"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 692
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тук Ангад и Сара са много красиви

# 76
БУЛКАТА_Тоя Шиам прилича на селски тарикат .....и все по дърветата и горите ходи,кога учи...Може да е горски компютърен специалист. rotfImbo newsm62
И с тия шалчета......Поведението му е малко нахално и не на място-прекалено надуто изглежда. 

# 77
  • Варна
Утре ни чака разкритието за бременността на Сугна. Баба Калиани ще изпадне в амок.
Честно казано 1641 епизода са му много на МБ, като това не е краят. Историята се проточва до безкрайност и се пълни с глупости, като убийството на Васант.

Тереза, по тоя линк нещата свършват със смърта на Садна.

# 78
Тук Ангад и Сара са много красиви

Така е! Обожавам тази фотосесия на Ангад и Сара - много са красиви и сладки. Дори има клип от нея зад кадър. Ето линка, ако не си го виждала - как само се гледат и прегръщат двамата. Невероятни сладури са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=JMqS83E_cK0

# 79
Намерих снимката на Сара и Ангад цветна - уникални са ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 80
  • в страната на абсурдите
Утре ни чака разкритието за бременността на Сугна. Баба Калиани ще изпадне в амок.
Честно казано 1641 епизода са му много на МБ, като това не е краят. Историята се проточва до безкрайност и се пълни с глупости, като убийството на Васант.

Тереза, по тоя линк нещата свършват със смърта на Садна.

Не, има и седем години по-късно.

# 81
  • Варна
Който иска да види какво се случва,на годежа на Алек с бг превод
http://vbox7.com/play:1ff407dfbc&start=289
Много са хубави,всички,в този епизод! Васу е с хубав грим и прическа,и изглежда по-слаба...За първи път Малика е с тоалет,който и стои чудесно и не подчертава задника й (макар че и с розовото сари беше добре)...Дори ми се струва,че превръзката на главата на Кушалия й отива много!...Сякаш е с бял тюрбан!...Стои й стилно! ... За Алек,Ранвир и Рагини-думите са излишни!

Намерих снимката на Сара и Ангад цветна - уникални са ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves
Наистина,много са хубави!...Ето,такава ми харесва Сара-преди да я яхне анорексията...

# 82
Да се запиша и аз в новата тема. Mr. Green
Специални благодарности на Роксис, която преразказва сериите, за да мога да схвана до къде са стигнали, понеже сега нямам възможност да ги гледам с бг превод. Hug

# 83
За" Добро утро"   

и фитнес тренировка на Ангад - https://www.youtube.com/watch?v=7Hv-xTkX1tA  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
  • в страната на абсурдите
Какво ви е мнението за Маути /Малти/? Crazy Crazy smile3502

Голяма бяла птица е Малти. Егоистка на н-та степен, в следващите серии ще се опита да направи лошо на Садна като подстрекава този и онзи.

# 85

Голяма бяла птица е Малти. Егоистка на н-та степен, в следващите серии ще се опита да направи лошо на Садна като подстрекава този и онзи.

Тая пък коза изключително много ме дразни... Все за пари ламти...

# 86
Да се запиша и аз в новата тема. Mr. Green
Специални благодарности на Роксис, която преразказва сериите, за да мога да схвана до къде са стигнали, понеже сега нямам възможност да ги гледам с бг превод. Hug

Няма за какво да ми благодариш! Радвам се, че мога да ти помогна ...  Hug Hug Hug

Вчера нямах време да коментирам епизодите - затова ще го направя сега. Както винаги "Цветовете" бяха много интересни ...  newsm10

Най-накрая Рагини разбра какво е направила Садна за нея. Първо в болницата чу, когато Садна говореше с учителката си по танци. Така разбра защо Садна е участвала в състезанието. След това Рагини отиде при учителката й тя й разказа как Садна нарочно е загубила, за да може тя да спечели. Чудно обаче от къде е намерила парите за операцията на вуйна си. Учителката каза на Рагини, че има невероятна сестра и е хубаво да се грижи за нея ...  newsm44

Авни реши да изнудва Васу за пари, като подхвърли, че тя била толкова добра, че дори давала пари на снахите, които вече не са в семейството. Каза, че знае че е направила всичко за да раздели Садна и Алек - за щастие Индраджит чу разговора им. Васу плати на Авни 100 000 и й каза, че повече няма да позволи да я изнудва и ако спомене нещо ще съжалява - Авни си тръгна ...   Peace

Този път много ми хареса поведението на Индриджит - до сега все мълчеше, макар, че не беше съгласен с Васу - думата му не се чуваше. Сега обаче - тропна с крак и поиска сметка от Васу за постъпките й ...   Hands Clap

Индраджит попита Васу какво е направила за да раздели Садна и Алек и защо е дала пари на Авни - защо й е казала да не я изнудва. Каза й, че подозира, че тя стои зад подписа на Садна върху развода. Васу отново избухна и като започна да говори - каза, че едно време Садна се е съгласила да се омъжи за Алек, когато е бил луд, но е поставила 2 условия - да спаси къщата на техните и Рагини да се омъжи за Ранвир. В този момент Рагини чу всичко ...  newsm76

Васу се опита да изтъкне колко подла била Садна, но Индраджит каза, че Васу е тази, която опитва да управлява животите и съдбите на хората с пари. Попита я какво е направила този път, че да раздели Садна и Алек. Тя опита да замълчи, но той й каза, че няма да я остави докато не разбере всичко - Васу си призна, че тя е принудила Садна да подпише документите за развода. Първо е попитала и Садна и Алек - но те са отказали, после е принудила Садна да ги подпише, за да спаси живота на вуйна си. Понеже за операцията й трябвали 500 000 - Рагини чу всичко. Сега ще види Васу - днес ще е много интересно ...
smile3501

# 87

Тая пък коза изключително много ме дразни... Все за пари ламти...

Не знаех, че Малти ще върти интриги и около Садна - е това вече е прекалено. Няма ли да се промени най-накрая ...  #2gunfire

Наистина тя е доста странен персонаж. Нея я вълнуват най-вече парите - все за това мисли. Често върти интриги и това не ми харесва.  Naughty

Иначе признавам, че в доста тежки моменти - тя е успявала да ме разсмива с глупостите си. По едно време доста ги редеше ...
Mr. Green

# 88
За" Добро утро"   

и фитнес тренировка на Ангад - https://www.youtube.com/watch?v=7Hv-xTkX1tA  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страхотен е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
По повод предстоящите епизоди на Цветовете - една прекрасна снимка на Садна и Рагини / Сара и Парул ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт