Великобритания - тема 53 Още е лято

• 55 583
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
  • До хладилника, който обичам
Винаги правя застраховка, да. Не струва много, а дава спокойствие. За картата не мога да кажа Blush

# 706
  • Лондон
Никога не съм плащала за здравни застраховки Peace здравната карта се издава на всеки европейски гражданин, независимо от възрастта... Моето дете има от бебе...

Шаварче, ваксините не съвпадат по време и производител, помисли за варианти да си свършиш тази работа в Бг

# 707
  • Bristol
Една виртуална нездравословна почерпка от мен (мисля да пробвам и реално да направя подобна):

След поредния асестмент днес си взех първия така мечтан лиценз като асистент дизайнер, вече мога сама да си подписвам работата, за добро или лошо  Laughing Започвам да мисля за следващата степен и ако успея да се включа в проекта за Виктория ще има повечко командировки в Лондон, не само в Уелс  Blush
За EHIC - European Health Insurance Card се подава онлайн в сайта на NHS. За страни в EU ми се вижда безсмислено да плащаш допълнително  Thinking

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 20:54 от Merry

# 708
Честито Merry! Много идейна почерпка  Simple Smile
Аз днес ходих до Оксфорд на интервю за НИН. Според мен мина добре, ще видим до 6 месеца какво ще изпратят. И из града се разходих и на време случих - много ми хареса!

# 709
  • София
Мая, как 6 месеца?
Дъщерята каза, че е до 6 седмици. Но ставало за 2 - 3 и нямало отказ.

# 710
уффф, 6 седмици! Извинявам се!
Да споделя - имаше една огромна дама в офиса, която нагъваше сандвичи още в 11
Имаше хора да чакат, всички бяха заети, а тя си хапваше бавно, спокойно и полускришно. Дори не си правеше труда да цъка нещо по клавиатурата. Много ме изнерви и я гледах лошо. Добре че не ме извика тя Simple Smile
До сега не бях виждала някой да си позволява нещо подобно.

# 711
  • До хладилника, който обичам
6 седмици, но може да отнеме до 10, а на нас ни дойдоха НИНовете почти 4 месеца по-късно Tired
Merry - честито!

# 712
На мъжът ми дойде на 7мата седмица. Важното е да дойде, не бързам

# 713
  • някъде в орбита...
Времето е страхотно, и ние с мъжа изчезваме утре. Ще се шматкаме из едни паркове, ще въртим педали, ще катерим стени, ще стреляме, и ако оцелеем, в понеделник се връщаме  dance
Но ще ви държа под око на телефона все пак Wink

# 714
  • UK
При нас може пак да има промени. Днес на приятеля ми му предложиха страхотна работа в Лондон и той прие, аз съм на интервю другия петък също и може да се преместим да си спестим commute-a. Ще видим, де, няма бързане този път. Хубави новини са това, ама вече тази година ми омръзна от сътресения  Grinning
Развали ни се лаптопа, а за беда точно този уикенд на МП му се налага да работи и сега си поръчахме от Аргос един евтинджос, колкото да закърпим времето положението. Чудя св после дали изобщо ще мога да св отърва от него, дали ще е много нагло да го върнем...

на Биляна пожелавам специално да оставят скоро лошата случка зад гърба си и дано не е трайна травмата на детенцето!
Merry, конграчулейшънс на теб! Simple Smile

# 715
  • UK/София

Merry,браво, честито!  bouquet

Ljoli, благодаря!Успех и на вас с новите работи!

Хора, ще гласувате ли в неделя?Уж много нови изборни секции ще откриват, а се оказва, че който питам не иска да гласува.

# 716
  • UK

Хора, ще гласувате ли в неделя?Уж много нови изборни секции ще откриват, а се оказва, че който питам не иска да гласува.

Ние ще гласуваме в Посолството. Ще си направим този труд, твърдо сме убедени, че е необходимо.

# 717
И ние ще гласуваме, според мен е задължително  Tired

# 718
И аз ще гласувам  Peace /Освен ако не съм в болницата да раждам  hahaha /

# 719
Ljoli, честито и ви желая все успехи и късмет да имате  Peace
И ние ще гласуваме в неделя  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт