ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 940
  • 628
  •   1
Отговори
# 540
Амилия, имам 2 слинга, единият вчера го дадох на приятелка да го пробва, ако искаш, длед като ми го върне, ще ти го пратя. Не е мой де, даден ми е, но ползвам предимно другия.

# 541
Amilia Pond и при мен е по чувствително мястото на епизиотомията. Аз го отдавам на зарастналата нова кожа.
По въпроса с лохиите - и при мен продължават като спират за ден - два и после пак зацапване.
Днес за пръв път бебчо се изкефи на шезлонга за около 20 минути и после ревна от глад Simple Smile иначе се кара на играчката над леглото понеже още не може да хваща висящите играчки.... Само понякога ги цели с крак Simple Smile от няколко дни си прави пауза от 5 часа - вечер от 22ч докъм 3 и после още една от 4 часа Simple Smile иначе храненията са ни 6, освен когато се е превъзбудил през деня тогава стават 7-8.

# 542
Привет, момичета!
Днес правим два месеца!  Heart Eyes
Утре сме на консултация и ще ни бият ваксина  Tired Имам лепенка куул пач от подаръците от болницата, доколкото четох по-назад, трябва да първо да се охлади, така ли?

Малката на няколко пъти стряска ли се какво ли, но започва толкова жално и силно да плаче без особена друга причина, че се ошашквам тотално. На вас случва ли ви се?

Amilia, Tyra сподели, че я изстудява. Аз сложих след ваксината, без да я слагам в хладилник. Не знам какъв ефект имаше. Но на другата сутрин сложих пак профилактично, обаче детето като започна да реве..  ooooh! и му я махнах веднага и спря. Явно нещо му е дразнило.

Днес ни се случи както си спинка да се събуди с едно жално проплакване. Sad Все едно е сънувал нещо ... като му видя долната устничка да се изкривява надолу и сърцето ми се къса  cry

# 543
Амилиа вие новата ваксина ли ще биете?

# 544
Amilia- имам мей тай, шит е, не купен
сега седи в шкафа, че взехме ерго раница Simple Smile

Ох момичета в какъв филм влезнах последната седмица...
Дарче се хремоса, взе да кашля. Хъркащо грозно кашляне, сополи.
Съвсем безсънна седмица, по цяла вечер я гледам дали диша.
А събота толкова ме изплаши. В просъницата не виждам добре дали мърда коремчето и и като скочих, като я раздусах, а тя не мръдва. Щеше да ми изкочи сърцето. Половин час не мога да я събудя.
Чак виках бърза помощ.
За капак същия ден като ми се напрегнаха гърдите, като ме втресе с 38 Т...
Съвсем бях изперкала.

Днес станахме на 2 месеца. Стискайте  палци да разкараме скоро тез гадости.

# 545
Тия дни коментирахте белезите от първите ваксини. Трябва ли да има подутина?Защото при нас има малка точица, като бенка на раменцето.
За такъв рев, който говорите се е случвал и при нас. Дори тази вечер докато вечеряхме мм го беше сложил в кошницата и на масата при нас, че да ни вижда и да му говорим, а той както си седеше и изведнъж писна  ooooh!

# 546
Мирче, какво правите за хремата? И наш беб май се е разсополил, а педи е в отпуск.

# 547
Има едни ампулки физиологичен разтвор - капем с тях (малки, пластмасови). Спрея ни казаха, че не било добре, понеже допълнително дразни лигавицата. Или ако имаш вече купен някакъв солен разтвор може със спринцовка. И дърпаме със смукачката за сополи.

# 548
Имам една смукачка за сополи, с която нищо не издърпвам - ама нищичко. Освен да купя бейби вак.

# 549
Аз съм яла картофи, ти месо, значи средностатистически двете сме яли мусака.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мирче-Немирче дано се оправите бързо.

Lily_91 първите месеци са най-трудните за семейството. Особено ако сте млади родители. Това обаче не означава, че трябва да правиш компромиси ако положението е нетърпимо. Имаш нужда от почивка и спокойствие след всичко преживяно.

Ние днес бяхме на първата по-голяма разходка - ходихме до Цари-Мали град Simple Smile))))))

# 550
Здравейте  Hug,
Първо закъснели поздравления за бебченца и мами- Els86, Amilia Pond и Мирче- Немирче. Да сави живи и здрави бебоците. Мирче бързо оздравяване на малката госпожица  Praynig
Аз да се оплача от два дни пак ни мъчат колики, но сякаш сега са по- зле. Преди търсеше да суче постоянно, а сега и това не го успокоява. Че като пиине мляко и после връща  ooooh! . Незнам дали не е защото бях спряла всякакви капки... Та тази вечер тъкмо се хранехме и той започна да плача и гърдата отказваше  Outta Joint . Такъв рев не бяхме виждали до сега - около половин час без прекъсване, целия почервенял от напъване да реве и едно жално ( но и различно от плач, който съм чувала досега). И нищо не го успокояваше. Даже дадох кърма от бутилка, тъй като беше изпразнил и двете гърди и другото мляко още не беше слезнали още- е не я пи. И така плака  докато не му понамикрих главата.  Е хайде, оплаках се и аз

# 551
Уф като чета поста на Lily и не знам к'во ми става  ooooh!
Моето мнение е, че мъжът ти се чувства много слаб и най-вероятносъщо доста стресиран от новостта и ангажиментите покрай бебо. Мъжете, както вече някой каза, когато са безпомощни често нападат. Поговорете и му сподели как се чувстваш, че имаш нужда от неговата помощ и подкрепа. Похвали го ако ти помага и го увери, че ви е много нужен в този момент - вашият татко.
Надявам се да се оправи всичко и да се радвате пълноценно на малкото си съкровище  Hug

Моята епизотомия я разглеждах подробно с огледалце, понеже още ме дразни и придърпва, и видях едно мъничко като оризово зърно, горе долу в средата, което стои като лигавица, не е суха кожа... много странно...

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 06:17 от Gaggi

# 552
Мирче бързо оздравяване на беба, а ти се дръж  Hug

# 553
Мирче бързо да се оправя бебчо, а на теб ти пожелавам спокойствие и ще се оправят бързо нещата...  Hug

За поста на Lily абсолютно подкрепям Gaggi. Аз постоянно насърчавам нашия татко иначе го е страх да се занимава с Никол. Може да ми върти цялото домакинство само и само аз да си се занимавам с нея.  Mr. Green Като говорих с него и той ми обясни, че тя само реве при него и той се шашка, защото не може да я успокои.  Laughing Но в крайна сметка се пооправиха нещата и вече са голяма любов...  Mr. Green но и малката намали плаченето....  Mr. Green

Моята епизотомия вече не я усещам. Само като се къпя и напипвам още малко белег от шевовете. Иначе Gaggi и аз имах нещо подобно и беше доооста по-голямо от оризово зърно, но се махна от самосебе си и така и не разбрах какво беше.

Amilia Pond малката онази вечер към 4 часа като се стресна от нещо и такъв писък нададе, че ни изкара акъла с ММ. Случва ми се за 2-ри път вече, а плача й е толкова жален в тоя момент, че всичко ми се свива и не прилича на нито един друг рев много е усобен...   bouquet

# 554
На човек, като не му върви и жена му не умира, дето казват хората  Laughing Петър вчера следобяд спа 5 часа, като пън. Да. де, ама следобяд когато трябваше да чистя. И през нощта беше парти тайм Crazy

Общи условия

Активация на акаунт