"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 830
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Куини, направо ме уби с тоя ритуал със седемте кръга!!! Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy  но и това ще си остане едно от неразбираемите и чудни неща за мен! благодаря ти за отговора, мила!  bouquet Hug

# 391
Рагини се жени за Анмол.А като гледах малко серии напред Рагини вижда някакви снимки във  вестника и беше мн притеснена
Да, Анмол е друга фигура.

# 392
То и аз гледах всички серии напред, ама без превод и на хинди, т.е нищо не разбрах.
А то май се оказва, че тази която им дава работа и лека жена и я арестуват newsm78 newsm78 newsm78.  Ама пак по картинки ...  Crazy

# 393
леле ,от кога не съм влизала понеже нямам време ,даже не знаех за новата темичка  Благодаря,че ме пренасочихте хихии  ... таа ето ми въпросите  Hug Hug

Цветовете
Какъв е този персонаж сега АНАН ? не ми се вижда много надежден , не мога да разбера играта му ,как се появи изведнъж и само помага някой знае ли нещо за него Stuck Out Tongue

Имам един въпрос за Моята Карма
Ичка и Тапу ще се развият ли във филма ,или го играят само ,като деца ,този филм много не го следя може би тук там но ми е интересно дали ше ги гледаме като големи ?

# 394
    Цветовете
Какъв е този персонаж сега АНАН ? не ми се вижда много надежден , не мога да разбера играта му ,как се появи изведнъж и само помага някой знае ли нещо за него Stuck Out Tongue
Върни се на предната страница и ще разбереш. Wink

# 395
леле ,от кога не съм влизала понеже нямам време ,даже не знаех за новата темичка  Благодаря,че ме пренасочихте хихии  ... таа ето ми въпросите  Hug Hug

Цветовете

Имам един въпрос за Моята Карма
Ичка и Тапу ще се развият ли във филма ,или го играят само ,като деца ,този филм много не го следя може би тук там но ми е интересно дали ше ги гледаме като големи ?

да развиват се.Даже Тапу има голяма дъщеря, а Ичха май умира

# 396
  • в страната на абсурдите
Актьорът, който играе учителя по музика на Гена, не е ли същия, който играе уж извънбрачния син на Индраджид?

# 397
Какви са ценностите тогава на тия индийци , щом крадат и нападат като нашите цигани? Въобще не им вярвам в свещените обети и религията  Peace

# 398
Ананад и на мен ми се вижда съмнителен, с тази снимка на цялото семейство в портфейла си  newsm78

# 399
  • Варна
...Сугна си е просто едно дете, което не знае какво да прави с живота си и...Оженили са я рано и единствената и възможност е било да обикне съпруга си силно и по-тинейджърски двамата търсиха близост и ясно какво стана.
След толкоз много неприятности,които й навлече,как не го намрази,тоз`Пратап,не знам!...Ако бях на нейно място,любовта ми,да се е изпарила,отда-а-а-авна,отдавна...до последната капчица!  Crossing Arms ... Даже и да е изпитала някакво удоволствие от близостта с него (надали!) ... последвалите събития й го изкараха през носа!  ooooh!
Вярно,че е млада ... ама туй пък,нейното,голям егоцентризъм! ... Сума ти народ,около нея,денонощно се чудят и маят,как...как да натаманят пейзажа,че и агнето да е цяло,и вълкът да е сит...само тя ... едно си знае,едно си бае!  Crossing Arms Щяла била,сама да се грижи за детето!  smile3544 ... Абе,ало-о-оу!...Моме!...Къде се намираш ти и коя е баба ти бе?! ... Ах,как няма кой,да й хвърли един хубав пердах,че да слезе на земята и да сЪ вземе в ръце!  newsm66

Актьорът, който играе учителя по музика на Гена, не е ли същия, който играе уж извънбрачния син на Индраджид?
Наистина,май приличаше на него...ама сякаш беше по-набит  newsm78

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 00:40 от Lora-Di

# 400
Абе Сугна си яде пердах Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 401
Цитат

Ani, 'Fulva' e baziran na deistvitelen slu4ai i razkazva istoriqta na Fulan Devi, koqto ot t.nar 'daku' (razboini4ka, banditka) se prevryshta v izvestna figura na politi4eskata scena i vyrla zashtitni4ka na pravata na indiiskite jeni.  Nakratko istoriqta se vyrti okolo nqkolko banditski klana, koito sa v postoqnna konkurenciq. Fulva popada vyv vihyra na sybitiqta, povle4ena ot brat si, koito e glavatar na ednata banda, no e otvle4ena ot geroq na Angad, koito e ot drugata banda i tyrsi otmyshtenie za smyrtta na svoq brat. Togava Fulva e oshte dete, i e v plen na Angad, no selskiqt syd postanovqva, 4e te ne moje da jiveqt taka, a trqbva da se ojenqt i  taka tq stava negova nevrystna sypruga. Na horizonta oba4e se poqvqva i 3ta banda. Tq pyk si otmyshtava na Angad, zashtoto sestra mu otkazva brak s tehen 4ovek. Fulva e otvle4ena otnovo  - toq pyt ot Takur (  glavatarq na 3ta banda), a Angad i roditelite i sa ubiti. Sled godini, kogato porastva,  Fulva nqma izbor osven da tyrsi na4in za otmyshtenie i ubiva malkiq sin na Takur, sled koeto vliza v zatvora, no posle q puskat, zashtoto priema da se omyji za   edin inspektor pod prikritie li beshe..Abei,koito vsyshtnost se okaza i toi ( nezakonen) sin na Takur , toest s tova tq prie da stane edna ot tqh. Tozi Abei oba4e ne znaeshe, 4e e sin na bandita i shteshe da se jeni za druga, no v denq na svatbata Fulva s trik se namushi pod buloto i se ojeniha. Tq iskashe da si otmyshtsva i izpolzvashe Abei, no neznam kakvo stana i mai se vlubi... Posle toi razbira istinata za bashta,si, ubiva Takur, zaobi4va Fulva, rajdat im se deca i s tova scenaristite slojiha hepi end. Moje bi Abei e geroqt, za koito kazvash, 4e ti e haresal.
No i toq serial za jalost nqmashe uspeh.  Malko nad 250 epizoda napraviha i go sprqha zaradi nisyk reiting. Qvno na zritelite im se vidq ednoobrazen, tyi kato pove4eto vreme deistvieto se razviva v junglata i istoriqta e leko grubovata,  bazirana osnovno vyrhu gonki i otmyshteniq... Vnasqha dosta obrati i minisujeti, no i tova ne zaintriguva osobeno. Serialyt zavyrshi,bez dori da otrazi vlizaneto na Fulva v politikata. Pyk i rolqta na Angad beshe malka. Ne razbrah otkazal li se e ot seriala ili prosto zamisylyt e  bil geroqt mu da byde ubit...4estno kazano na men ne mi haresvashe kak mu slagat toq 1 ton kajal pod o4ite..mnogo stranno i otblyskvashto mi izglejdashe, no pyk sym zabelqzala, 4e i v realniq jivot nosi kajal pod o4ite ponqkoga..

Ina4e aktrisata,koqto igrae Fulva kato golqma e syshtata, koqto igrae Ganga- 3ta jena na Jagadish, sled kato smenqt originalnata aktrisa.
Nqkoi kaza za Navin ot Bidaai- v MB toi pyk e advokatyt Vivek- myjyt, koito se jeni za Sanchi,  (zylvata na Anandi i sestra na Shiv), sled kato tq byde iznasilena ot brat mu, za da spasi 4estta i, a brat si prashta v zatvora. V Bulkata toi e polojitelen obraz. Za babata na Ragini oba4e se symnqvam da e bila tq.

Гледах Phulwa до смъртта на Шанкар - Ангад. Всъщност момичето, което искаха да убият с камъни мисля, че беше по-голямата сестра на Phulwa. А героя, който ми хареса е Ramcharan. Той беше най-добрия приятел на Phulwa и тя го помоли да се ожени за сестра й, за да може да я спаси. Така той стана като ангел - пазител за семейството й. Може и да греша, но така го подразбирах по картинки. За съжаление и него убиха накрая със семейството й.

Благодаря ти още веднъж Hug

# 402
  • София
   Аз уж гледам Цветовете редовно и пак нищо не разбрах:

1. Защо Вину пак е арестуван и какво прави Садна при него, без да каже на никой къде и защо е отишла?

2. Този новичкия, който се оказа поредния злодей в сериала, какво точно цели? Какви са тези обаждания ту на Васу, ту на Алек и Ранвир.

Много се забавлявах с Малти и тя ще работи и пари ще изкарва. Колко съсредоточено пишеше романа и направо ме уби като изтърси това за обявите за работа, че не е гледала какви са, а само заплатата  Money  Money. Да паднеш от смях  smile3521

Поредната хубава сватба в Малката булка. Малко попрекалиха със спомените за Пратап, но пък Сугна е много красива с това розовото облекло. Всъщност защо не е с червено, защото е втори брак ли? А и друго, някой знае ли какви са тези забулените жени, които готвеха и танцуваха в къщата на Калияни. Такива имаше и в злополучния автобус, където убиха Пратап.

# 403
  • Варна
 ...Сугна е много красива с това розовото облекло.
Язък!  ooooh! Определено е по-красива отколкото първия път ... ама да имаше и малко акъл,да оцени късмета,който я сполетя и да спре да гледа като агне на заколение!  Crossing Arms ... Много е сладък,този Шиам! ... Много!  Heart Eyes ... Малката патка въобще не го заслужава!  Crossing Arms Хайде,ще я разберем-още обича Пратап! ... Ама толкоз ли няма пипе и съвест,да оцени,какво прави това момче,от любов към нея...от каква зловеща алтернатива я спасява! ... Толкоз ли не може,от едната благодарност...от едното уважение към чувствата му,да пуска по някоя усмивка,от време на време...да се смили,не само над него,а и над близките си,дето,много ги обича...уж!  Crossing Arms
Абе Сугна си яде пердах Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Символичен!  Twisted Evil   Е,днес вече,мЪ изнерви,до немай-къде! ... Ако бях на мястото на Бейрон,или Сумитра ... щеше да мЪ вкара в грях,да халосам по дървената кратуна,с някой тъп предмет,бременна жена! ... Нямаше да мога да я изтърпя!  smile3515
А отгоре на всичкото,чичото на Мадан!  #2gunfire и лелята!...ама най-вече,чичото!  #2gunfire #2gunfire Ах! Как мразя аз,такива гадове...как ги мразя! ... Много съм ги виждала,в истинския живот и знам,за какво става дума!  Imp ...

Забулените жени ми бяха зловещи  Sly ... Обаче,много ме кефят,тези сватбени танци! ... Колко живот има в тях! ...  и нещо дивашки-готино

"Цветовете"
Терезка,и аз си зададох същите въпроси,като теб  newsm78 ... Ще чакаме до понеделник  Wink Сценаристите не играят честно!  Crossing Arms ... Където има загадъчна интрига,трябва да има и някакви податки към зрителя-да му се даде шанс,да си изгради хипотеза ... Инак,каква ще му е мотивацията,да си размърда мозъка?!

Последна редакция: сб, 09 авг 2014, 00:04 от Lora-Di

# 404
Момичета, тази шматка Сугна ще осъзнае ли каква късметлийка е ?

Общи условия

Активация на акаунт