най-трудната за майките мярка.
Бях сигурна, че сме се засичали и помня ника ти.
Вечер паузата е от 11 до 5-6 сутринта. Вечерно време предлагам около 100мл изцедена кърма, като той си взима толкова колкото му е необходимо. Сам избутва шишето когато се засити - понакога 80мл, понякога 100мл а онзи ден и 50мл му бяха достатъчни.

Капки ли не давахме, топли компресчета на коремче ли не правихме, дундуркахме я на ръце, и какво ли още не, но не спира и не спира..... Ето, оплаках се...
Капки ли не давахме, топли компресчета на коремче ли не правихме, дундуркахме я на ръце, и какво ли още не, но не спира и не спира..... Ето, оплаках се... 

Не ща и да си представя как издържате на такова напрежение... Филипчето обикновено в следобедните и привечерни часове го нагъват коликите и се случва да прави 2-3-часови ревове, които нито смяна на пелена, нито нахранване не успокояват, но виж, излизането на разходка му се отразява благотворно... Та дори и при такава серия от 2-3 часа обстановката се напряга, а ако е нон стоп просто не ми се мисли
Дано по-скоро да отмине този период при вас 

Скоро ще ви покажа и аз снимки 

и при нас са доста и Слави много плаче и не може да заспи от тях.
.Даваме му и биогая всеки ден и инфакол почти на всяко хранене и въпреки това всяка вечер към 19ч започват кризите.Оправия няма.Явно трябва да мине още малко време и да се свърши тоя АД.А за съседите хич не ми пука.Живеем в къща и над нас има семейство с две деца диви ама диви,докато бях бременна ме побъркваха.И да мрънкат че детето ми плаче не ме интересува,ако могат те да го успокоят да заповяд!!! 
Препоръчани теми