"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 574
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Ето още една прекрасна снимка на Ангад, Сара и приятеля й от пътуването им до Делхи! Двамата пак са един до друг и пак се гушнали много готино. Големи сладури са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 31
  • в страната на абсурдите
Цветовете:

Утре предстоят много интересни серии.

# 32

За цветовете

Roxis липсваш ни!

Невероятните сцени от тук започват - само гледайте  smile3508 , а актьорската игра и на двамата е впечатляваща.  Хвърлих по едно око и на други техни сериали в които не си партнират, но химия не видях, но видях класация в Индия за 2014 г. за най-горещи сцени от филми и познайте - първата брачна нощ на Алек и Садна води класацията от четири години насам. Изводите да си ги правим сами. Съжалявам, че не копнах линка, но ще го потърся и ще го постна.

За мен тези двамата са родени един за друг - на сета и на сцената.

# 33

За цветовете

Roxis липсваш ни!

Невероятните сцени от тук започват - само гледайте  smile3508 , а актьорската игра и на двамата е впечатляваща.  Хвърлих по едно око и на други техни сериали в които не си партнират, но химия не видях, но видях класация в Индия за 2014 г. за най-горещи сцени от филми и познайте - първата брачна нощ на Алек и Садна води класацията от четири години насам. Изводите да си ги правим сами. Съжалявам, че не копнах линка, но ще го потърся и ще го постна.

За мен тези двамата са родени един за друг - на сета и на сцената.

Благодаря ти за милите думи! Напълно съм съгласна с теб - и аз мисля същото! Ангад и Сара са блестящи - родени са един за друг. Когато са двамата всичко им се получава - имат невероятна химия и това се вижда.  newsm10 Two Hearts Two Hearts

С другите им партньори определено е различно, но заедно са взривоопасна комбинация ...  Mr. Green

Това, че тяхната сцена е на първо място вече толкова време е повече от показателно - и как иначе! Те са уникални ...   txtloves txtloves txtloves

Аз пък гледах кадри от новия им общ сериал - и там са невероятни. Имат интересни сцени ...  Heart Eyes

Сега нямам търпение за сериите от Цветовете със Садна и Алек, които предстоят - ще бъде много интересно ... 
smile3525 ppp  Hands Clap

# 34
Цветовете:

Утре предстоят много интересни серии.

Нямам търпение!  Hug Hug Hug

# 35
Как няма да им се получават нещата, като има толкова чувства, страст, любов  Heart Eyes Heart Eyes
Днес гледах нейна фотосесия по бельо - ами огън мацка си е отвсякъде. Единственото, което не одобрявам в поведението й е тази целувка с нейната приятелка.

# 36
poli24 - така е! Но е ясно, че на тази снимка просто се лигавят. До колкото прочетох жената със Сара е Пратюша Бенерджи, която играе в ролята на порасналата малка булка. Имаше статия за нея в един вестник. Двете са били в Биг Бос - станали са приятелки, но после Сара е разбрала, че Пратюша не е такава, за каквато се представя. Доста често я чувала да говори зад гърба й и да я обсъжда. Вследствие на това Сара слага край на приятелството им ...  Peace

# 37
Днес епизодите на цветовете бяха много интересни! Малика накрая разбра, че Садна е съпругата на Алек - дори я изгони ... тъпачка  Naughty

Горката Садна - толкова страда за Алек, и той страда, ама е инат. Майка му ще управлява живота му - какво е това ...  #2gunfire

Равнир хубаво каза на Алек, че Садна го е върнала към живота, че е това, което е сега благодарение на нея и че щом е подписала документите за развод значи е имала основателна причина. Каза му, че е време сам да взима решенията си. Алек обаче бил наранен, че Садна така лесно се е отказала от тях ...  Rolling Eyes

Много ме кефи Ранвир - той разсъждава най-трезво, толкова е добър и готин ...  Two Hearts  ppp  Hands Clap

Васу е много тъпа, Малика и тя - ще правят годеж с Алек, пък той после щял да разпише документите за развод и да се разведе. Тогава вече щял да се съвземе и да го направи - явно си вярват ...  Joy Joy Joy

Така хубаво ще ме изкефи като се развалят плановете им и няма никакъв годеж - каквото и да прави Васу няма да успее да раздели Садна и Алек ...  Wink

Рагини като разбра, че Садна е подписала документите отиде да й търси сметка - всички я питаха защо го е направила, но тя не каза. Малти обаче е опасна - иска да разбере от къде Садна е взела парите ...  Hug

Утре Ранвир и Вину дано разберат.  Praynig Praynig Praynig

На Садна не й е лесно - Малика я кара да й помага за годежа без да знае, че това е съпругата на Алек. Садна с право каза, че това е наказание: да избира дрехи за годежа на съпруга си ...   newsm78

После Ранвир беше блестящ - каза на Садна, че щом още носи брачното колие на Алек значи още е негова съпруга. Малика чу и побесня - сега и от Алек тръгна да търси обяснения ...
Mr. Green

# 38
Я малко да сменим фокуса от Садна и Алек ... newsm51
Какво ви е мнението за Маути /Малти/? Crazy Crazy smile3502
 Познавате ли такъв тип хора? newsm53

# 39
  • в страната на абсурдите

# 40
За КАРМАТА-Лелята много низко пада с тоя билет-голямо дебнене падна докато се докопа до билета.И все пак 50 000 рупии(наградата от лотарията) не са чак толкова много пари за един богат човек.Съдя по това ,че в Булката Калияни даде на бащата на Гена 70 000 рупии ,за да се подготвят за сватбата с Васант.За Ичха и майка и обаче това ще е голяма помощ....И лелята  е буклук и сина и също,а снаха и -голяма кифла,тъпичка е и разведрява настроението. Joy

БУЛКАТА.-Ето тоя нов младеж ще вземе Сугна макар и бременна....за ужас на баща си .Ама да видим кога ще стане.
За Гена -баба ви Калинка разкара конкуренцията за сърцето на снаха си.
Ананди-пак излезе виновна за случката с Джагдиш,че даже бабата и се накара ,че се обръщала неуважително към мъжа си като го наричала по име.Трябвало да казва за него пред другите "моя съпруг"....Бре, бре,голяма етикеция .А не разбрах как да се обръща към него директно или тогава може на име........Че то за мен моя мъж също казва пред другите "моята съпруга"-ммммм, уважава ме значи. Laughing
В миналата серия Сумитра настигна Калиани и я попита защо не се е намесила в спора със съселяните,но беше насметена набързо както обикновено.Все пак някаква позиция/активност се опита да изяви Сумитра -като да не повярваш.....но вече ясно си личеше,че се задушава от атмосферата търпяна с години в тоя дом. Embarassed

А иначе за хубав български сериали-и аз бих искала да видя нещо романтично,вълнуващо и заплетено.толкова ли не могат един хубав сценарий да напишат...Ама на-все с убийства и явни сексуални сцени,речника на героите вулгарен.....по американски тертип.

А тия сериалчета стават за гледане с деца-няма да се притесняваш каква ще е следващата сцена.Няма да чуеш по сто пъти нецензурни думи,дълги  сексуални сцени или пък кървави и страшни убийства.Освен това са образователни-може да научиш различни неща от тая култура ,поучителни,а и не на последно място има много герои-деца и много често сцените са леко инфантилни и леко забавени....като за деца. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 10:10 от zhani

# 41

На мен Малти ми е интересен образ - понякога прекалява, но пък е забавна и в доста от случаите ме разсмива. Наричам я г-жа "Кълна се, че не лъжа" ...   hahaha hahaha hahaha

# 42
# 43
Как няма да им се получават нещата, като има толкова чувства, страст, любов  Heart Eyes Heart Eyes
Днес гледах нейна фотосесия по бельо - ами огън мацка си е отвсякъде. Единственото, което не одобрявам в поведението й е тази целувка с нейната приятелка.

Чувства, страст, любов ......, да успееш да пресъздадеш тези емоции в присъствието на камери, екипи и не знам колко градусови жеги на снимачната площадка, само талант едва ли би стигнал.
Аз наистина вярвам в искреното приятелство между мъж и жена, но до такава жена кой нормален мъж би издържал. Ако са само приятели, то тогава шапка им свалям.
Не бих харесала разкрепостената показност на Сара ако беше в Европейска държава, но в Индия  направо съм я обявила за революционер.

# 44

За Малти с две думи - "куха лейка"  #2gunfire
Актрисата се справя блестящо, щом ме дразни само като я видя.

Не познавам такива хора и слава Богу!

Общи условия

Активация на акаунт