"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Не следя Цветовете, но колкото пъти съм попадала на него, ми е правило вречатленние, че Алек психически не е добре, последния път ми изглеждаше по-нормален. Оправил ли се е? Ранвир от какво умира?

МБ

Много вдовици в това село, от къде такава смъртност при мъжете на млада възраст?  newsm78

# 16
  • в страната на абсурдите
Цветовете:

Да, Алек е нормален вече.
Скрит текст:
След смъртта на Садна пак ще полудее.
Ранвир го затиска голям камък и умира в болницата.

# 17
Нещо  интересно за традициите при индийските сватби.

http://sbadnatamechta.com/index.php?option=com_content&view= … -50&Itemid=36

А тук пише страшно интересни неща за бижутата и тяхната символика. Линка е към онлайн магазин, но НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА НА МАГАЗИНА Peace. Просто не искам да пълня страницата с копи-пейст неща, а и са доста дълги като обем. Peace

https://bg-bg.facebook.com/indiaforeverysingleday

# 18
  • Варна
... Само че като гледам какви са им традициите, за какви елементарни и нормални неща за нас трябва да се "борят" и като си представя, че са повече от милиард...
Добре че са индийските сериали! ... И ниЙ да сЪ почувстваме хора,кЪт видим,че и по-лошо има!  Wink Mr. Green

...Всяка една страна може да произведе качествен сериал, който да се гледа в много страни и да е печеливш, но за целта трябва да инвестира в кадри. Не случайно един наш кинокритик се изказа наскоро - да не казваме колко са "лоши" турските сериали, а да се вгледаме в крайните надписи - колко хора участват в създаването на един продукт. Не може да се направи от нищо-нещо. Кой ще гледа български сериал - актьори има, но трябват и много други образовани специалисти, за да се получи нещо. Нашите сериали са продължение на новините или това, което не се казва  в тях. Всичко се върти около мутри, ДС, политици.... Как да е успешен един такъв продукт. "Под прикритие" е хубав, но на мен ми идваше малко в повече насилието в него и с всеки следваш сезон ми става все по-объркан.
Каквито и пари да се налеят в един сериал...каквито и актьори (ако ще Брад Пит да хванат!  Mr. Green ) да участват ... няма ли хубав сценарий-всичко ще бъде на вятъра! ... Нашите не могат да разберат,че на хората им писна от насилие и вулгарност-те са навсякъде около нас... Зрителите искат да гледат нещо,което,поне за час ще ги пренесе на по-красиво място...сред по-красиви хора (не само външно!)...терзаещи се от по-красиви чувства...

# 19
Кармата - имам странно чувство, че Ичха няма да си вземе парите...

# 20
Оххх камък ми падна от сърцето! Simple Smile

# 21
Не, не може да бъде, не е справедливо, ако стане такааааа Sad

# 22
Тази баба на всичкото отгоре казва, че е божия благословия ooooh! Дано не се облагодетелства с тази награда. Сигурно ще се случи нещо с този билет.

# 23
Тази баба на всичкото отгоре казва, че е божия благословия ooooh! Дано не се облагодетелства с тази награда. Сигурно ще се случи нещо с този билет.

И аз мисля, че нещо ще се случи - ще изгори или нещо от сорта... Но пак много ще ме е яд, защото това е късметът на момиченцето...

# 24

Иначе и на мен ми направи силно впечатление това за благословията - страшно богохулство, направо как не се усеща тая вещица...!

# 25
Оххх, дано тоя път тази малоумна Дамини нещо направи по въпроса...

# 26
Здравейте! Благодаря за прекрасната тема - много ми харесва всичко ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Вчера нямах никакво време да пиша тук - затова го правя едва сега.  Hug

Сега очаквам новите епизоди на Цветовете. Вчера ми стана много мъчно за Садна и Алек - той така се беше развълнувал. Написа писмо, ама тъпата Малика го намери и си помисли, че е за нея - как не.  Crossing Arms

Алек си обича Садна - много хубаво беше украсил в парка ...  Heart Eyes

Много ми хареса като си представяше срещата си със Садна там - толкова бяха красиви и двамата. Невероятна сцена ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Жалко, че не стана така - Васу пак развали всичко. Станало нещо лошо - трябвало Алек да дойде. После го излъга, че Садна сама била подписала документите и ги била изпратила, понеже не го обича. Не вижда ли как страда Алек - що за майка трябва да си, за да причиниш това на собствения си син ...  newsm78

Кушалия се оправя - операцията беше успешна. Рагини най-накрая разбра за майка си - но отново се нахвърли върху Садна и се скара с баща си. Това нейното е прекалено. Пракаш и каза, че е възпитал децата си еднакво и на всички е давал по равно от любовта си, но върха беше когато Рагини каза, че на Садна е била едната половина от любовта му, а за нея, брат й и майка й - другата. Не я е срам ...  Naughty

Много беше силна сцената със срещата на Садна и Алек и как плачеха - отлична игра на Ангад и Сара.  smile3501

Алек попита Садна дали наистина е подписала - тя каза да, но искаше да му обясни причините. Той обаче не я изслуша и си тръгна - поне веднъж да беше спрял да я чуе. Но скоро на всички ще им стане ясно какво е станало ...  Peace

Садна как падна на земята и плачеше. Алек и той - дори се блъсна с колата и като излезе падна на колене и почна да вика от мъка. Двамата определено се обичат и не заслужават това ...  cry cry cry

Малика пак дойде и му каза, че тя го обичала - ама хубаво Алек я отряза - бутна я и си тръгна ...
  thumbsup

# 27

Много благодаря за клипчетата - прекрасни са. Личи си, че всички много са се забавлявали зад кадър. За деня на приятелството интервю дават Сара, Ангад и Коншук. Те и до сега са си близки приятели, което е страхотно ... smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 28
Здравейте и от мен в новата тема - страхотна е Hug Гласът на Садна наистина е сменен даже по едно време бяха сменили гласа й и после пак й смениха предишния дубльор дано и сега да стане така. Между другото разбрах, че скоро ще започва новия сериал на Ангад и Сара надявам се това да е истина. Само времето ще покаже.

Ето го:
http://www.videoclip.bg/watch/278305

Надявам се наистина да пуснат новия сериал с Ангад и Сара! Дано този слух се окаже истина - много искам да ги гледам и там. Освен това в този сериал ще има щастлив финал за техните герои ...  Praynig  newsm76 Two Hearts

Преводачката на Садна пак е сменена - много се дразня така. Тази нейната си превежда идеално - и преди я сменяха, после я върнаха - дано и сега я върнат. Тя си пресъздава емоциите идеално - докато новата не. Искам си старата ....  Peace

Благодаря за клипа! Гледах този момент - тези дни изгледах още няколко с тях от този сериал и са страхотни ...
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 29
Да се поизкажа и аз за сериалите. Всяка една страна може да произведе качествен сериал, който да се гледа в много страни и да е печеливш, но за целта трябва да инвестира в кадри. Не случайно един наш кинокритик се изказа наскоро - да не казваме колко са "лоши" турските сериали, а да се вгледаме в крайните надписи - колко хора участват в създаването на един продукт. Не може да се направи от нищо-нещо. Кой ще гледа български сериал - актьори има, но трябват и много други образовани специалисти, за да се получи нещо. Нашите сериали са продължение на новините или това, което не се казва  в тях. Всичко се върти около мутри, ДС, политици.... Как да е успешен един такъв продукт. "Под прикритие" е хубав, но на мен ми идваше малко в повече насилието в него и с всеки следваш сезон ми става все по-объркан.
   Отношенията на Ангад и Сара са ми меко казано странни. Ако се обичат да се "вземат" както се казва. Такива отношения като техните не ги разбирам. Не може да имаш жена и деца, а приятелката ти да те е гушнала на всяка публична снимка. Много ми е интересно индийците с тяхното по-закостеняло мислене как коментират тези отношения в техните форуми?
   Аз много харесвам Киншук /Ранвир / и като визия и като актьорска игра и като поведение в живота.  Поне според мен след смъртта му сериала ще загуби много.

Съгласна съм с теб! Много точно си казала нещата по отношение на сериалите ...  newsm10

Коншук определено е страхотен - и аз много го харесвам във всяко отношение ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ангад и Сара са много близки и това се вижда от километри. Според мен има нещо повече от приятелство. Наистина интересно какво ли мислят там за тяхната близост - все пак са в Индия  ...
  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт