"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 989
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Иначе да, основно жените постят...имам чувството,че го правят с повод и без повод. Всеки понеделник, на осмия лунарен ден, на незнам си кой още лунарен ден, на фестивали, на задушници, за съпруга, за децата, за мъжка рожба, за пари в семейството...
Ехехе!  smile3544 ...И как я очакват,мъжката рожба,като постят?!  Grinning  С трици-маймуни ще ми ловят!  ooooh! ...Не става с моркови,тая работа!   Naughty Нагъване на пържолки се иска!...На такава стръв "кълват" момчетата!  Mr. Green Joy

...почти всички мъже доволно си похапват яйца и месо. Само дето го правят тайно ( когато възрастните ги няма)  или задължително навън по "заповед на щуката" ( демек майките им), за да не се омърси къщата. Да внесеш месо в дома на религиозен хиндус е равносилно на сума отвъдни животи в изкупуване на грях..Затова мъжете от видните фамилии си угаждат тихомълком по заведения.
Ама какви тарикати са само,тез`индийци,а?!...Всичко може,само мама да не види!...С боговете-все някак ще се разберем!  Mr. Green  Колко вярно пее Висоцкий,за тях,в онази песен:
"Удобную религию
Придумали индусы!"   Wink Mr. Green
https://www.youtube.com/watch?v=6ZwljzrEiYk

Lora-Di Направо ме разби  smile3501
Ей, до днес тая теория не бях чувала, ама да знаеш, че може и права да излезеш, като се замисля моя зеленчуци и за гарнитура не иска, и резултата - 2 момчета. За мен вече е късно, ама другите да вземат да те чуят и веднагически мъжете на диета, после тук -  отчет на резултатите. Току виж
променила  демографските статистики newsm62

За песента на Висоцки :   newsm51

Bandit Queen  Hug С теорията на Лори, мисля, че в Индия може и да те обожествят. Чета с удоволствие разказите ти - моля те не спирай   bouquet

# 181
Много се надявам "Цветовете на любовта", Сара и Ангад да имат голям успех в България, че да повторят истерията от 90-те по "Касандра" и Освалдо Риос moresmile
Така по-бързо ще видим новия им сериал. приятелка от чужбина ми каза, че бил страхотен. А защо не и да ги видим на живо?  newsm53 newsm51

Това би било страхотно!  И аз много се надявам ... newsm10 newsm76 Two Hearts Two Hearts  txtloves ppp Praynig

# 182
Рокси, уважавам мнението ти. Всъщност много е трудно човек да добие реална представа за един актьор, който се е превърнал в публична личност и които всекиВ  нищи,В  коментира, преценява според своята гледна точка на база откъслечна информация за живота му. Така че и аз не искам да обобщавам. Сара си има и силните, и слабите страни. А да не забравяме, че е и доста млада, има време да улегне Smile)В  На мен също ми се струва, че са подходили с някаква открита уговорка и впоследствие е имало разочарование, но си мисля, че Сара е знаела или поне е била предупредена за варианта,В  че ако напусне сериала, това ще значи смърт за героинята и. ПонеВ  думите и за инцидента ми навяват такова усещане, но може пък да е говорела принципно.

Така е! Всеки има своето мнение - а какво точно е станало тогава си знаят само те. Може предварително да са обявили и замислили, че сериала ще бъде по-малко серии, а после да са решили да снимат още. От турските сериали знам, че когато даден актьор реши да напусне или му се наложи по някаква причина - сценаристите решават какво да стане с героя му. Актьорите не знаят, докато не им дадат сценария - едни ги убиват, други заминават и т.н.   newsm10

# 183
Здравейте и успешна седмица на всички!!!

Първо искам да почерпя за рождения ден на моята кукла - днес става на две!!! Искам да и пожелая здраве и късмет и все така да е същото обичливо, щастливо и усмихнато момиченце. Дано и индийците някой ден осъзнаят, че и дъщерята е "богатство". Всички деца независимо от пола им са дар божи и имат нужда от уважение, подкрепа и много обич!!!
Честит рожден ден и от мен на твоята дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва дълги години. Всичко най-хубаво ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Two Hearts nbirthday

# 184
Ето и от мен нещо, което не е свързано със сериалите но е свързано с Индия и по-точно с индийския тенис. smile3525
Скрит текст:
Аз като голям фен на тениса случайно попаднах на тази статия за индийската тенисистка Мирза ...  Sunglasses
http://www.tennis24.bg/g3h4i2j1l21280m2/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BD … %D0%B5%D1%86.html
Явно,в Индия имат бол добри тенисисти,щом могат да си позволят,да ги отсвирват,според това,чии снахи (зетьове,гаджета и пр.) са...Не са кЪт нас...НиЙ не можем да си позволим тоз`лукс,нашия Гриша,да го пратим,да се състезава за Русия  Wink  Mr. Green

Терезка,честит празник!   bouquet Да ти е жива и здрава малката,сладка принцеска!   Two Hearts nbirthday

Да ти кажа хич не са много тенисистите им в Индия, но явно другото ги интересува повече. Ние обаче не си даваме нашия Гришо. Всеки има право да бъде с когото реши  ...  Mr. Green  newsm76 txtloves

# 185
  • Варна
"Цветовете"
Разочарована съм,някакси...Аз очаквах,срещата между Алек и Садна,толкова бленувана,да бъде тържество на любовта и радостта   А то,кО стана?!...Едната рони сълзи и подсмърча...другият гледа омърлушено,гачели са му затънали гемиите...Вместо да се награбят,както му е редно!  Mr. Green

...А като вземат по 10 пъти да въртят тая камера по стъписаните  лица на героите и дотам, братче- неАм нерви...
И в "Цветовете" е така...Чудя се аз и се мая,как на операторите не им се завива свят?!    #Crazy  Дали пък не подготвят вестибуларния им апарат в специални тренажори-центрофуги,дето ги използват за космонавтите?!  Thinking Mr. Green

# 186
"Цветовете"
Разочарована съм,някакси...Аз очаквах,срещата между Алек и Садна,толкова бленувана,да бъде тържество на любовта и радостта   А то,кО стана?!...Едната рони сълзи и подсмърча...другият гледа омърлушено,гачели са му затънали гемиите...Вместо да се награбят,както му е редно!  Mr. Green

Споко и това ще стане!  Mr. Green

Нямаше как - Алек се чувства виновен, че не й е повярвал. Затова моли за прошка, а Садна си я знаем колко е добра. На мен сцената ми хареса.  Hug

Но скоро ще ги видим заедно както си му е реда - предстоят уникални епизоди ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 187
Здравейте момичета  Hug
Днес изпуснах финалната сцена на Цветовете, за която пишат Лора и Роси....Но не съм изпуснала изглежда много, защото с мъничко фантазия си я представих....Лора я е описала прекрасно.... Peace
Изтръпнах днес....церемонията по годежа почти започна и Кушалия едва тогава се появи....Гнева никога не е бил добър съветник, но Васундра се поддаде и си призна всичко.....Добре, че Малти беше заета да опустоши храната, която си беше сложила  Grinning, че не издаде плана на Авни....А пък и Винит се появи точно на време....
Чудя се, сега Васу няма ли да подгони Рагини  Thinking....Трябва да си го изкара на някого.....Епизодите днес ми харесаха, макар, че действието отново ми беше много бавно.....

За Булката - Калияни е уникална....Как "изгони" сестра си..... #Crazy
Когато дойде доктора не пропусна да отбележи своите заслуги за построяването на болницата....Защо Сумитра каза на Сугна, че ще роди детето на Пратап, но само върху трупа й...Какво имаше предвид, като каза,  че Калияни ще я умори.... Thinking

Терезка Честит рожден ден на твоята малка принцеса  newsm59 newsm38 Tada Да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 00:42 от MAMA-AN

# 188
Уникално интересни епизоди на "Цветовете" днес ...  newsm44

Браво на Кушалия - признавам, че този път ми хареса! Много хубави думи каза - направи Васу на нищо пред погледа на всички гости. Много хубаво й връчи куфарчето с парите - Вину и Малти и те зад нея. Васу направо пребледня ...  Joy Joy Joy

Сега поне всички разбраха, че Садна е подписала документите за развода, защото Васу я е принудила да го направи, за да спаси вуйна си ...  Hug

Разбира се Васу с цялата си наглост - отрече да го е направила, но Ранвир е умен. Двамата с Рагини се правеха на ударени и подхвърлиха, че Садна е казала, че Васу я е заплашила да я убие. В опита си да изтъкне, че не я е заплашвала, а само й е платила - Васу си призна всичко ...   Hands Clap

Невероятни бяха думите на Алек за Садна - за пръв път се изправи срещу майка си и я направи на нищо. Каза й колко много обича Садна и че не може да живее без нея. Каза й, че благодарение на Садна е това, което е - че тя се е грижила за него и благодарение на нея вече е нормален мъж. Казай също, че благодарение на Садна той отново се е сближил с майка си, а тя да му причинила това. Упрекна я за всичко ...   smile3534

