"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 775
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Bandit Queen,   ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !!! 

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 16:53 от marvela

# 436
Бандитче привет! Hug Hug Hug

Изучава ли се задължително някой от 29-те езика в училище? Как стои въпроса с чуждо езиковото обучение?

За липсата на  право  жените да откриват лицето си според  родови традиции -  Нямам думи.  #Crazy Само възпроизвеждането ли има значение за тия хора?

# 437
  • София
   Bandit Queen Весел празник.

В някой от епизодите на "Цветовете на любовта" също го прануваха, но нещо са ми поизбледнели спомените там точно какво показаха и кой при кой трябваше да ходи.

joke17, благодаря ти за отговорите. Значи Ананд не желае смъртта на никой, а това е съвместен план с Рагини. Много ми се иска до края на сериала Авни и Навин да си го получат най-накрая. Писна ми от техните интриги вече. не стига, че наготово получават всичко, ами и само злини творят.  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Значи така семейството на Шиам ще разбере за бременността на Сугна. Добре че поне бабата ги прибера под нейния покрив. Дали след раждането на детето ще минат през кръговете както си муу е реда?

# 438

В някой от епизодите на "Цветовете на любовта" също го прануваха, но нещо са ми поизбледнели спомените там точно какво показаха и кой при кой трябваше да ходи.

joke17, благодаря ти за отговорите. Значи Ананд не желае смъртта на никой, а това е съвместен план с Рагини. Много ми се иска до края на сериала Авни и Навин да си го получат най-накрая. Писна ми от техните интриги вече. не стига, че наготово получават всичко, ами и само злини творят.  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire   
Съвсем скоро ще си получат заслуженото. Дори мисля, че още тази седмица  Wink
Скрит текст:
Опитват се да отровят Садна докато е в болницата, след като спаси Васу. Рагини ги разкрива.

# 439
  • Варна
  Много ми се иска до края на сериала Авни и Навин да си го получат най-накрая. Писна ми от техните интриги вече. не стига, че наготово получават всичко, ами и само злини творят.  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
И като вземе да хленчи,Авнито,че била по-долу от слугите,в къщата!  smile3544 ... Е ..,как пък,един път,не се излъга,да вземе участие при сервирането,като Садна и Рагини! ... Курдисва се на масата и чака да й поднесат...на "слугинята"...

Вчера Сара пусна още няколко свои снимки с Ангад от рождения й ден.
Кой заблуждават, че Парито им липсва?
Мен ако питаш,тази реплика,към Парито,че им липсвала,е абсолютна подигравка ... То бива,бива...ама чак пък такова унижение и гавра,надали е заслужила,горката жена ...

# 440
Вчера Сара пусна още няколко свои снимки с Ангад от рождения й ден. Те са под формата на колаж. Ако си спомняте тогава и Ангад пусна няколко на двамата. Имало е и парти с други гости, но това е било преди него. Като ги гледам как си гукат - май са си само двамата в колата. Много са готини, сладки и забавни. До колкото разбрах от съобщението на Сара двамата са се забавлявали доста. Даже са писали върху снимките - направо ще ме разбият ...  smile3532 Two Hearts newsm76 Two Hearts  Kissing Heart    love001 txtloves

Ти не можеш да бъдеш по-забавна от мен
Не те чувам
Ах ти gaya. Кажи съжалявам на нощта сега
ОК! Сега ние може да танцуваме и слушаме valle balle
Ние изглежда сме луди

И двамата са на черешата, даже мисля, че и алкохол не им е липсвал. Като гледам разкопчаната ризка на Ангад на пред последната снимка явно доста разгорещено са посрещнали рождения ден на Сара без "придружителите".

Парито, милата, тя какво може да направи? - все едно алтернативите и са на килограм. Ще не ще и тя пише.

Добре, че Ангад е публикувал обща снимка за празника на брата и сестрата, иначе изводите не са многозначни.

Roxis Благодаря за информацията.     bouquet

Напълно съм съгласна с теб! Добре си го казала.  newsm10

И според мен и двамата са на черешата. Личи си, че са си пийнали. Дори бутилката се вижда на последната снимка. Пък и тези погледи и физиономии ...  Mr. Green

Паднал е голям купон преди самият купон с другите. Ясно е, че някои ги вози, но определено "придружителите" ги няма тук. Те са после за официалното парти - тук неофициално Сара и Ангад се возят и празнуват. То голямо забавление, голямо чудо. Само като ги погледне човек и му става ясно ...  txtloves  Two Hearts Two Hearts Kissing Heart   smile3534

Наистина Пари няма голям избор - след като на 2 пъти са адресирали, че им липсва. Жената също отговаря ...  Thinking

Обаче разкопчаната ризка и на мен ми направи впечатление. На предпоследната снимка са върха - ризата разкопчана и Сара баш там гледа и се хили, Ангад и той се ухилил до ушите. Това ще да е от бурното празнуване ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Колкото до празника на брата и сестрата - незнам дали по този повод Ангад е решил да пусне снимката със Сара и жена си, но са много готини.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Под снимката не е споменал празника, а си е писъл пак за парти, най-добри приятели, любов и т.н. - опасен е ...  Joy Joy Joy

Наскоро пак писали, че Сара и Ангад имат връзка и не са само приятели. Ангад казва в интервю, че това било нормално, защото двамата със Сара често са заедно и са си много близки приятели. Но пък тя била много близка приятелка и на съпругата му, така че нямало проблем ...
 smile3532

# 441
Мен ако питаш,тази реплика,към Парито,че им липсвала,е абсолютна подигравка ... То бива,бива...ама чак пък такова унижение и гавра,надали е заслужила,горката жена ...

Със сигурност жената не заслужава подобно нещо! Според мен Сара го е написала, понеже е ясно, че тя ще види снимките. А все пак е друго като кажат един вид, че искат и тя да е там. Ето вчера Ангад ги събра двете - нали си липсват ...   newsm78   Wink Mr. Green

# 442

1. Защо Вину пак е арестуван и какво прави Садна при него, без да каже на никой къде и защо е отишла?

2. Този новичкия, който се оказа поредния злодей в сериала, какво точно цели? Какви са тези обаждания ту на Васу, ту на Алек и Ранвир.

Здравейте, отдавна ви следя, но никога не успявам да се включа. Гледам предимно Цветовете затова не мога да съм полезна с другите филми. Гледам сериите напред и знам горе-долу какво ще стане.

1.Вину е задържан за пренасяне на фалшиви пари в чантата си и вину повика Садна, за да му помогне.
2. Тези обаждания на Ананд са част от плана им с Рагини. А той е да се съберат синовете и майката.

Здравей и добре дошла в темата!  Hug Hug Hug

И аз гледам само Цветовете! Много ти благодаря за инфото ...    bouquet  bouquet  bouquet

Знаех си аз, че това е план на Рагини. Ананд явно иска да събере Васу и синовете й на едно място. Ама егати и плана са измислили - да се стреснат всички ...   
newsm10

# 443

Съвсем скоро ще си получат заслуженото. Дори мисля, че още тази седмица  Wink
Скрит текст:
Опитват се да отровят Садна докато е в болницата, след като спаси Васу. Рагини ги разкрива.

И аз нямам търпение Навин и Авни да си получат заслуженото. Точно те стоят зад ареста на Винит. Големи гадини са, но ще видят те после ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 444
Бандитке, честит празник и от мен!   bouquet    bouquet  bouquet

Все се каня да те питам колко е часовата разлика между Индия и България? newsm78

По индийските сериали гледам, че някои говорят за това как искат да са заедно за няколко живота напред т.е. дори в този нещо да ги раздели в следващия пак да са заедно. Чух нещо от сорта при историята за Сита и Рам дето Садна четеше и после бабата й разказа някакви неща. Вероятно вярват в нещо такова ...
   Thinking

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 20:55 от Roxis

# 445
   Bandit Queen Весел празник.

Значи така семейството на Шиам ще разбере за бременността на Сугна. Добре че поне бабата ги прибера под нейния покрив. Дали след раждането на детето ще минат през кръговете както си муу е реда?

Ананд е съучастник на Каран в отмъщението му срещу Инраджит и семейството му. Авни и Навин отиват в затвора, след като слагат отрова в храната на Садна. За щастие Рагини ги хваща навреме и разкрива плановете им.

# 446

Лори, абсолютно съм съгласна с теб, но в никакъв случай не адмирирам и нейното поведение. Хем ми е жал, хем ме е яд на нея. Ми като не можеш да му теглиш една майна в социалните мрежи, барем си трай. А Парито, да замаже очите на хората - бля, бля, все едно някой и вярва. Ей това двуличието ме кара да излизам от равновесие. #Cussing out А като се замисля, тя по-добра партия от него няма да намери, та хич не и се ще да си разваля рахатлъка. Много важно, че мъжа и кривнал тук и там.

Ангад и Сара тогава явно са се натряскали и много, много мисъл в действията си не са влагали.  Той, изпълнен с щастие, че посреща рождения ден на "приятелката" си , пръв поства снимките, сякаш иска да изкрещи на всички -  "Гледайте си работата - това е нашия живот", а тя отдолу "Анги обичам те", па и Парито и липсвала - явно по в час от него е била, че малко съобразителност уж вложила. Сигурно бая конско са отнесли от родата, та след два дни се опитват да оправят батака и Сара пуска нейния колаж с тъпи обяснения. И както казват руснаците "Не нам такие деревянный постановки".

Все се опитвам да оправдавам техните постъпки с аранжираните бракове. Само си представи да ти натресат някой мухльо да съжителстваш с него и за капак майка му да те мачка като гнида. Не снимки в мрежата ще пусна, ами не знам какво още бих могла да направя, пък да става каквото ще.

Скоро четох интервю с Ангад във връзка с отказа му за някаква роля. Явно в момента няма ангажименти и го питаха с какво се занимава. Той отговаря, че по-голяма част от времето си прекарва в къщи с дъщеря си, която е била много малка, когато е снимал сериалите и сега се опитва да компенсира пропуснатото. Останалото време прекарвал с приятелите с които се виждали много често. И без да го пита никой ни в клин, ни в ръкав изръсва, че най-важното било, че Сара вече се е преместила да живее близо до него и всичко е ок. Та няма да се учудя ако и в съседния апартамент я е настанил - за всеки случай да му е под ръка по всяко време.
Парито, ще не ще, участва в тоя фарс, че две деца му е родила, пък нали е и Богоизбраната, ама тоя Парас   ми се вижда, че и той някаква комерсиална роличка играе. Симпатяга е, ама ни актьор, ни танцьор, та Саричка малко му вдига акциите. И той доволен и тя доволна.  Май накрая ще се окаже, че всички са си ок, а аз само си чеша клавиатурата.

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 23:56 от marvela

# 447

Със сигурност жената не заслужава подобно нещо! Според мен Сара го е написала, понеже е ясно, че тя ще види снимките. А все пак е друго като кажат един вид, че искат и тя да е там. Ето вчера Ангад ги събра двете - нали си липсват ...   newsm78   Wink Mr. Green

Той  и с 30 може да я събере Парито и тя пак ще си се хили като тиква.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 448
  • Варна
Лори, абсолютно съм съгласна с теб, но в никакъв случай не адмирирам и нейното поведение. Хем ми е жал, хем ме е яд на нея. Ми като не можеш да му теглиш една майна в социалните мрежи, барем си трай.
И аз бих предпочела да не реагирам-вижда ми се по-достойно,някакси  Thinking ... но пък не мога и да я упрекна ... Колко житейски опит има тя,зад гърба си?! ... В каква среда е отраснала?! ... Как е възпитана?! ... Какъв характер и интелект има?! ... Това са все важни фактори,определящи реакцията на една жена в нейната ситуация  Simple Smile ...

Все се опитвам да оправдавам техните постъпки с аранжираните бракове. Само си представи да ти натресат някой мухльо да съжителстваш с него и за капак майка му да те мачка като гнида. Не снимки в мрежата ще пусна, ами не знам какво още бих могла да направя, пък да става каквото ще.
И после,ще го отнесеш,от цялата рода!  Mr. Green
Това,че бракът му е аранжиран,не оправдава Ангад ... и не само защото мъжете (хеле пък,той,конкретно!) имат правото и възможността да откажат брака,ако нещо не им харесва ... Много красив мъж е-признавам ... обаче,не се държи мъжки Нямам предвид,че изневерява на жена си-в края на краищата,никой не може да бъде господар на чувствата си ... Но един мъж на място,каквото и да прави,ще го прави скрито-покрито,а не да бие тъпан/пуска снимки в социалните мрежи,като него ... Мъж,който не пази достойнството на майката на децата си,показва неуважение,първо на първо,към самия себе си ...

# 449
Лори, абсолютно съм съгласна с теб, но в никакъв случай не адмирирам и нейното поведение.

Но един мъж на място,каквото и да прави,ще го прави скрито-покрито,а не да бие тъпан/пуска снимки в социалните мрежи,като него ... Мъж,който не пази достойнството на майката на децата си,показва неуважение,първо на първо,към самия себе си ...

Не знам какви възможности  за избор са му дали на Ангад при женитбата, но съм съгласна , че трябва да пази достойнството на жена си, независимо от обстоятелствата в които се намира. Уважава си жената човека, я виж как лепна снимката на тримката за празника на брата и сестрата Mr. Green

Но да ти кажа честно и самоуважението на Пари ми бяга някъде по тъча. То бива възпитание, бива съобразителност, но самоуважението е различно от самочувствието, което може да бъде зависимо от външни фактори.  Когато човек се чувства достоен като индивид, той вярва, че е достоен за любов и уважение от страна на другите. Ако човек дава всичко от себе си за половинката си, но дълбоко в себе си знае, че тя не би направила същото за него, това показва, че той не се уважава достатъчно и оставя партньорът му да го използва.

Ей тая статия на Джоан Дидион за самоуважението много ме кефи.
http://www.manager.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0 … D0%B5%D1%82%D0%BE

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 00:02 от marvela

Общи условия

Активация на акаунт