ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 927
  • 628
  •   1
Отговори
# 90
Аз лично само веднъж съм пробвала термометъра и то съвсем лекичко, обаче и аз съм на мнение че не трябва а го правя, дано не се налага повече... Досега беше много редовна, ще видим как ще продължим  Praynig

# 91
Здравейте мами,възможно ли е коликите да започнат още при самото хранене,понеже бях,чела в една статия,че започвали 30мин. след хранене....А при нас храненето изобщо не е спокойно,след 10-ина минути се започва едно почервиняване,мятане,присвиване,пуска гърдата и пак захапва,абе мъчи се бебето с една дума(обикновено при опит за акане така прави,но когато не се изака се чудя за какво иде реч)..Това си обяснявам с колики аз...,но дали съм права??? Thinking Thinking Thinking

# 92
  • Шумен
Момичета ние май имаме гъбички на устните от вътрешната страна има едни бели нещица като афтички не са много но все пак ги има да го водя ли при педи или мога да купя гелче направо и да го мажа  Thinking  Sad

# 93
Здравейте!
Да ви се похваля - бях на преглед и гинеколога каза - всичко е ОК. ММ е много щастлив, че са му показали зеления флаг  Laughing , да видим довечера децата дали ще се кротнат по-навреме.  Embarassed

# 94
Да ви се "похвали" най-големия карък - днес решихме да направим сефтето на бебка за излизане навън на разходка, оправихме се с ММ и точно я смъкнахме долу пред блока с количката и ... заваля.  smile3512 Как да не се гръмна? Е, прибрахме си бебка пак вътре и утре нов опит. Иначе точно навън докато чакахме да види дали ще вали повече или не, тя се кротна и дори заспа, а като я качихме отново в апартамента, се събуди и нададе вой  ooooh!

Аз лично не бих сменила мляко, от което съм доволна.
Е, добре де, по какви критерии да съдя за млякото, че да разбера дали добре го приема бебка или не? Пояснете на неразбиращата...  newsm78

# 95
Е, добре де, по какви критерии да съдя за млякото, че да разбера дали добре го приема бебка или не? Пояснете на неразбиращата...  newsm78

Говоря от личен опит - Аптамил прематюр -запек и бързо огладняване, Фризо - повръщане и запек, Фризовом - диария и бързо огладняване, Лактана Био - яде с удоволствие, изхожда се редовно, няма повръщане, няма други проблеми, наддава добре. За мен това, че изяжда всичко, не повръща и се изхожда редовно е напълно достатъчно да реша, че му е добре с това мляко. Не виждам причина да го сменя, защото имало " нещо по-добро на пазара" , което може и да не му понесе. Изборът на мляко е индивидуален. Марки на пазара колкото щеш. Трудно е докато намериш " правилното" за вас. След това аз лично не виждам причина да тормозя и двама ни с излишни смени  Peace

# 96
Мимчето7  аз бих минала през педиатъра   Peace
Кожен лекар при който ходих с малката и за който четох в нета много добри отзиви е Наталия Боянова от ВМА, но приема само четвъртък... пиши на лични ако искаш телефона. Аз и звъннах и минах на преглед без да чакам на опашката.... имаше бая хора при нея.
Малката я разположих в шезлонг и е голям кеф   Peace  Само дето се прецаках и съм взела розов.... какъвто не исках, но на снимката в нета изглеждаше лилаво..... явно съм спала.
момичета вие как се справяте с умората. Мене хич ме няма.
Също да споделя, че днеска правихме секс, нооо си ме болиии.... не очаквах, понеже се чувствах добре вече....   Sad

# 97
Здравейте Simple Smile
да се включа и аз малко по-късно по някои теми, но все пак да си кажа Simple Smile

Кърмата се капе в очето директно от гърда, за да може да се запази стерилността  Peace при нас факт е, че лявото оче оправихме много бързо само с кърма. Но след известно време се появи проблем на дясното. Кърмата + масажи на каналчетата му влияе много добре, но само за ден -два и после пак става лошо. Пуснахме микробиология на секрета и чакаме резултатите. На база на тях педиатърката ще каже какво да правим.

На мен АГ-то ми изписа Гинофит за овлажняване, защото каза, че иначе ще боли при секс.

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 07:29 от little afternoon

# 98
Момичета да ви попитам вие кога мислите да захранвате бебчовците с баткото започнахме на три месеца ,а сега... Thinking

# 99
Аз мисля след 6-7 месец , като ще пропусна сокчетата.

# 100
  • София
Баткото започнах да го захранвам на 6 месеца. Така ще процедирам и сега.

Мисля, че педиатър, както и личен лекар се сменя само 2 пъти в годината-юни и декември.

believe_, коликите се появяват за жалост по всяко време. И при нас е така, има дни в които е доста спокоен, други пък се храни нервно и приплаква. Много добра техника за отвеждане на газовете навън, е да се свият крачетата към тялото и така да се задържат 10-20 сек., като това се повтори няколко пъти. Днес го пробвах и симфонията ми хареса! Mr. Green

# 101
запис и от нас
да попитаме някоя мама или ЛЛЛ ние утре правим месец не знам достатъчно ли се храним ядем по 90 мл на 3 часа нощем от 22 до 4 часа правим пауза след това към 8 часа
спим и през деня доста но има моменти н а не спокойствие и сучене на ръце но мисля че е от коликите ние сме на консултаиця чак на 28-ми и ми е неспокойно вече дали е нормално да не ий е малко или много не зная
мами вие по колко давате а бебоците си
ето едно photo и от нас : http://prikachi.com/images.php?images/821/7486821g.jpg
Здравей, Вяра Христова,

От написаното от теб не става ясно, как е организирано храненето на бебето- с изцедена кърма ли?

да изцяло сме на изцедена кърма дори започнах и да замразявам за да не изхвърляме и ме наведе на мисълта като произвеждам  Laughing повече дали и тя няма нужда  от повече

# 102
Здравейте относно любовта в леглото миналата седмица питах дали е нормално след това да има капчици кръв но никой не ми отговори сега виждам че има талова двойки които са опитали слез раждането споделете как е било при вас..чеъох из нета че не било нормално знам ли, още не съм била на гинеколог да покаже зелената светлина е скоро трябва а го посетя тъй като нещо хормоните ми бушуват  Mr. Green а и ми липсва интимноста с милото..

# 103
Единствената интимност в последно време, за която мечтая е да се наспя във всички пози  hahaha

# 104
На мен док каза секс след още един месец минимум, тогава Слави ще е на 2. Не си и мисля.за по-рано, че тия пусти канапи с които са ме зашили още не са паднали изобщо и само опъват  ooooh! За сметка на това съседите до нас компенсират всяка вечер и за нас  Crazy
От 2 дни давам Лефакс за колики и започнах да намирам празни пампи без аки, нещо, което не ни се беше случвало до сега. Дали има връзка с капките?

Общи условия

Активация на акаунт