ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 800
  • 628
  •   1
Отговори
# 600
  • в Кошера
Момичета, дайте идеи за заглавие.  Hug
Утре ще пусна нова тема, макар тази да не е изписана, защото в следващите дни няма да мога.  Peace

# 601
Вече с усмивка на лице, малко ЮНЧЕ топли майчиното сърчице!

# 602
Здравейте!
За синята здравна книжка. Ние ходихме така на преглед на почивката преди две години. Като казахме, че няма книжка детето, ни искаха ЕГН. Но и него не знаехме и лекарката ни прегледа на добра воля. Heart Eyes Намират се и човечни доктори.
Благодаря!  Hug  bouquet
Дано не се налага, но да знам все пак.
Вече с усмивка на лице, малко ЮНЧЕ топли майчиното сърчице!
newsm10
Bellisima82 търпение.  Peace
Аз от моята свеки не мога да се оплача. Намираме си начини да се разбираме като си премълчаваме това-онова, не се сърдим, когато си правим забележки и най-много ми харесва това, че когато се касае за децата - винаги пита как, какво, кога. Все пак това са си моите деца и си ги гледам и възпитавам както аз искам.

# 603
А аз какво да кажа като живея с свекървата и свекъра? #2gunfire
Преди да родя нямах проблем с нея само с него от време на време се посджафквахме.Сега от както съм родила не мога да я трая.Иска все да й е в ръцете малкия,постоянно влиза в стаята да го гледа.И при нас го имаше тоя момент с "ухх на мама" при което не се сдържах и й казах,че мама съм аз не тя.Отделно още преди да родя ми казаха,че август ще ходят на почивка за 5 дни на Цигов Чарк и още тогава им казах,че дете на два месеца по чукарите няма да си кача.Но те си знаят тяхното и онзи ден не ме питаха ще дойдете ли ами колко дни ще останете.Направо побеснях и им припомних,че вече няколко пъти съм заявила,че с детето няма да ходя никъде и че не те решават,а аз.И мм ме ядоса като каза,че той пък щял да отиде при тях за три дни.Не че ми е толкова малко детето,но целогодишно ги търпя и сега и на почивка с тях мерси.Като ги няма 5 дни и аз ще рахатясъм.Навсичкото отгоре трябва да стягам цял катун за да там аайде ням нужда.Пък сестра ми си дойде от Малта с племенника и мъжът й и ще останат до 1 септември искам да съм си тях.Не се бяхме виждали от две години,а и те си дойдоха заради малкия да го видят.Кога ли и мен ще ме огрее да си живеем сами Crossing Arms?

# 604
Благодаря за отговорите. Нелката, не ти завиждам. Действително по цял ден завдно, ами и на почивка заедно Sad. Ние живеем отделно, а родителите ни са от друг град, като се роди малката дойде майка за две седмици, после свекървата и тя за две седмици. Ей щях да полудея, просто не съм и не искам да свиквам с други хора вкъщи.  Crossing Arms. Искаше все да гуши малката, аз съм я гушнала и тя дай я на мен ooooh! ти си върши работата - например домакинската работа Crossing Arms. А а си мислех, че тя трябва да я върши, щом ще помага... И много деуги неща, просто не ми е комфортно... Stop

# 605
Момичета как да си кача снимка на бебчо?
ЛЛЛ -ПИСАХ НА ЛИЧНИ ,ЗА ДА НЕ ЗАНИМАВАМ МАМИТЕ С МОИТЕ НЕЩА Simple Smile

# 606
Belisima дано скоро изпратиш свекито Laughing

Погачата ние си я направихме с три-четири мои приятелки, а не с родата до девето коляно, която да мляска детето Mr. Green Това звучи като среднощен кошмар Simple Smile

Маги качи снимката в http://snimki.be/ и после копирай линка във вмъкни връзка от горното меню  Simple Smile

# 607
О не, в едно домакинство две домакини не е работа! Направо настръхвам само като си помисля...
Както се похвалих и днес ми се изсипаха свекъра и девер ми, свеки си ги поканила ей тъй, а ние мислехме да чистим  ooooh! като надонесли едни месища, бири и т.н. Издивях, дигнах си чукалата и се изнесох по улиците, като се върнах бяха се изпарили, а мъжът ми гОркия нарамил прахосмука да чисти. Взех си бебока и пак се изнесох  Mr. Green
Мами кога ще се организираме за разходка в южния? Стига сте си миткали инкогнито  Laughing

# 608
Наша Тодора не е за пред хора тези дни и е в някакъв ревлив период. Ако можете да ни изтърпите аз съм на линия за разходка .

# 609
Момичета от вде седмици малката На сън суче , а като е будна само си вади и прибира езичето все едно е жадна или и аз незнам случвало ли ви се е . Дали се дължи на жегите или са някакви бебешки работи ?

# 610
И нашия постоянно суче на сън , даже го имам документиран на клип  Laughing

# 611
Нали много са смешни как сучат на сън. а това като плезене има ли го при вас. Аз се чудя от глад ли от жажда ли от какво може да е ?

# 612
Ха, аз от колко време ви говоря за южния... каквото и да си говорим е скучно да си се разхождаш сам, особено когато другарят ти спи Simple Smile ние със sky high сме мн сериозни и си излизаме редовно Simple Smile
Мисля че  моя човек сериозно се готви за зъби, лигави се, ръцете са в устата и му е много кеф като му пипна венците и му ги чеша , малко се изненадах, но и двамата с таткото сме били с първи зъбчета на 4 месеца :/

# 613
Аз мислех, че аз не съм в ред за зъбите, но днес след като го намазах с гела на Бочко и миряса. Иначе е рев, едни лиги точи като булдог и като яде вместо да суче дъвче шишето   Crazy Лошото е, че още не може да си бута сам в устата тези чесалки за зъби, та обслужващия персонал в мое лице трябва да се занимава.

# 614
Момичета,помагайте,от една седмица имаме следния проблем-Иван не ходи по голямата нужда по 2 дни и с помощ от моя страна-масаж ,каране на колело,а днес и една мини клизма Релаксит,изхожда с кански мъки,включая мноооого рев изпражнения с консистенцията на боза и жилки слуз!Случвало ли ви се е и каква  може да е причината,педиатърката ни е отпуск,но и не мисля,че ще каже нещо съществено.Давам Биогая,ма ефект не виждам да  има.
П.П, чета ви редовно,но нямам време да пиша,  младенеца ангажира цялото ми време и внимание. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт