Великобритания - тема 53 Още е лято

• 55 583
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Манчестър
Билянче, много съжалявам за това което се е случило, а всеки от нас може да се окаже в твоето положение,никой не е застрахован.

Аз се присъединявам към останалите мнения, на този етап да изчакаш с психолога. Смятам,че включването на такава професионална намеса в ранно ниво може да има и обратен ефект на търсения.

Опитай училище/полицая и според мен ако няма промяна до 6-8 седмици, тогава се замисли за психолог.

# 691
  • Bristol
Аз се чудя, ако психолози, които да работят с тези англичанчета, дали ще има някакво подобрение.
Не само с децата трябва да се работи, но и с възрастните. Проблемът се корени във възрастните и да работят с децата, не се ли изкорени проблема, никаква работа не е свършена  Rolling Eyes

# 692
Именно, че и да работят с децата, като няма подкрепа и разбира ранен от родителите, изобщо няма ефект.

# 693
 Едно включване с въпрос от мен - какво мислите за Сло (Slough) и околностите? Четох за Сло , че е много недолюбвано и не е много приятно или красиво място за живот. Като бях там нищо конкретно не ми направи впечатление, освен че не беше толкова китен/кукетен колкото другите градчета около Лондон. Четох за Maidenhead, че е доста по-приятно за живеене или направо около Windsor - въпреки ,че той е близо до летището и сигурно има доста въздушен трафик  Confused
Покрай интервютата за работа доста обиколихме в Лондон и околностите, но взе да ми омръзва.  

# 694
Билянче, отвратително е това което се е случило. Дано бързо се възстанови Калин. Като съвет нямам какво повече да добява към това, което е вече казано.  Hug

Ще взема да си потърся силиконова форма за кекс, че моите (цели два броя) са уж с тефлоново покритие, но си залепват здраво, особено едната.

Снощи с моите приятелки си организирахме glam girl's night out. Overdressed пихме коктейли, хапнахме в някакъв супер претеншъс ресторант (след по-малко то час бях освирепяла от глад), обиколихме пъбовете и кой от къде е.  Flutter За другия месец плануваме спа уикенд на мейнланд комбиниран с коледно пазаруване. Yes please.  Laughing

# 695
Биляна много съжалявам за отвратителната случка. Говори с училището, както и с училищната сестра. Те имат програми за помагане. Работят с децата за повишаване на самочувствието и справяне със стреса.

Нана Куул завидях Embarassed  bouquet

Моят мъж замина за Нотингам. Ще си идва за събота и неделя или само за неделя, когато работи в събота.

# 696
  • Манчестър
Билянче, отвратително е това което се е случило. Дано бързо се възстанови Калин. Като съвет нямам какво повече да добява към това, което е вече казано.  Hug

Ще взема да си потърся силиконова форма за кекс, че моите (цели два броя) са уж с тефлоново покритие, но си залепват здраво, особено едната.

Снощи с моите приятелки си организирахме glam girl's night out. Overdressed пихме коктейли, хапнахме в някакъв супер претеншъс ресторант (след по-малко то час бях освирепяла от глад), обиколихме пъбовете и кой от къде е.  Flutter За другия месец плануваме спа уикенд на мейнланд комбиниран с коледно пазаруване. Yes please.  Laughing

Аз много ги обичам тези night out....в последно време нещо зачестихаа...а сега и мачовете на Лудогорец са включени в програмата за night out...ще се събираме голяма женска агитка...

# 697
  • До хладилника, който обичам
Биляна, съжалявам Sad децата на тази възраст лесно се плашат от всякакви такива грубости, особено ако е непредизвикана проява. Помня, че и наскоро се беше плашил от грубия човек с кучето, може много да му се е събрало. Защо не оставиш полицая да говори с него? Може да му помогне да разбере, че има защита и наистина и вие, и полицията, и училището, ще направите всичко по силите си, за да бъде защитен и да не остават без наказание подобни случки.

# 698
  • Варна
Зравейте, извинявам се че нахълтвам при вас, но имам едно конкретно питане.
Ако някой случайно знае.  newsm78
ММ работи в Англия като self employed от няколко месеца.
ТУк в БГ ни трябва за детската ясла Удостоверение че работи в чужбина.
Имате ли представа, дали агенцията която му осигурява работа може да му издаде нещо такова.
Или той като self employed трябва да си извади бележка от някоя институция.

Благодаря предварително, ако някой знае нещо.

Биляна, ужасно наистина. Дано детето успее да се отърси от това.

# 699
  • UK/София

Много съжалявам, но два дни се задържах в интернет за не повече от минута.
 Сърдечно благодаря на всички за отговорите и пожеланията!
 Ще направим така, както ни посъветвахте!
 Вчера шефката на училището каза, че могат да намерят специалист от кансела да се занимава с Калин, но това отнемало много време.За това от днес една от учителките ще започне индивидуални разговори с него, била обучена за това.С децата които го ритаха ще бъде подходено както трябва, нищо, че е било извън училищно време.Имаме час за среща с директорката на училището следващата седмица за да ни каже какво е станало.
 Полицаят се свърза с нас и може би в четвъртък ще водим детето при него.
 Само остава напрежението от майката - побойничка.
 Бу, случката  с кучето беше на същата поляна, преди доста време.Мъжът ми го е споменал на полицая и е казал, че май ще е по-добре да намерим друга поляна.Но полицая е казал, че заради такива хора не трябва да си променяме начина на живот.Ако нещо се случи да звъним на тях, ще пратят веднага патрулна кола.В неделя бяхме на поляната няколко семейства, но само с жени и деца не бих отишла скоро.
 Още веднъж благодаря на всички ви.
 Приятен ден! Heart Eyes

# 700
  • След завоя в дясно
Биляна  Hug моят съвет към теб следващия път дано не се случва но.. вади телефона и започвай да снимаш клипче. Хем ще имаш доказателство за пред полицията, хем като видят, че ги снимаш и много бързо им охладняват страстите. Имах подобен инцидент лятото и като извадих да снимам много бързо смениха тактиката изпариха се дим да ги няма.
Gi- много изпити при вас ooooh!, много успешни да са.
Tzvetak- тъжно наистина, дано да се намери детенцето. Аз като майка на дете горе долу в тази възраст съм много чувствителна на тази тема. Моят юнак от тази година ходи сам на училище, не преминава през натоварени улици, заедно е с приятелчета, училището е на 5-6 мин от вкъщи, аз вървя буквално 2-3 мин след него с малката, но пак съм на тръни. Много е тънка линията, хем ми се иска да го пусна да е по самостоятелен, хем не ми се ще. Ето например миналия Петък едно от децата в съседно до нас училище са опитали да го примамят в един ван. Няма оправия...
Толумби- как е детенце, слушаш ли го?  Wink А децата във училище, как сте след новите промени в програмата?
ro.koleva -нямам идея, може би попитай точно какво имат предвид под удостоверение, че работи в чужбина. Данък ли искат да е платил, осигуровки ли? Self employed е еквивалента на ЕТ в БГ. Те как го доказват това?

# 701
  • Bristol
Били, не само на детето се е отразило, но и на теб сигурно  Rolling Eyes
И аз си научих урока с телефона по трудния начин. Май не съм споменавала тук, но бях свидетел на две групи деца, които се сбиха насред пътя. Беше ужасно, аз сама с малката. Да ме пита човек с кой акъл не само спрях, но и ги изкомандвах, едната група в ляво, другата в дясно и да вървят в различни посоки. Питах ги къде са им родителите, те се репчат, били на 12 години, според мен нямаха 12 години. Обаче един от хлапаците ми се изпречи и тръгва да настъпва към колата ми с пръчка в ръка, другите ме послушаха. Веднага се обадих на полицията, много бързо отреагираха, но онзи по-бързо от тях избяга. За съжаление не можах да опиша как изглежда, а дечурлига наоколо много. Беше в район с търговски център, ресторанти и кина. Точно бяхме излезли с малката от киното  Confused
И да ви се оплача колко съм заспала днес. Забравила съм да си взема сутиена. По този повод под бялата риза съм с черен спортен сутиен, който ползвам при колоездене. Отгоре на всичко се и подава над деколтето на ризата  ooooh! Успокоявам се с факта, че мъжете не забелязват тези подробности и че това е по-добрата опция от колкото без сутиен  Laughing

# 702
Ха-ха, това ми е бил голям страх, като се глася за училищното плуване, да не си забравя сутиена.
Смели сме се с колежките, че без гащи все ще изкараме, ама без сутиен, не може!  Joy

Ell, благодаря, аланлгето е по слушането, аз по даването на нареждания.  Whistling
Чудесно хлапе е Филип, голяма е забава с него.
А в училище е отврат. От както дойде новото ръководство, всичко просто се разпада...
Оглеждм се вече за нова работа..

# 703
Здравейте мами. Аз май просто искам да споделя, как не можем да си намерим квартира в Лондон. пазарът на имоти е толкова интензивен. Заминаваме след 1 седмица точно и още нямаме квартира. Гонят ме нервите вече, С дете сме. newsm17
И днес исках да му бия последната ваксина, а то нямали я в наличност при ГП-то.. Сега трябва в Англия да му я бият.  Close
Въобще нищ не върви по план, но трябва позитивно мислене. Crazy

# 704
  • Англия
Успех, Шаварче.
Мами, вие като пътувате в други страни с децата купувате ли travel insurance? А бебетата имат ли право на EHIC карта? Иска ми се да мръднем за 3 дни до Испания, но сме с 9месечно бебе и така ме е страх нещо да не стане....

Общи условия

Активация на акаунт