"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 816
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
"Малката булка"
От нетърпение отворих следващите серии-май молбите на Калияни за "гладка" сватба не са чути ... Може ли някой да подскаже,какво става,за какво са разправиите? ... Още на сватбата ли сватовете разбират,че Сугна е бременна? ... Май сватбата приключва в най-най-тесен семеен кръг...невключващ родителите на Шиам  Thinking

237 еп. https://www.youtube.com/watch?v=Vh63qnXGht8
238 еп. https://www.youtube.com/watch?v=zFpc-pLRW8I
239 еп. https://www.youtube.com/watch?v=x4JyyMiNDt8
240 еп. https://www.youtube.com/watch?v=MxLZFaAYUaw

# 406
  • Варна
Днес,май ще си приказвам сама със себе си  Wink Mr. Green ...

Началото на брачния живот на Сугна и Шиам:
еп.241 https://www.youtube.com/watch?v=z60sQF6M6g0
еп.242 https://www.youtube.com/watch?v=q3ewZdkSxfw

Май си вземат Шиам,за заврян зет?!  Wink ... За Сугна нещата се подреждат,от добре,по-добре!  Mr. Green Обаче тя продължава да се цупи!  smile3544 ... Е,не! ... Не може да е толкоз проста жИна! ... Тук има нещо друго! ... Според мен,тя е ВЛЮБЕНА в Шиам и то отдавна...и точно това е,което я ужасява,срещу което рита,и което не иска да приеме! ... Измъчва я вина,от това,че толкова скоро,след смъртта на Пратап,тя чувства,как започва да се влюбва в друг ... Предвид семейната й среда и възпитание,това сигурно е чудовищно,в нейните очи  Thinking ...
А Шиам ми е все по-прекрасен и по-прекрасен!  Grinning  Бандитке,я кажи,има ли ги много,по Индия,тЪквиз готини мъже,кЪт Шиам...или са рядкост,както навсякъде?  Grinning
Във всеки случай,от все сърце ти пожелавам едно: даже в цяла Индия да има не повече от двама,като Шиам,дано твоите щерки да ги намерят,някой ден!  Grinning  Hug

# 407
  • в страната на абсурдите
   Аз уж гледам Цветовете редовно и пак нищо не разбрах:

1. Защо Вину пак е арестуван и какво прави Садна при него, без да каже на никой къде и защо е отишла?

2. Този новичкия, който се оказа поредния злодей в сериала, какво точно цели? Какви са тези обаждания ту на Васу, ту на Алек и Ранвир.

Вину го изпратиха да носи някакви пари от фирмата, в която работи, но благодарение на Авни и Навин е имало фалшиви сред тях и така го арестуват. Садна отива да му помогне.
Новичкият помага на уж извънбрачния син на Индражит, но съм гледала сериите на хинди и каквото съм разбрала от картинките.

# 408
Погледнах линковете не издържах, голяма патка е тази Сугна, в крайна сметка все някога ще се влюбили в това страхотно момче?

# 409
Жената в Индия уж била  низвергната, а като гледам Сугна какви парчета прави, при това вдовица и то бременна  ooooh! Най-малкото, за да не се усетят другите трябваше малко да се усмихне. Наистина големи жертви направи за нея Шам. Не разбрах последно съгласили ли са се родителите му да не правят традиционната сватба и да не се минава през свещените кръгове...

# 410
  • Варна
Те кандисаха...ама като гледам предстоящите серии,май,на самата сватба,оня проклетник,чичото,в последния момент разваля хубавата работа  #2gunfire

# 411
Парул Чаухан: Преживях смъртта на Садна и Ранвир като истинска!

Скрит текст:
Парул Чаухан споделя, че за нея Цветовете на любовта е сред най-емоционалните й сериали

Парул Чаухан сподели подробности около работата си в Цветовете на любовта. Чаровната актриса, която изигра ролята на Рангини в сериала признава, че много се е сближила с колегите си Сара Кхан и Кишнук Махижан. Противно на слуховете, че двамата са влюбени и в живота обаче, те споделят, че са само приятели, макар и много привързани един към друг.

След ролята си в Цветовете на любовта, Парул споделя, че е напуснала сериала със смесени чувства. „Той беше част от живота ми много дълго време. Когато настъпи краят, дни наред не можех да повярвам, че вече няма да ходя на снимки, няма да се виждам със Сара и Кишнук, и останалите. Но в същото време съм щастлива, защото имам възможност да участвам в ново шоу и да работя по друг образ и характер.

За отношенията си с актьорите, Парул Чаухан споделя, че е била много привързана към екранните си роднини. „Преживях смъртта на Садна и Ранвир като истинска. Не мога да забравя и как видях Ангад да плаче, защото той никога не е показвал подобна своя страна по време на снимките.“, разказва още тя.

Парул Чаухан споделя, че изключително тежко е преживяла и загубата на Сара Кхан след напускането й от сериала. „Най-трудно ми беше на края. Със Сара бяхме неразделни от първия ден и безкрайно ми липсваше след това“, откровена е още Парул. За нея дори годежът и сватбата на колежката й се оказали огромна изненада, тъй като двете били изключително близки, знаела за годежа й, но било особено странно за нея, когато научила за сватбата й.

Що се отнася до самата нея, Парул Чаухан е категорична, че не желае да бърза със сватбата. Тя е много влюбена в гаджето си, но двамата не бързат с брака.

------------------------------------------------

Садна се сдобрява с Васу в Цветовете на любовта

Скрит текст:
Садна се сдобрява с Васу в Цветовете на любовта, спасява я при пожар

Садна се сдобрява с Васу в Цветовете на любовта. В новите епизоди на сериала ще видим как семейството се събира отново при извънредни обстоятелства.

Огромен пожар избухва в новия дом на Садна, Алек, Рангини и Ранвир. Ранвир влиза в пламъците, а Васу се спуска след него. Именно тогава Садна ги вижда и ги изважда. Спасявайки живота на Васу, тя си спечелва признателността и любовта й завинаги. Така драмата в Цветовете на любовта най-после ще има щастлив финал.

Садна и Васу се помиряват в Цветовете на любовта
Това е само част от историята, която ще видим в новите епизоди на Цветовете на любовта. Васу продължава да не приема брака на Садна и Алек и горко страда по синовете си. Заради постоянната й намеса в делата на синовете си, Ранвир и Алек й се сърдят. Въпреки това по време на семейното празненство, което тя организира, те решават да отидат при нея и да я предупредят, че някой я заплашва.

Вечерта, когато младите се отправят на гости на Васу, Ананд пали пожар. Васу решава да ги потърси, но вижда Ранвир, който влиза в горящата къща. Отчаяната майка се впуска след него, за да го спаси, но накрая и двамата са спасени от Садна. Тя се връща обратно, за да види какво се е случило с Ранвир и попада на страшната гледка с пожара.

Историята в Цветовете на любовта продължава с почетно сдобряване на Садна и Васу, както и специална сватбена церемония за Алек и Садна. Малко по-късно още едно щастливо събитие се случва в семейството. Рангини и Садна забременяват по едно и също време.

Приказната история в Цветовете на любовта няма да завърши щастливо, но Алек и Садна се радват на любовта си след куп изпитания в следващите епизоди. Фенове на сериала споделят, че предстоят едни от най-красивите моменти в отношенията между тях, преди тежка драма да помрачи живота на нашите герои.

Iztochnik http://www.kliuki.net/sadna-se-sdobryava-s-vasu-v-cvetovete-na-lyubovta/

-----------------------

http://kliuki.ws/porasnalata-anandi-vsichko-v-malkata-bulka-kato-igra-za-men/

Кой и какво  стои в основата на сериала Малката булка....
http://kliuki.ws/malkata-bulka-istinskite-geroi-zad-istoriyata-v-seriala/

Дано не съм досадила Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 09 авг 2014, 17:16 от X*

# 412
  • в страната на абсурдите
Скрит текст:
Вечерта, когато младите се отправят на гости на Васу, Ананд пали пожар. Васу решава да ги потърси, но вижда Ранвир, който влиза в горящата къща. Отчаяната майка се впуска след него, за да го спаси, но накрая и двамата са спасени от Садна. Тя се връща обратно, за да види какво се е случило с Ранвир и попада на страшната гледка с пожара.

Тез от клюките да вземат да гледат малко по-добре сериалите. Пишат свободен преразказ. Ананд няма нищо общо с пожара, нито Ранвир е спасен от Садна. Има още други неверни твърдения в сайта им за Цветовете.

# 413

Тез от клюките да вземат да гледат малко по-добре сериалите. Ананд няма нищо общо с пожара, както и други твърдения за Цветовете, които съм чела в сайта им.

Те дали гледат или преписват оттук Whistling

както и да е, интересно ми е Гена ражда ли нероден Петко за който така страда

# 414
Скрит текст:

Тез от клюките да вземат да гледат малко по-добре сериалите. Пишат свободен преразказ. Ананд няма нищо общо с пожара, нито Ранвир е спасен от Садна. Има още други неверни твърдения в сайта им за Цветовете.

Здравейте! Да и аз това забелязах - доста неточности има. Hug

Скрит текст:
До колкото знам и аз Ананд няма нищо общо с пожара. Мисля, че става късо съединение или нещо подобно и се подпалиха пердетата и от там цялата къща пламна. Ранвир влиза в горящата къща, после майка му влиза - но през това време Ранвир е спасен. Васу остава вътре. Садна я вижда и се втурва да я спасява. Успява да я измъкне, но една греда пада и удря нея. Садна изпада в безсъзнание. После Алек влиза в горящата къща и спасява Садна. Този епизод ще е много интересен ...   newsm10

# 415
Парул Чаухан: Преживях смъртта на Садна и Ранвир като истинска!

Скрит текст:
Парул Чаухан споделя, че за нея Цветовете на любовта е сред най-емоционалните й сериали

Парул Чаухан сподели подробности около работата си в Цветовете на любовта. Чаровната актриса, която изигра ролята на Рангини в сериала признава, че много се е сближила с колегите си Сара Кхан и Кишнук Махижан. Противно на слуховете, че двамата са влюбени и в живота обаче, те споделят, че са само приятели, макар и много привързани един към друг.

След ролята си в Цветовете на любовта, Парул споделя, че е напуснала сериала със смесени чувства. „Той беше част от живота ми много дълго време. Когато настъпи краят, дни наред не можех да повярвам, че вече няма да ходя на снимки, няма да се виждам със Сара и Кишнук, и останалите. Но в същото време съм щастлива, защото имам възможност да участвам в ново шоу и да работя по друг образ и характер.

За отношенията си с актьорите, Парул Чаухан споделя, че е била много привързана към екранните си роднини. „Преживях смъртта на Садна и Ранвир като истинска. Не мога да забравя и как видях Ангад да плаче, защото той никога не е показвал подобна своя страна по време на снимките.“, разказва още тя.

Парул Чаухан споделя, че изключително тежко е преживяла и загубата на Сара Кхан след напускането й от сериала. „Най-трудно ми беше на края. Със Сара бяхме неразделни от първия ден и безкрайно ми липсваше след това“, откровена е още Парул. За нея дори годежът и сватбата на колежката й се оказали огромна изненада, тъй като двете били изключително близки, знаела за годежа й, но било особено странно за нея, когато научила за сватбата й.

Що се отнася до самата нея, Парул Чаухан е категорична, че не желае да бърза със сватбата. Тя е много влюбена в гаджето си, но двамата не бързат с брака.

Дано не съм досадила Rolling Eyes

Няма такова нещо! Благодаря ти за статиите  Hug Hug Hug

Интересно ми беше да прочета интервюто с Парул.  Heart Eyes

Личи си, колко са се привързали всички едни към други. Ангад даже е плакал когато Сара и Киншук са напуснали сериала - нормално е. Те са му най-близките. За Парул също - хич не й е било лесно, а сигурна съм, че на Сара и Киншук също им е било тежко ...
  smile3525 newsm76 Peace

# 416
    Много се забавлявах с Малти и тя ще работи и пари ще изкарва. Колко съсредоточено пишеше романа и направо ме уби като изтърси това за обявите за работа, че не е гледала какви са, а само заплатата  Money  Money. Да паднеш от смях  smile3521

О да! А също много се забавлявах с Малти - голям образ е тя. Сега поне се промени и стана по-добра, но за щастие пак си е забавна. Разби ме с това, че търсела и отбелязвала работите, но не ги чела а гледала заплатите ...  hahaha hahaha hahaha

После каза, че искала и тя да носи пари в къщи и да работи. Пракаш обаче й каза, че за това й трябва университетска диплома. Малти пък измисли да гледа деца - по едно време ... ооо аз каквато съм отнесена моето не мога да си отгледам, как ще се оправя с повече - няма да стане ...  Joy Joy Joy

Накрая реши, че ще става писателка като Пракаш - сигурно не било трудно. Колко неща знаела за съседите - тръгна уж да пише и само късаше листовете и ги мяташе. Голяма скица. По едно време вика - от толкова мислене вече ми се привижда Вину. А те - ами той е тук ...
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 417
  • Индия/България
Lori, tezi linkove na hindi li sa, poneje kato gledam zaglavieto mai sa na yujnoindiiski dialekt- tamil ili telugu, koito nikak ne razbiram; no na men taka i taka ne mi se zarejdat na telefona, zatova shte ti otgivorq ot tova, koeto pomnq.

V denq na sybitieto 4i4oto se  opyva, mymri Madan, 4e se e syglasil na grajdanski brak i go nahysva da nastoqva za Fere ( krygovete). Madan otiva pri Kalqni da nastoqva, vbesqva babeto s vyprosi i tq se izpuska, 4e fere-to ozna4ava da vkara Sugna v grqh. I sled kato i taka ne my stava qsno, Kalqni go zabiva s novinata, 4e Sugna e bremenna. Ottam natatyk stava mazalo- pomnq, 4e semeistvoto na Shiam se otri4ashe ot nego publi4no, no dvamata sys Sugna vse pak podpisvat i zajivqvat v doma na Sugna.
Po-natatyk v seriite oba4e Shiam napuska Sugna (mislq, 4e beshe v depresiq , tova e sled rajdaneto na deteto) i se zaplita v istoriq s edna devoika ( spasqvashe li q ot neshto..mai.mnogo valeshe togava..takyv spomen imam), ta tq se vlubva v nego, samo 4e nishto ne stava- nakraq toi se vryshta ..Sugna postepenno osyznava lubovta si kym nego. Pravilno predpolagash, tq osyznava, 4e zapo4va da se vlubva i dvamata daje  imat edna romanti4na scena, koqto e vsyshtnost i zagatvane, 4e skoro shte si imat i drugo dete.  Po-kysno zajivqvat pri tehnite, no ne pomnq kak gi prieha obratno.
Noviat aktior, koito igrae Shiam oba4e, nqma negovoto obaqnie i da si priznaq mi beshe dosta sku4en, dokato novata Sugna pove4e mi haresa- nqkak po- ulegnala i privetliva mi de stori.

Tova e ot spomeni predi 5godini, moje da ima leki neto4nosti, no v obshti linii sujetyt e takyv.

A Shiamovci ima dosta sred mladoto pokolenie Simple Smile)) nikak ne e za podcenqvane mladejta na India Simple Smile) Ima romantici, pri tova pylni s ideali,  smeli i gotovi na samojertva. Dali ot lubov, ili ot glupost i naivnost, no dori v novinite vlizat ponqkoga s nqkoq dryzka ili neobi4aina postypka v imeto na  lubovta si. Ama az se symnqvam, 4e dokato shterkite porasnat, nie shte sme oshte v Indiq, makar 4e ne bih otkazala nqkoi takyv zetko Simple Smile)

A tova e partito posluchai 1500 epizoda na MB.
 http://colors.in.com/in/photos/balika-vadhu-1500-episodes-succes … ash-50007329.html

Petenci, kato go vidish v deistvitelnost Fere-to ( vyprosnata ceremoniq s krygovete), shte dobiesh predstava. Na dumi naistina izglejda stranno,no v deistvitelnost e mnogo podobno na  vri4aneto i kletvite pri hristiqnskiq cyrkoven brak, samo deto indiicite obikalqt okolo gorqsht ogyn, vyrzani edin za drug 4rez shala na mladojeneca i pallu-to na bulkata.

Haksev, proshtavai za nedorazumenieto, nikyt ti e malko obyrkvasht, no tova nqma zna4enie; radvam se, 4e spodelqsh i razkazvash za vpe4atleniqta si ot India.

U4itelqt po muzika na Gena  e syshtiqt (aktioryt Rahul Lohani),  koito igraeshe Karan ( dano ne gresha geroq) v Cvetovete.

Teri, 4ervenoto ne e zadyljitelen cvqt za bul4inskata dreha. Toi prosto se s4ita za simvol na omyjenata jena i cvqt, nosesht dobra poli4ba pri braka, zatova e prepory4itelen. Poslednite godini oba4e sa mnogo moderni rozovi, cherveno-zeleni, zlatisto oranjevi ili kombinacii v cvqt shampansko i cherveno, dori cherno-4erveni sym vijdala, taka 4e tova da ne te u4udva. Modata tuk pone se razviva s besni tempove i kato.gledam dosta se syobrazqvat s neq.
A tezi tancuvashti jeni da ne sa bili "hidjri" ( tuk im kazvat 3q pol- te sa neshto mejdu myj i jena)  i ne propuskat svatba ili rajdane na dete. To im e kato profesiq - tancuvat za dobra orisiq, no posle si iskat i tlysta suma pari. Ako ne im dadesh, zapo4vat da kylnat i da se sybli4at...Ako pyk gi izgonish oshte ot praga,se s4ita za losha orisiq na doma ti za cql jivot. No moje i da sa bili drugi tradicionni nqkakvi tancuvashti jeni za tehniq shtat. Za jalost ne pomnq to4no scenata...

Momicheta, dnes (10ti)  v Indiq e festivalyt Raksha Bandan- praznik na brata i sestrata i tova e nai-zna4imiqt festival ot letniq sezon. Sestrite vryzvat na bratqta si neshto kato martenica v znak na grija i protekciq kato izvyrshvat specialna molitva i im darqvat neshto sladko. Bratqta ot svoq strana syshto im vryshtat podaryka- obiknoveno s tradicionna dreha, biju i lifafa ( prazni4en plik s pari). Nqma da imam mnogo vreme da se vklu4vam tuk, no drugata sedmica shte gldam da navaksam.
4erpq vi virtualno za slu4aq  po edno ladu, koeto sytvorih v4era,  s pojelanie za usmivki i spokoina nedelq!

# 418
  • Варна
Лори, тези линкове на хинди ли са, понеже като гледам заглавието май са на южноиндийски диалект- тамил или телугу, които никак не разбирам; но на мен така и така не ми се зареждат на телефона, затова ще ти отговоря от това, което помня.
В деня на събитието чичото се  опъва, мъмри Мадан, че се е съгласил на граждански брак и го нахъсва да настоява за Фере ( кръговете). Мадан отива при Каляни да настоява, вбесява бабето с въпроси и тя се изпуска, че фере-то означава да вкара Сугна в грях. И след като и така не му става ясно, Каляни го забива с новината, че Сугна е бременна. Оттам нататък става мазало- помня, че семейството на Шиам се отричаше от него публично, но двамата със Сугна все пак подписват и заживяват в дома на Сугна.
По-нататък в сериите обаче Шиам напуска Сугна (мисля,че беше в депресия ,това е след раждането на детето) и се заплита в история с една девойка ( спасяваше ли я от нещо..май много валеше тогава..такъв спомен имам), та тя се влюбва в него, само че нищо не става- накрая той се връща ..Сугна постепенно осъзнава любовта си към него. Правилно предполагаш, тя осъзнава, че запо4ва да се влюбва и двамата даже  имат една романтична сцена, която е всъщност и загатване, че скоро ще си имат и друго дете.  По-късно заживяват при техните, но не помня как ги приеха обратно.
Новят актьор, който играе Шиам обаче, няма неговото обаяние и да си призная ми беше доста скучен, докато новата Сугна повече ми хареса- някак по-улегнала и приветлива ми се стори.

Това е от спомени преди 5 години, може да има леки неточности, но в общи линии сюжетът е такъв.

А Шиамовци има доста сред младото поколение  Simple Smile  никак не е за подценяване младежта на Индия  Simple Smile Има романтици, при това пълни с идеали,  смели и готови на саможертва. Дали от любов, или от глупост и наивност, но дори в новините влизат понякога с някоя дръзка или необичайна постъпка в името на  любовта си. Ама аз се съмнявам, че докато щерките пораснат, ние ще сме още в Индия, макар че не бих отказала някой такъв зетко  Simple Smile )

А това е партито по случай 1500 епизода на МБ:
http://colors.in.com/in/photos/balika-vadhu-1500-episodes-succes … ash-50007329.html

Петенци, като го видиш в действителност Фере-то ( въпросната церемония с кръговете), ще добиеш представа. На думи наистина изглежда странно,но в действителност е много подобно на  вричането и клетвите при християнския църковен брак, само дето индийците обикалят около горящ огън, вързани един за друг чрез шала на младоженеца и паллу-то на булката.

Хаксев, прощавай за недоразумението, никът ти е малко объркващ, но това няма значение; радвам се, че споделяш и разказваш за впечатленията си от Индия.

Учителят по музика на Гена  е същият (актьорът Рахул Лохани),  който играеше Каран ( дано не греша героя) в Цветовете.

Тери, червеното не е задължителен цвят за булчинската дреха. Той просто се счита за символ на омъжената жена и цвят, носещ добра поличба при брака, затова е препоръчителен. Последните години обаче са много модерни розови, червено-зелени, златисто оранйеви или комбинации в цвят шампанско и червено, дори черно-червени съм виждала, така че това да не те учудва. Модата тук поне се развива с бесни темпове и като гледам доста се съобразяват с нея.
А тези танцуващи жени да не са били "хиджри" ( тук им казват 3я пол- те са нещо между мъж и жена) и не пропускат сватба или раждане на дете. То им е като професия - танцуват за добра орисия, но после си искат и тлъста сума пари. Ако не им дадеш, започват да кълнат и да се събличат...Ако пък ги изгониш още от прага,се счита за лоша орисия на дома ти за цял живот. Но мож и да са били други традиционни някакви танцуващи жени за техния щат. За жалост не помня точно сцената...

Момичета, днес (10-ти)  в Индия е фестивалът Ракша Бандан- празник на брата и сестрата и това е най-значимият фестивал от летния сезон. Сестрите връзват на братята си нещо като мартеница в знак на грижа и протекция като извършват специална молитва и им даряват нещо сладко. Братята от своя страна също им връщат подаръка- обикновено с традиционна дреха, бижу и лифафа ( празничен плик с пари). Няма да имам много време да се вклучвам тук, но другата седмица ще глдам да наваксам.
Черпя ви виртуално за случая  по едно ладу, което сътворих вчера,  с пожелание за усмивки и спокойна неделя!

# 419
  • Варна
Лори, тези линкове на хинди ли са, понеже като гледам заглавието май са на южноиндийски диалект- тамил или телугу, които никак не разбирам...
Ха,сега ме хвана неподготвена!  Mr. Green ... Ами,не знам  newsm78 ... езикът не ми звучи като никой познат и затова предполагам,че е някакъв "индийски"...ама какъв точно  Thinking
Е-е-ех! ... Така се надявах,по-нататък,между Сугна и Шиам,да пламне една голяма,истинска,разтърсваща любов ... а явно,нещата,не само,че се разсъхват,ами и подменят актьорите!  Crossing Arms
Това пък (с подмяната) е истинска гавра със зрителя!  #Cussing out Защо се получава такова текучество?! ... Не им плащат добре ли?  Thinking ... Айде,ако сменят някой второстепенен герой (гледам,например,че по-нататък са сменили майката на Гена),иди-дойди ... Ама да сменят изпълнители на главни роли,при това,толкова харизматични (като Шиам,като Ананди и др.),които сами по себе си са залепили,сигурно,2/3 от зрителите,за сериала...това си е майтап със зрителите...без преувеличение!  Sly Заслужават,рейтингът на сериала им да удари дъното,че да си размърдат задниците и да измислят,как да си опичат взаимоотношенията с актьорите! ... Ама-ха!  Crossing Arms

Петенци, като го видиш в действителност Фере-то ( въпросната церемония с кръговете), ще добиеш представа. На думи наистина изглежда странно,но в действителност е много подобно на  вричането и клетвите при християнския църковен брак, само дето индийците обикалят около горящ огън, вързани един за друг чрез шала на младоженеца и паллу-то на булката.
Петенци,ти сигурно не гледаш "Цветовете"-там,на няколко пъти,показаха много подробно церемонията с кръговете. Това са линкове към епизодите на "Цветовете",със сватбата на Ранвир и Рагини,където е показана в детайли индийската сватба,в целия й блясък,вкл.церемонията с кръговете (еп.266):
еп.265 https://www.youtube.com/watch?v=5EBULJjvU3A
еп.266 https://www.youtube.com/watch?v=s4bayHQA1Zg

А тези танцуващи жени да не са били "хиджри" ( тук им казват 3я пол- те са нещо между мъж и жена)

Според мен,бяха жени от селото,поканени от Калиани,с песните и танците си,да поддържат настроението...но част от тях бяха нахлупили краищата на саритата си много напред,да скриват лицата им (както някои монаси нахлупват качулките си) и изглеждаха някак зловещи  Thinking

Бандитке,весело прекарване на празника!  Grinning  ... Много празници-много нещо! ... И твоЙта не е лесна!  Joy

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 14:10 от Lora-Di

Общи условия

Активация на акаунт