ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 936
  • 628
  •   1
Отговори
# 555
Е, как Ви завиждам с бебета, които спят по 4-5-6 часа на нощ. Нашият юнак е глътнал часовник и не иска да го изплюе - яде си на 3 часа човека и нищо не може да откаже от това. Особено ми тежи в дните, в които не ме е оставил да спя и следобед.

# 556
Mary angel, ние през деня сме на 2-2,5 часа Grinning е, няма да се оплаквам, защото от друга страна започна да прави по -дълги паузи надвечер Simple Smile ако ги прави и през цялата нощ - грешка няма да има  Mr. Green

# 557
Ах, да се похваля и аз - и ние спим през нощта. Към 20-21 часа заспива до 01ч. , хапваме и после пак към 04-05 часа и след това вече към  седем и нещо се събуждаме ( Пу Пу  Crazy) ама за сметка на това през деня почти не спи ...  newsm48
Да си допиша, че забравих да кажа за татковците- явно всички са един дол дренки Mr. Green . И нашия татко го беше страх ( и още отказва да прави някои неща) . А иначе само акъл ми дава- да не съм държала детето гладно, след 5 мин вика ти го прехранваш hahaha  ама спрях да му обръщам внимание. Иначе много ме забавлява като каже например сега защо плаче - ами незнам в болницата не ми дадоха упътване за ползване Mr. Green . А предния ден изцепи че не искал да забелва бебето, аз да съм го правела че съм била по смела ( защото бил още много мъничък бебешока) hahaha Joy

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 11:09 от primavera11

# 558
И аз да не се хваля, но от два дни малката спи по 6 часа непочробудно, яде и пак спи - спахме до преди малко. Сигурно ще е поспалива като мен  Laughing. През деня вчера на спа, бяхме на разходка и оглеждаше, много е любопитна - всичко иска да види Heart Eyes
Моята епизотомия не ме боли и не забелязвам нищо видимо, но като првим секс си ме боли Cry.

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 11:02 от Elsi86

# 559
Относно спането нашата принцеса си спинка много добре и аз намазвам с нея вечер заспива към 20 и се буди в 5 -5:30 до сега все едно нямам бебе вкъщи

Искам да споделя с вас едно много хубаво клипче много му се радвах и ще го пробвам Simple Smile
https://www.facebook.com/photo.php?v=10203946883693516&set=v … ype=2&theater

Ние днес ставаме на 2 месеца да ни е жива и здрава бонбонката
http://prikachi.com/images.php?images/347/7524347s.jpg

Моята епизотомия не усещам болка и е с много малък белег

# 560
Мама на Вики и Ивка да ви е жива и здрава бебка.   bouquet
За епизотомията аз почти не я усещам, но и при мен имаше едно такова странно като израстък, но беше по голямо от оризово зърно и се чудех... Ама не съм гледала тия дни дали си стои. Вчера бях на преглед и док каза че всичко ми е наред и даде зелена светлина  Blush та тия дни се надявам с мм да поомачкаме чаршафите както се казва

# 561
Благодаря за споделеното   bouquet
Алексче, дано и при мен така мине  ooooh!
Искам да отида на преглед, но нито време намирам, нито при кого, всички са ваканция...
За секс не мога и да мечтая, там долу все едно всичко ми е разнебитено - подръпва, наболява, едва смея аз да се пипна. А и с тези хемороиди  Embarassed Ще се ходи при хирург, вече няма накъде. Та с мъжО си караме втора девственост вече единайсет месеца  ooooh!
Поне цици зяпа по цял ден  Laughing

# 562
Mometo, Мирче-Немирче, благодаря   bouquet
Аз чакам и приятелки да ми кажат дали имат и дали може да се кърми с тях и ще ви кажа своевременно.

Днес особено ме пристъргва тъпата епизиотомия и вече взимам да се притеснявам. При мен си е червена и си се вижда явно. Чудя се дали няма нещо, с което да се маже и да ме олекоти малко, че ми дойде до гуша вече два месеца.