Алек тръгна да търси Садна. Васу искаше да го спре, но той й каза, че отива при тази, която му е най-скъпа - Садна! Васу пренебрежително отговори, че нямало да позволи Садна да се върне в този дом. Тогава Алек заяви на майка си, че Садна няма да се върне тук, но той не може да живее без нея - затова и той напуска завинаги този дом. После си тръгна - евала ...  newsm44 Two Hearts txtloves

Най-накрая Алек отиде при Садна - за мен срещата им беше много силна! Тя така се изненада като го видя - засмя се, а как се гледаха ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Алек искаше прошка от Садна - каза й, че вече е оставил другия си живот. Напуснал е дома си й иска тя да е с него.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Васу искаше да връща Алек - но Индраджит я спря. Каза й, че Алек е прав - той бил съгласен с него ...   Hands Clap

После бащата на Малика се скара с Васу - те се били отървали. Дъщеря му имала късмет, че не е попаднала в това семейство. Малика също каза на Васу, че се е заблуждавала за нея - наричала я е майка, но след това, което е чула предпочита да няма майка - вместо такава като нея ...  smile3501

Алек дори падна на колене облян в сълзи - Садна разбира се веднага го вдигна! Дойдоха Пракаш и другите и ги видяха ...  ppp

Утре ни предстоят поредните невероятни епизоди ...
  Hug Hug Hug

# 189
Здравейте момичета  Hug
Днес изпуснах финалната сцена на Цветовете, за която пишат Лора и Роси....Но не съм изпуснала изглежда много, защото с мъничко фантазия си я представих....Лора я е описала прекрасно.... Peace
Изтръпнах днес....церемонията по годежа почти започна и Кушалия едва тогава се появи....Гнева никога не е бил добър съветник, но Васундра се поддаде и си призна всичко.....Добре, че Малти беше заета да опустоши храната, която си беше сложила  Grinning, че не издаде плана на Авни....А пък и Винит се появи точно на време....
Чудя се, сега Васу няма ли да подгони Рагини  Thinking....Трябва да си го изкара на някого.....Епизодите днес ми харесаха, макар, че действието отново ми беше много бавно.....

Здравей Ани!  Hug

Според мен Васу не се усети, че зад този план стоят Ранвир и Рагини - те много умело се прикриха. Уж съгласни с годежа и я принудиха всичко да си каже ...  Joy Joy Joy

На мен епизодите ми бяха супер интересни! А тепърва ще ми е още по-интересно. Следват любимите ми серии - нали обожавам Алек и Садна ... Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Колкото до Малти! Тя определено добре си похапна ...  Mr. Green

# 190
Днес Ангад пусна нова прекрасна снимка - Сара веднага написа коментар под нея, после той писа на нея. С една дума отново се шегуват по между си. Супер са - ето и съобщенията ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts ppp  Hands Clap

ssarakhan about 12 hours ago
Huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

angadhasija about 12 hours ago
@ssarakhan ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

# 191
  • Варна
...Добре, че Малти беше заета да опустоши храната, която си беше сложила  Grinning, че не издаде плана на Авни....А пък и Винит се появи точно на време...
Един път и Винит да свърши нещо,както и когато трябва!  newsm44  Изкефи ме Авнито-тоз`път гризна дръвцето!  Mr. Green

Чудя се, сега Васу няма ли да подгони Рагини  Thinking....Трябва да си го изкара на някого...
Тя,ако има поне малко пипе в главата си и не иска да прогони и Ранвир,не трябва да прави това...Ама тъй кАт`я гледам...надали

# 192
Днес Ангад пусна нова прекрасна снимка - Сара веднага написа коментар под нея, после той писа на нея. С една дума отново се шегуват по между си. Супер са - ето и съобщенията ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts ppp  Hands Clap

Roxis,     bouquet, много са сладки, каквото и да означава това.

# 193
...Добре, че Малти беше заета да опустоши храната, която си беше сложила  Grinning, че не издаде плана на Авни....А пък и Винит се появи точно на време...
Един път и Винит да свърши нещо,както и когато трябва!  newsm44  Изкефи ме Авнито-тоз`път гризна дръвцето!  Mr. Green

Чудя се, сега Васу няма ли да подгони Рагини  Thinking....Трябва да си го изкара на някого...
Тя,ако има поне малко пипе в главата си и не иска да прогони и Ранвир,не трябва да прави това...Ама тъй кАт`я гледам...надали

Съгласна съм с теб!  newsm10

# 194

Roxis,     bouquet, много са сладки, каквото и да означава това.

Те двамата си се разбират по техен си начин. По скоро се поздравяват и шегуват един с друг - тя се радва на снимката му и той й отговаря. Големи сладури са ...  Mr. Green  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Общи условия

Активация на акаунт