ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 26 042
  • 628
  •   1
Отговори
# 300
Мusleto ние сме по същия начин с изпотяването. В кошчето в колата всеки път се изпотява. В количката също се случва... не всеки път, но се все пак често. В колата ясно , че му е топло, но в количката....  newsm78 
Ние също не сме с кош за новородени вече, защото количката има пълно легнало полужение, но ми се струва твърдичко и слагам от долу дюшечето от новородения кош... Не знам дали то не я запарва повече...  Thinking

# 301
Оставянето на бебето да  спи по корем не е препоръчително  Rolling Eyes Макар и рядък синдрома на внезапната детска смърт е реална опасност при всички бебета до 6м. възраст.Единствената безопасна за бебето поза е по гръб.
Съжалявам,че засягам тази неприятна тема,но оставам с впечатлението,че не сте запознати,ако някой се интересува инфо по въпроса има много  Rolling Eyes

Реших все пак да сложа на Маги студена лепенка ,крачето я болеше очевидно,но след това се отпусна и почна да се смее.Има и Т 37,1 дано с това да се приключи  Praynig

Гаги има наистина много жени,които спират да кърмят заради личните си потребности.Наскоро зачетох априлките,там това се коментираше и две-три момичета си признаха,че спрели защото искали да пушат и да пият  Shocked Ми и аз обожавам бира и цигарка бих палнала,ама нищо не ми пречи да се огранича за още 1г. После цял живот мога да пия и пуша,но детето ми бебе няма да стане повече.  Crossing Arms

# 302
  • Шумен
Добър вечер мами  Stop Не съм писала отдавна но чета редовно  Wink за капките и ние даваме вигантол от 20-тия ден по една капка давам сутрин преди да суче но иначе няма определено време в което да се дава
За това кое бебе е спокойно и кое не е аз като майка на две деца да се изкажа  Mr. Green каката беше супер ревливо бебе ама като казвам супер разбирайте много супер  Crazy ревеше нон стоп нищо не помагаше...беше ад докато не започна да стой седнала приспивах я 1 час за да спи 10 минути абе ужас ви казвам...сега Марти е друго нещо не смея чак да се похваля спим почти през цялото време само като огладнее и започва да мънка от както се е родил 4-5 пъти сме плакали както трябва но като го гушна а му минава имаме колики но не много силни давам му чай на хип с копър и капки еспумизан абе супер различни бебета са с кака си и за сега не мога да се оплача от мъника дано продължи така...  Peace
За урочасването сте говорили аз вярвам в това защото каката постоянно ми я урочасваха а и да ви кажа ние майките също можем да ги урочасаме когато прекалено много им се радваме... Марти го мия със светена вода дано не е като кака си... Praynig
Май не се сещам за друго това е за сега от мен лека вечер...ааа и честито на новите християнчета   bouquet

# 303
Оставянето на бебето да  спи по корем не е препоръчително  Rolling Eyes Макар и рядък синдрома на внезапната детска смърт е реална опасност при всички бебета до 6м. възраст.Единствената безопасна за бебето поза е по гръб.
Съжалявам,че засягам тази неприятна тема,но оставам с впечатлението,че не сте запознати,ако някой се интересува инфо по въпроса има много  Rolling Eyes

Чели сме много, педиатрите и те. Навсякъде пише. че не е това категоричната причина, но е една от евентуално възможните. По данни на майка ми така съм спала едва ли не от ден първи. Петър спи така откакто може да се обръща сам и да си вдига главата. Обяснението, което имат за спането по корем, е че бвбето е близо до повърхност, заради дишането намаляват нивата на кислорода. Другото обяснение е, че притиска съдове, което води до спиране на дишането.Третата е , че се проявя при деца с проблеми в центрове на мозъка и т.н. Инфо много. но не категорично. Всъщност проблем е при повити бебета, които не могат да се обърнат и такива, които са много малки да го правят.. Ако спи върху теб, докато ти си по гръб, за да му минат коликите какво ? Една от причините за детска смъртност е и спането в леглото с родителите, но кърмачките масово спят с бебетата си  Wink

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 23:28 от Bellisima82

# 304
Аз пък давам витамин д на джеймисън всяка сутрин по две капки.Нашата педи това ми каза да взема.Иначе и Виктор спи много странно аз го слагам през деня върху една от нашите възглавници и то се намества почти по корем едната ръчичка е под него другата до главичката единият крак свит другият изпънат и забучва нос във възглавницата и когато искам да го обърна чак се тръшка и се сърди .Обръщам го и след малко той пак е заел същата поза.Започна да си задържа главата за около 30секунди Simple Smile.Когато е доволен се усмихва вече осъзнато и рита и маха с ръчички направо ще фръкне голям кеф му е.Много ми миличък.Днес седя и го гледам и като се сетя колко го искахме и чакахме с мм и си викам това реално ли е имаме си бебенце.Абе с две думи вече живота ни изглежда по-осмислен.

# 305
Мики , какви са тия студено лепенки?Аз съм се запасила с ефералган за утре.
Да ви питам - вие ползвате ли ли сте кошчетата за новородени?Ние караме още със зимния кош в колата , за да може да е в пълно легнало положение , но скоро ни подариха електрическа люлка и като гледам в нея е в същото положение тип ембрионална поза , май е време да го слагаме вече , само ме мъчи че ми се струва много свит с него и дали му е удобно?

# 306
Кошницата ползвам откакто го изписаха от болницата и беше 2,300 . Люлката се ползва всеки ден. Днес бяхме на оропед при Алексиев. Когато се заговорихме за кошницата, слингове. кенгуро и ерго раници, защото бяхме тръгнали да купуваме ерго раница, каза че тези тъпотии с прествоя за два часа в кошница и изкривяванията са само в главите на разни "разбирачи" и дори не му се коментира, защото му е писнало.  Името му говори само за себе си и смятам да се доверя изцяло на него, а ме на форумните легенди и разбирания

# 307
Bellisima, позволи ми да те прегърна!  Hug
Днес четох какво споделя една майка по повод четвъртото си дете, което наскоро навърши 10 дни. Как сте с английския?

Скрит текст:
I wish I could somehow tell my first-time-mom-self to take a breather and enjoy.  But, well, you kinda have to go through that neurotic first-time-mom stage and figure out for yourself that a pacifier that has fallen on the ground won’t kill your baby.  And that one missed nap won’t ruin their brain development.  And that an extra feeding won’t result in childhood obesity.  And that a missed book at bedtime won’t result in a learning delay.  And that a few tears while trying to sleep train doesn’t mean your child will have relationship issues throughout adulthood.  Oh, the things I have read over the years — it’s exhausting!http://www.makeit-loveit.com/2014/07/baby-oliver-at-10-days-old.html

# 308
Bellissima  толкова изстрада, че може да се похвалиш с чиста съвест на целия свят! И на тия изедници, дето много знаеха да плюят когато бебко ревеше  #2gunfire

В нашата кооперация долу има фризьорски салон и тези, които работят там често си висят навън, та всеки път като излизаме Славчето надува гайдата и вчера се хванах, че ме е срам какво ще си помислят  Crazy Бързо прогоних тази мисъл от главата си  Mr. Green Laughing

За некърменето заради биричка и цигарки - умът ми не го побира, честно  Tired Може би защото нямам зависимост към нито едното. Виж за да се наспиш ми е една идея по-оправдано  Laughing

# 309
Добро утро момичета,
Bellisima  Hug

Относно кошницата и ние я ползваме още от първия ден
и честно казано до сега сме имали само пътувания по-дълги от 2 часа и не съм се притеснявала, защото нашия педи също е на мнение, че няма място за притеснение. А аз изключително много му се доверявам...  Grinning

За студените лепенки имам у дома, но все пак първо ще го обсъдя с педи като ходиме на консултация и за ваксината.

За спането по корем бебурка много обича, но ме е страх да я оставям така в креватчето, така че спи по корем само върху мен или татко си. Имам чувството, че ще се задуши и не мога да я оставя така да леги сама без надзор.  Tired

# 310
Емека лепенките са Куул Пач.Ползвала съм ги за баткото,когато има температура.В случая я ползвам за да изстудявам крачето на мястото на убождането,защото и се поду и я болеше  много.
Най-добре е е да се сложи веднага след ваксината та да не се стига до там,но аз изчаках и пак я облекчи много.Един вид заместител на компреса с риванол,че той много цапа и трудно се закрепя  Peace
За спането по корем,ако е под контрола на родителя естествено,че не е проблем,аз имах предвид,ако се оставят самостоятелно и за дълго време.  Peace

# 311
Контрол или не на родител, като не може да заспива по друг начин няма голям избор. В Майчин дом ги слагаха да спят на една страна подпрени с пелена. Когато вече стана човек го заварвах да се обръща сам да е по корем. От неговото обръщане обаче си притискаше ръката, та предпочитам аз да го сложа. Така или иначе леглото има сензор за дишането му. А спането върху мен определено нямам контрол, защото като бяха "онези дни" аз заспивах преди него  Joy

Гаги, и аз се улових няколко пъти, че мисля какво си мислят хората за мен, но много бързо ми мина.

Мама Барба  Hug  bouquet Като ти прочетох линка се сетих за една статия как се гледат първото, второто и третото дете   Laughing

И за финал никога не съм мислела, че ще го кажа, но то било кеф някой да помага. Вчера свеки напазарува, сготви и го приспа. А, аз като бял човек се опънах да си почина. Е, за това мога да преглътна няколко простотии, с които ми вдигна кръвното до около 160/290  Mr. Green

# 312
Везничка, за теорията на бебетата на нашата АГ имаме три примера - нашите + големия ми племенник. Но сега малкият племенник нещо "се цепи от колектива"  Laughing оказа се май мрънчо Simple Smile
Белисима, и аз съм чувала мнението на ортопед, че няма проблем децата да са по -дълго време в кошчетата за кола.
Бтв Радко не  е спал по корем до сега.

# 313
Вчера беше страшно при нас - от 2 часа следобяд до 12 Теди не мигна. Както я оставим рев, рев и само ма ръце. В ръцете ми заспи, в кошчето рев ooooh! накрая се предаде и след яденето в полунощ заспа та и сега спи...
Много хубави бебоци имате момичета, много са сладки Heart Eyes. И аз все се каня да качим нашата гордост ама все не ми остава време.
И ние не спим по корем - дори на мисля че може да се завърти по корем. Аз не бих искала да спи така засега, въртим си глвата, но телцето е по гръб. Бтв аз още ползвам пелената като в родилното, дали вече не е нужна?
Ако продължава да расте с това темпо, зимния кош ще й умалее преди шестте месеца, а лятния модел на количката ни е с гръб към майката, та ще трябва да ползвам коша за кола... И мие купихме люлка шеЛонг миналата седмица- наклона е като коша за кола, но се надявам, че няма проблем. И без това не стоим много там Thinking
Някой от вас ползват ли коликинд? Не нога да разбера дали й действа еспумизана, вчера имаше много колики ч, но не всеки ден е така... Чудя се да сменя капките, но ме е страх са не й докарам запек илидруги неразположения...

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 10:26 от Elsi86

# 314
Elsi при нас отдавна схемите с подпирането не работят, а и мъника се дразни и докато не си легне по гръб не мирясва. Според педи, ако не повръща-няма проблем.
Belisima благородно ти завиждам за почивката, моято ти е устроила свекито  Wink

Общи условия

Активация на акаунт