ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 26 023
  • 628
  •   1
Отговори
# 420
И малкото и голямото дете спят... Не мога да повярвам, че чувам мислите си!:)))

Точно пия чай на балкона и се наслаждавам на тишината  Heart Eyes Днес Негово превъзходителство, като ревна в 10 и спря в 22. Добре, че бяхме по едни чукари на Мачу Пукчу в царевичака, че само ние го слушахме   ooooh!

# 421
  • Пловдив

Точно пия чай на балкона и се наслаждавам на тишината  Heart Eyes Днес Негово превъзходителство, като ревна в 10 и спря в 22. Добре, че бяхме по едни чукари на Мачу Пукчу в царевичака, че само ние го слушахме   ooooh!

същата работа, само че умножена по 2 и започнала от обяда, продължаваща до момента  Tired ooooh!
Белисима, страхотни са и Петър, и котака Heart Eyes
ние за жалост останахме без нашия котарак, почина на датата на термина ми, само кучето е другарче на децата  Cry

# 422
Евала, че успявате да си заделите време за релакс... аз Слави като заспи и се започва бърза вечеря, цедене, душ... и то пак станало 12 бързам да заспивам, все не ми стига този пусти сън Tired а от кога ме кани ММ на вечерна безалкохолна биричка на терасата  Rolling Eyes

Да питам, как сте с бибките? Наш беб е яко пристрастен към биберона си и съм притеснена...

# 423
И Вики много се поти.През деня когато сме си вкъщи го обливам малко със водичка на чешмата,но до вечерта отново лепне целият.Иначе на мен вече ми дойде цикъла даже днес ми е пети ден.Уж казват,че като родиш боли по-малко корем,ама аз пак си изкарах на нимизил три дни.За бибата-от пет биби Вики иска само една.Понякога въобще не я иска даже.Сега я изплюва и си напъхва ръцете в устата.Текат ни и много лиги.При вашите бебоци как е с лигите?Между другото там където трябва да са кучешките зъбки на Вики му е подуто и прилича на вампирче.Днес сме на консултация може да му бият двете ваксини,ще питам педи за потенето и венците и после ще дам отчет.

# 424
И Радко не признава много много биберони. Рядко така се приспива и после му я махам или той сам я изплюва.
При нас няма такова потене. Лигите са само колкото да направи балончета пред устата си  Laughing

# 425
Бибероните у нас се бойкотират Simple Smile Само гърдата на мама успокоява.

Лигите и при нас са на ниво. Вчера в парка ММ ми вика: Да не заваля? А то по краката му се стичат лиги от бебка hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 426
Ох каня се да пиша от 2-3 дни обаче т'ва малкото не беше на същото мнение. От 2 дни през деня не е спала повече от 20-тина мин. Къде й отиде съня дето удряше по 3-4 часа не знам  Grinning

За лохиите при мен изчезнаха около 45-тия ден. Преди това спираха за 2-3 дни после пак зацапваше и така около 2-3 сед. Преди да намалеят и да почна с ежедневните превръзки една вечер така рукна, че се изплаших. Ставам от спалнята да оставя бебка в нейното легло и като шурна една крув, чак локвичка се образува на паркета.

За рахита силно се съмнявам наще бебета да са рахитични. С това слънце, а пък и даваме витамин Д, така че според мен няма място за притеснение.

teri_sun на теб се опитвам да ти отговоря от 2 дни и все не мога да смогна да пиша...  Mr. Green Мойто мишле също в началото спеше много неспокойно. То не беше пъшкане, пък махане с ръце и крака, да не говориме за останалите звуци, които издаваше. Ние с баща й се базикахме, че ако не знаеш к'во има в леглото спокойно някой би предположил, че си отглеждаме слонче. Точно такива звуци издаваше.  Laughing

А относно плаченето и свободното време аз чак не смея да се похваля. Николчето е супер спокойна. Не че не плаче изобщо, но рядко се случва и то за по 30 мин или максимум час, след което се успокоява и е супер щастлива.  Mr. Green Вчера цял следобяд сме седяли на терасата. Тя си придремваше и се сабуждаше и нещо си гледаше и си гугаше, а аз се бях отдала да чета книжка и да пия сок. Това около 3 часа...  Laughing

Лигите са ни на ниво. Скоро ще сме с лигавник през цялото време.

А Бибата досто често я бойкотираме, но аз я давам, когато се приспива сама в креватчето или когато е по-неспокойна, защото търси да суче за успокоение. То лошо няма обаче преяждаме ако давам само гърда за това прибягвам до бибчето... Grinning

И да се похваля, че снощи за първи път с ММ ни се отдаде възможност, а и аз се престраших и правихме секс. Милия, не че е роптал нещо ама сухия период му продължи дооооста дълго време.  Laughing Като за първи път след раждането беше добре. Аз бях супер притеснена, а той внимаваше супер много. Абе изобщо все едноз а първи път правиме секс хахаха. Ама ще влезнеме в ритъм пак...  hahaha

Хубав ден от мен за сега, че малчо се разропта, че мн време не й обръщам внимание...

# 427
  • в Кошера
Гаги, пробвай да мажеш стриите с чисто кокосово масло. Няма да изчезнат, но съм чувала, че се повлияват доста добре.  Peace

Бибка поцоква, когато е супер нервен и не може да заспи, успокоява го. Мен също.  Mr. Green Laughing

Хахаха.  Hug Колко ми е познато.  Crazy
На мен обаче шума ми отеква в ушите дъъъълго време след като е настъпила тишината вкъщи.  Whistling Joy

# 428
Rachel Bean и ние не обичаме да седим по корем. Сложа ли я по корем почва такова мрънкане че чак до плач стига ако не я обърна. Но на нас късно ни падна пъпчето и аз късно почнах да я слагам по корем и може и от това да е. Иначе като я сложа върху мен лажи и си дига главата Simple Smile

За биберона - и ние не обичаме хич биберон. Нося го с мен на детската консултация ако се изнерви да и го дам за да мога да чуя лекарката и понякога като сме на вън и почне да нервничи за смяна на памперс или храна да и го дам докато я оправя

За рахита - и аз се притеснявам, най вече защото това лято хич не е като лято. Освен това на нас педиатърката хич не ни следи фонтанелата незнам как е при вас досега хич не я е пипнала и видяла колко е голяма и каква е на пипане.

За лохиите - аз май още си имам по малко. Вчера реших че е цикъл ама като виждам как е през ден през два кървенето явно не е цикъл ами матката има още какво да се чисти

За стрии и аз се чудя какво да ползвам че се понацепих тук там а толкова много се мажех с какво ли не. Ще пробвам с контатубекс и кокосово масло дано помогнат

# 429
Gaggi, дай си време докато стане на 2-3 годинки и тогава почвай да се притесняваш. Wink Аз само бутам биба, а тя само я плюе.  ooooh! Мечтая си да може да се успокоява с нея. baby_neutral И да я плюе, само като е гладна.
kakche, колко време, след като писа, ревна някой? Аз тъкмо им хвана цаката на нещата и нещо са размества да ме изненада неприятно.

# 430
За лохиите: моите бяха до около 40-я ден. Но вчера по време на кърмене усещам нещо като мравучкане в матката, първият път реших че си въобразявам, но като отидох до тоалетната видях бледо розово зацапване. Случката се повтори още 2-3 пъти вчета и днес. Явно има нещо за доизчистване.

# 431
Върнахме се от консултация Simple Smile.Дребсън вече тежи 3900гр и е 54см Simple Smileимунизации не ни биха оставихме ги за септември ще вървим с месец назад с тях.За потенето каза,че напълно нормално да се поти в тия жеги,за венците нищо му нямало.И на ръчичките и крачетата му излезнаха едни пъпчици безцветни седят все едно е настръхнал и като го пипнеш по грубичка е кожата,педи каза че не са от топлото и да го мажа с нахткерцен балсам по цялото тяло.Та разписах се много съм доволна че е качил 800гр за един месец .

# 432
Здравейте мамчета!Чудесни бебоци  Hug Нашият батко вече е във ваканция и нямам никакво свободно време.Влизам само за един бърз въпрос.Манол се беше позапекъл малко,не акаше трудно,но рядно.Педиатърът ни каза да пробваме с Биогая да регулираме нещата.Давам му капките от 6 дни,а от вчера имаме ефект.Пропуснах да питам обаче колко време да ги давам,а лекарят е в чужбина и му е изключен телефона.Въпросът ми е към мамите които дават Биогая капки-Колко време ви казаха на вас да ги давате?Благодаря предварително за помоща!

# 433
Аз давам Биогая заедно с капките за колики от първата седмица на бебка, и сега ги продължавам, мисля и занапред, те са добри за чревната флора Simple Smile

Мама Барба, благодаря за споделения опит за хемороидите  Wink Embarassed

# 434
За лохиите, около 30-я ден спряха нацяло.
Ноктите при нас ги режем веднъж в седмицата, защото освен, че се дере като тигър, веднъж му се беше възпалил живеца на показалеца, след като си е стискал ръчичката в юмрук си е забил нокътя на палеца в живеца на показалеца и беше забрал. Най-лесно става докато го кърмя, мм му ги реже.
Кърмата последните 3 дни в края на деня не му стига пак нещо и пада една борба, едно дърпане и премятане, и това е в 20.00ч- последното кърмене точно след баня, и можете да се досетите как се попотяваме и двамата. Така, че потенето и при нас не е само в количката и кошницата!
Лигите са ни прилични  Laughing само по брадата се простират - за сега!
А бибата много не е на почит при нас. Май предпочитаме ръцете. Понякога се приспиваме с нея, др път ползваме  изпразнената вече гърда да я подъвчем малко.
П.С на никой ли бебок от темата още не са слагали 6 валентната ваксина?

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 15:55 от musleto

Общи условия

Активация на акаунт