Бяхме на консултация. 700 гр и 2.5 см за този месец сме пораснали, което ни прави 5 кг и 56 см.
Сложихме петвалентната ваксина, даваме го по старата схема. Педиатърката каза, че се сменя инстанцията, която ще покрива разходите по ваксините и това щяло да стане чак към края на годината според нея. Освен това тя не вижда смисъл да се включва четвърта ваксина за хепатит и то до шестия месец на детето, което го натоварвало излишно. Така че оставаме по старата схема.

Момичета, тя категорично каза никакви лепенки куул пач върху мястото на ваксината. Едно детенце й направило тежка алергия и й го занесли отпуснато веднага след ваксинацията. Тя каза, че не можело да има такава реакция толкова бързо от самата ваксина и щом разбрала за лепенката и я махнали, детето се оправило. Тя изрично каза, че предназначението на тази лепенка е различно и се слага на главата например, но не и на ваксинация.
Каза при отпадналост и температура да сложа едни свещички, за които ми даде рецепта.

За пъпките по лицето каза, че е бебешко акне и да не мажа с нищо, щяло да се изчисти само.

Алексче, а и другите изпитали жалния рев - да, абсолютно не прилича на друг, много е особен. И реве така, сякаш й се случва нещо много страшно. Вчера ми реагира така, като я взимах от шезлонга, май беше унесена, но не и заспала и стреснах ли я, какво ли, но така запищя, че накрая и аз се разревах с нея. Оглеждах я нещо да не съм й направила, прищипала или знам ли аз какво. Нищо разбира се й нямаше, но сърцето ми слезе в петите...

KalioBalio, Цари мали град е супер за разходки, особено горе при въжения мост, каква хубава сянка има... А и долу има хубаво ресторантче, абе супер е. Ние ходихме последно, когато бях бременна   Crazy

# 563

Ето го и нашето слънчице  Laughing

Последна редакция: сб, 09 авг 2014, 15:05 от emeka

# 564
Мами с повече опит може ли да споделите до кога сте прали бебешките дрешки отделно? Аз си ги пера отделно с Тео бебе и омекотител Коколино и не бързам да ги пускам с нашите, но свеки много ме притиска и само се караме за това пране....  #2gunfire Глезла съм била, изнежвала съм си детето... направо ми се иска да не я виждам повече никога... #Cussing out

И още нещо да питам... в НОИ имам 2 болнични понеже миналия ми го върнаха, заради грешка в термина. Счетоводителката ми е изпратила и двата на 14-ти и още ми бавят обработването в НОИ. До сега не са ги бавили повече от 2 сед. Има ли забавяне при още някоя мама или само при мен е така и да си ходя до НОИ.

# 565
Алексче, че пък какво й пречи на свекърва ти отделното пране  newsm78. Аз събирам, събирам и ги пускам отделно на бебка нещата, хубаво че имаме доста, не съм мислила до кога, но не мисля да е скоро и да ги смесвам с нашите неща, още повече препаратите са различни, градусите също Stop

# 566
Аз мисля, че е добре дрехите на бебето да са отделно от нашите. Винаги съм прала дълго дрехите на децата отделно. Да не говорим пък за бельо и подобни  Naughty

От НОИ и на мен ми бавят болнични. Отпускари го раздават очевидно.

# 567
  • в Кошера
Включвам се набързо за лепенките куул пач. Вчера бяхма на ваксина и веднага след като се прибрахме му сложих въпросната лепенка (изстудена във фризера за 1-2 минути) на боцнатото. Махнах я тази сутрин.  Peace
Действа му добре, мисля, че облекчава болката (предвид факта, че беше спокоен и поспа).  Peace
Та в този ред на мисли, явно и това не е Панацея. На едни помага, на други вреди.  Peace

# 568
относно болничните аз ги получих нна 31 .07 преведени

# 569
  • Шумен
Да се включа и аз по въпроса за прането на дъщеря ми ги прах отделно до около годинката а ги гладих до 3-тия 4-тия месец и с Марти смятам да направя така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт