Ляту жарко, ила де, де си ти? Искам дупи да ми загури! - 51

• 34 348
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ели, дубре душла.  bouquet Hug
Де са кумпруматити? Пулета с царавица, лавандула, ориз, лапад, орехи, трИва, ръж и т.н.?
 smile3506

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мъри Цецку...гулям пропуск ..никви царавичаци, киселяци, лапади и ръжаци не снимахме  Mr. Green Саму пу ини чукари се катерихме
Скрит текст:
Качихме се на Сините камъни над Сливен...уникално е, който не е ходил да ходи  Crazy После в музея на текстила...най-интересният музей в Б-я с разказ на екскурзовод и демонстрация на всички чакръци и машини, видяхме буби и подробен разказ за производството на коприна .... Бяхме и в Клисура, Сопот, Карлово, Калофер, Казанлък, Созопол...абе стандартната културна обиколка  Mr. Green Сложих някое фото у албумъ

# 631
  • Куциндрел
Ели, дубре душла.  bouquet Hug
Де са кумпруматити? Пулета с царавица, лавандула, ориз, лапад, орехи, трИва, ръж и т.н.?
 smile3506

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мъри Цецку...гулям пропуск ..никви царавичаци, киселяци, лапади и ръжаци не снимахме  Mr. Green Саму пу ини чукари се катерихме
Скрит текст:
Качихме се на Сините камъни над Сливен...уникално е, който не е ходил да ходи  Crazy После в музея на текстила...най-интересният музей в Б-я с разказ на екскурзовод и демонстрация на всички чакръци и машини, видяхме буби и подробен разказ за производството на коприна .... Бяхме и в Клисура, Сопот, Карлово, Калофер, Казанлък, Созопол...абе стандартната културна обиколка  Mr. Green Сложих някое фото у албумъ
Ни са упитвай са измъкниш.
Давай кумпруматитит с Бената тугава. Naughty
Ут толкоз шивашки курс как ви устана времИ за муре?

# 632
  • София
С Бената така съ кумпруметиръхме, чи ни сме зъ пуказвъне  Mr. Green  Joy
Шивашкия курс беше на връщане  Laughing

# 633
  • Лутаща се
Мили, сладки кукундреляс, аз не случайно излязох в отпуск точно сега.

Днес моя милост остаря с още една година. Пунеже мразим да си празнувам удъртяването нарочно не ви казах предварително.

Ето да се почерпите

Изкарах деня доста добре. Бях си намислила да ходя на басейн и да пия коктейли. Точно това и направих. Че и времето беше с мен, не валя  Mr. Green
Вечерта излязох с ина дружка и прудължихми с куктейлите.
Скарлетуф съ беше пустарал и ми купил пударък: калъф за волан на МПС-то, ноу готин  (за съжаление абсулютно излишен, щоту вуланът ми й съвсем нов и нямам нужда да го крия под калъф). И анатомична седалка за шофьорското място, на куято ноу съ зарадвах. Уви, кът я сложихме установих, че братята китайци са я правили според своите си размери и уная част дет трябва да е на кръста ми де факто се пада пучти над дупито и адски ми убива. Та милия ми той гу пулях със студена вода, че е по-добре да я върна, пък и не е евтина просто да я путърпя два-три дни и да я зафърля. На него естествено му докривя, ама..........
Та така, без да искам го засегнах и сега мий сърдит.
Пък утре ша боядисвами у дома с ини майстори, а той и затова се подсърди. Ама то това е друга тема
Скрит текст:
От три дни съм уговорила, че ще боядисваме, но на него не му казах. Той си е "тежка гемия" що се отнася до работа и щеше да ме саботира. А хола ми има отчайваща нужда от освежаване. Та избрах за боядисването ден, в който той няма да си е в къщи. Т.е. докато се прибере и работата ще е свършена. Е, познайте като му казах каква беше реакцията: "Ти все вземаш решения без да ме питаш!"  #2gunfire
Пък аз му викам: " А аз си мислех, че ще си доволен, че съм те отменила и няма да боядисваш ти"
Предния път боядисва хола 3 дни. А сега хората ще го свършат за 4 часа, с някаква машина за пръскане "Пейнт зуум"
Какво сгреших пак?
Мъжка му работа  ooooh!

# 634
  • Куциндрел
Добро утро.

Скарлетинке, честити рожден ден. Да си жива и здрава, много да те слушат Скарлетов и малката Скарлетинка.

Скрит текст:
Седалката защо не я върнете заедно със Скарлетоф и да си избереш нещо друго по вкус, като си избереш, кажи на Скарлетов, че подаръка е супер и много му благос=дариш.
За майсторите - явно си се сърди човека, мъжка му работа.

# 635
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ку ви е свършил доместосът, пък ви е останала кока-кола - няати проблем да си почистити вецето.

Ха добрютрю! Почнах с чистиниту, нъл съм си ноу Уфатна...

Връщам съ да въ четъ, чи съм въ изпуснала...

# 636
Тъъййй....Върнъх са, пручетоФ въ, ни сти съ многу преморили от писани..
Убачи пък хубаи новини - Скарлетката денден имала - дан си ни жива и здрава, сичко да ти съ нарежда както ти го искаш, по-малко работа, повече удоволствия - туй ти пожелавам! Цуням и прегръщам!

Еликсче, ноу ми харесват твоите почивки, какче...ногу нестандартно и интересно почивате - браво на вас, ноу ви съ кефя. Туй мойто ММ да го закараш у музей на текстила - ни мой си го  представя вуще. За връх Мусала пък даже не говоря. Или пък за некви Сини камъни.

Трънче, Цецуня, Марки, Бобчи, Деми, Делтиня (нея я видох при ини забързани делфини) - сите ви целивам и прегръщам.
Имаше тука Алексчи, Пърпълчи (дет се на пърлено гу чета), Мартинката я няма - дано са всички на някакви хубави морета и планини - да почиват и зареждат батерийките.

Аз неска доволен и щастлив - утюа на среща с форумски падрушки Joy Joy
Довечерка пак шъвъ нагльодам.
  love001

# 637
  • Varna
Сесяк,
ХадИ Хаверката ти тЪ чака.....

праЙ шпалир с кУлитИ Hug

СкарлетУва,

Скарли,

Скрит текст:
сЯ сЪ върнах да прУтчИтЪ и видях Скарлетоф кЪк сЪ мръщи. ....'зимам твоя страна У случая. То па няма угодия. ХубУ си напраЙла нИ сЪ коси. Кофти това един от двойката да е тежка гемия. Добре, че съм късметлийка и нямам такава зодия у дома. Евала ти на спокойствието.

Ели,
Добре дУшла каксън  bouquet
И ний напраЙФмИ един кръг ама по цееелитИ рУдопи....изток, запад, север, юг 'сичкУтУ УшетаФ да снимам стари красиви къщи. Добре, че ДелтУФ ми уйдисва на акълЯ Grinning Та ходих по висУчини но за лоФ за стари къщи, а Ората мЪ питаФа дЪн сЪм журналиСка. Много красиви снимки станаха с тъС мойта сЪпУнерка, да не и сЪ надяваш, ма ощИ мЪ мързи да прасна нЯщУ. Много, много вълшебно красотни неща съм нащракала, но за съжаление не мога да ви ги изпляскам 'сичкитИ на наштУ мястУ. Да сЪ чудА ко да ви изпляскам там.....мноУ Шмий труднУ, мноУ ooooh! То убустия, до убустия мила моя майнольо, та чак Пирина стИгнаФмИ и Рилата видяФмИ. Прекрасна страна имаме, големи красоти, Почти всяка гУдина ходим натам, че нИ моА сЪ нарадвам на красУти.....обачИИИИ ми става мноУ мъчнУ, чИИИ.....а, дЪн сЪ Фпускам в политичИски разгУвУри..........

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 09:41 от DELTA_DELTA

# 638
Скарлетче, честит рожден ден!
Мъжо го остави-ще се посърди, после ще каже, че не е боядисано както той е щял, и ще се отсърди!!

Еликс, добре дошла!

Делтич, що сама чакаш Сесата, ида да я чакаме заедно

# 639
Варнинкити, някоя ут вас ку кара кола, мойм съ видим сичките първата седмица ут сиптември, гат и Цеца шсий там, шми додити на гости на вилата( между Албена и Балчик). Таман сти ина кола хора Joy Joy, шси напрайм ино купончи следобедно, примерно. С коктейлчета и джусчета, мммм, размичтах съ...

# 640
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Скарлетче, ЧРД !   bouquet Hug
Да си жива и здрава и много обичана!

Скрит текст:
Ели, супер се радвам, че сте обиколили на шир и длъж!  Hug
Делтата и тя не  е остана назад!  Hug
Цунам и гушам всички!  Hug

# 641
  • Varna
Ааа,Мартинкеее,
нИ чакам Сесунисама. Я глеЙ кО съм писала и две гарги съм изтипосала. То тряА са три гарги де, чИ смИ трИ лебИда Ут Варната, ма само такваС пУказвачка намерих Laughing

Светълче,
аС имам шифИорин newsm47

# 642
  • София
Скарле, честит рожден ден на патеричка, дарлинг  Hug
  С пожелание за много, много здраве, любов и всичко останало от картичката   bouquet  

Скрит текст:
Ти си астрален близнак с татко, а и с едно бебенце, което моя близка приятелка роди преди 2 дена, както и с още 2-3-ма които познавам като родени на 22-ри август...велика дата  Sunglasses

Тенкю пийпъл за посрещането, волим ви  Hug

Делте, ноу е убу и ние сме я ошетали Родопата, но все пак има места където не сме били и или др.месец ще мръднем или догодина...става въпрос за Златоград. Вие стигнахте ли дотам, дай отзиви? ...и пикчъри ъф корс

# 643
  • BG
Привет, мили мои ненагледни! Толкова ми липсвате... Влизам само да ви нацелувам, вече съм на уорк и разбираемо ми е доста натАпорчено, нямам време да ви чета, само мернах, че Скарли е имала ден-ден, Скарли, много целувки, миличка! Довечера ако имам късмет ще чета и ще пиша пак! Обичам ви много! Целувки на всички мои прекрасни приятелки! Ловя!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 644
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейти, мацитъ! Ноу пусту начи, тукъ Thinking
Усеща съ якътъ липса на всички отпускарки Naughty
Липсвати ми сичкуту кукундрел!
Ловя Heart Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Mr. Green

Общи условия