"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 937
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Уау, намерих една невероятна снимка на Сара и Ангад - толкова са сладки и прекрасни. Освен това са облечени страхотно - в много свежи и красиви цветове. Определено са в тон ... newsm44 Two Hearts   love001  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 196
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Hug
Някой знае ли чие е бебето на Сугна? Rolling Eyes Уж на Пратап, пък доктора каза нещо като тя роди и всички изпаднаха във възторг...Чак Калияни се зарадва...какво стана...хич не разбрах newsm78

Много мразя, като грам не вдевам някакъв език... Crossing Arms

Предварително благодаря за отговора...ако някой ми отговори де...  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
  • Варна
Зизунка, бебенцето е наистина от Пратап. Бандитка беше разказвала преди известно време какво ще стане занапред. / ако искаш мога да ти подшушна Mr. Green/
 да не би да е съобщил доктора, че е момче, за това да се е зарадвала Калинка? newsm78

# 198
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизунка, бебенцето е наистина от Пратап. Бандитка беше разказвала преди известно време какво ще стане занапред. / ако искаш мога да ти подшушна Mr. Green/
 да не би да е съобщил доктора, че е момче, за това да се е зарадвала Калинка? newsm78
Цветке Heart Eyes РенУ  Heart Eyes ми намери сериала на руски и си отговорих на въпроса... Party Party Party Party Party Party

# 199
  • Варна
Цветке Heart Eyes РенУ  Heart Eyes ми намери сериала на руски и си отговорих на въпроса... Party Party Party Party Party Party

давай линк бърже, че немоа изтрая! и аз искам!

# 200
  • Варна
Здравейте за пореден път Simple Smile
Е га си му екшъните този месец Sad. Слава Богу, че започнаха един по един да отпадат Simple Smile.
Цветовете - все още не съм наваксала старите серии, но поглеждам с едно оЧо на поредните, когато успея. Тук-таме улавям по някой кадър и търчейки като пършинг си "дообработвам" останалото.

Добре, че пишете, та вечер поглеждам и се "ограмотявам" за случилото се.
Куку/шинката/шалия вчера много ми хареса. Тя рядко прави опити да мисли, ама като "получи факс отгоре" чак и на мен ми харесва. Предния път беше насолила Васу по повод на женитбата на Рагини с Ранвир. Тогава навирения нос на Васу изобщо не вдяна как я наплю Кушалия, та се наложи сестра и да и отваря очите. Сега, обаче, Кушалия и го рече направо, че иначе пак нямаше да разбере. А и сега я няма Амбика да и направи разбор на диалога. Днес, ъгейн, не успях да гледам нищо за Алек и Садна. Само по едно време видях Васу да се таралежи нещо на Рагини, но не разбрах нищо. Утре май ще наваксвам днешната серия.

МБ
А бе тая Калиани има ли изобщо акъл, та каза на Сумитра да сложи отрова във водата и да я занесе на дъщеря си. Е га си и тъпата злобарка. Понякога много ме боли за нея, но в повечето случаи ми идва да взема един калашник или снайпер и да я нацеля в изтритата точка  #2gunfire #2gunfire  #Sniper #Sniper #Sniper.
Не разбрах какво каза Гена на Васант, когато се появи Калиани и я секна.

И уж всичко тайно за бременността на Сугна, а то почти цялото село разбра. Веднъж у родителите на Пратап, после на оня, който трябваше да отведе Сугна да роди далеч, днес на доктора, преди това на "перфектния доктор", установяващ три месечна бременност само по пулса  Joy Joy Joy
Добре, че има поне един мислещ в семейството и това е Бейрон, та се противопостави на майка си.

давай линк бърже, че немоа изтрая! и аз искам!
аз го гледам тук, но сегашните серии ги няма Sad, та затова наваксвам с нова телевизия.
http://serialtime.kz/news/nevestka_kelin_balika_vadhu_3_sezon/2013-11-04-28

Тери, честито на малката кукличка на патерица. Да ти е здрава и само да те радва. А ти да дочакаш правнуци от нея   bouquet  love001

Засега - толкова.
Лека нощ на всички

# 201
  • Варна
"Цветовете"
Куку/шинката/шалия вчера много ми хареса. Тя рядко прави опити да мисли, ама като "получи факс отгоре" чак и на мен ми харесва.
А-а-а!...Тя претърпя пълна промяна!  Grinning ... Таз`мозъчна операция и се отрази неочаквано добре!  Joy ... Захитря!  Wink ... А какъв актьорски талант изяви!...шЪ вземе някой "Оскар"!

Май поставиха нов рекорд по проляни сълзи и сЪполи,с днешните серии!...Надминаха самите себе си!  Mr. Green Ама,представям си пък,кЪв хилеж е падал,на снимачната площадка,докато снимат сълзливите епизоди-сигурно отстрани изглежда ужасно смешно  Joy Евала на професионализма на актьорите-ако аз бях на тяхно място...изключено е да мога да си събера усмивката!...ЪПсурд!

Е,тоз`път ги признах,Пракаш и Садна! ... С какви само,красиви и засукани думи,казаха на Алек: "ЛИбоФта си е лИбоФ...ама без мангизите на Раджванш,не ни сЪ мяркай!"  Mr. Green Непоклатими!...Желязна ръка,в кадифяна ръкавичка! ... Оставиха го,да спи на пейката,като клошар...ама инак,ронят сълзи (крокодилски!  Mr. Green ) от умиление! ...

Ех,туй Малти! ... Право казва народът: "Акъл и мензис,не ти ли дойдат навреме...хич не ги чакай!" ... Колкото пъти Авнито реши,толкова пъти и пробутва,все  същия номер!...Приличат ми на лисицата и враната,от оная народна приказка...Горкото Малти-все без сиренце остава!  smile3560

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 23:39 от Lora-Di

# 202
  • София
   Благодаря на всички за милите пожелания!!!
   cvetanova и Lora-Di както винаги сте ненадминати в постовете си  Hug Искрено се забавлявам с вас докато си пия кафенцето сутрин.
  Алек ще трябва да се доказва, но пък ще е много полезно за него.. И той малко да се държи като мъж.
  А това за сълзите ми е много чудно как го правят. Аз, ако плача толкова, ще ме боли главата непрестанно и около ще е подуто с дни. Вода ли им капят по лицето, идея си нямам. И друго ми прави впечатление. В "Цветовете" когата някои актьор напусне сериала или заминава някъде, или умира. А в "Малката булка" почти целия актьорски състав се сменя с напредването на епизодите. Има си нова Гена, Шиам, Сугна. Децата не ги коментирам - те порастват да кажем. Но Гена нова, пък Сумитра не. И "новата" Гена не е по-възрастна от "старата". Сигурно си е политика някаква на продукциите. Защото например ако Сара и Киншук напускат поради други ангажименти , можеха да вкарат "нова" Садна и Ранвир, а не да умират. Или просто образите им са са изчерпали и сценаристите тръгват по нова сюжетна линия. Грижата на Рагини за двете деца.
   В МБ стана една. Направо ми е трудно да гледам сериите. Само не мога да разбера защо за всичко е виновна Ананди. Вчера бабата ме уби - как я гледала. Ми като дете - как да те гледа. Иначе една неочаквана бременност си е изпитание във всяко семейство, независимо от националността, но чак пък отрова във водата да ти сипе майката. Ако мен Калиани ме накара да направя подобно нещо на детето си,  аз бих я изпила. Много ми е интересно Сугна какво писъмце спетна на Шиам  newsm78  newsm78

# 203
  • Индия/България
Drugarki i drugari, dnes tuk e Tiju i jenite na celokupniq indiiski narod ( ili pone tezi ot severnite chasti) oficialno shte vidqt edin "bql den" v godinata Simple Smile)) Р’В  demek: s nai-golqmo udovolstvieР’В  shte pratqt myjete i svekyrvite si da piinat po edna studena vodica i spored tradiciqta na obqd shte se iznesat na jensko parti s drujkite si. Dnes nikoi nqma pravo da gi zaka4a, shte mogat s kef da visqt po magazinite ( shoping-molovete) i da pryskat parite na myjete si za shtqlo i neshtqlo ( taka de, sega im se e padnalo), da obikalqt pazarite i da qdat taka lubimoto im pani-puri do pripadyk, da se razhojdat, da tancuvat, da se zabavlqvat i dori da si pozvolqt ( o, 4udo!) da ne sgotvqt izobshto ve4erq. Sutrinta oba4e zadyljitelno prigotvqt neshto specialno ( nai-4esto nahuteno kyri s ploski pyrjeni pitki puri) i zaedno s neshto sladko + 101 rupii go darqvat na svekyrvata. Kazvat mu "baina", darqva se ot respekt kym po-vyzrastna jena v semeistvoto .V otgovor na tova svekito shte podari na snaha si kozmetika, bindi, grivni, biju ili neshto tipi4no jensko, koeto shte zakrepi " lubovta" pomejdu im vo veki vekov (heheee nadei se, Kalino Simple Smile))). S 2 dumi dnes myjete sa izprateni za zelen haiver i po4ti ne se vpisvat v peizaja, osven nadve4er, kogato po tradiciq, shte se razhodqt sys syprugata do nqkoi park, kydeto toi shte q ljulee na ljulkite i shte pohapnat drujno kulfi ( tradicionen indiiski sladoled na kle4ka s konusovidna forma i mnogo qdki). Nqmam ideq otkyde se e nalojil toq ritual, no naistina e mnogo simpati4no da vidish parkove, izpylneni sys jenski smqh i emociiР’В - tolkova neprinudenoР’В i bezgrijno po detski, sqkash zabravqt napylno, 4e jivotyt se vryshta v ramkata na sledvashtiq den....Moje bi tova e i celta..da zabravqt pone za mig orisiqta si...A myjete na Indiq qvno moje da bydat i kavaleri..hmmm...
Dnes jenite sa udivitelno dryzko nakipreni. Snoshti nejniq pol visq po salonite do 10-11h ve4erta da risuva rycete i stypalata si s kyna, manikuri, pedikuri, lakove, pri4eski. Nqkoi se razhojdaha s maski i rolki iz terasite da govorqtР’В  2h po telefona s priqtelkite si i da obsyjdat toaletite. Pylna isteriq! Neshto, koeto nqma kak da im seР’В  pozvoli v drug den ot godinata...
Ta taka...sled ne pove4e ot 3 chasa damite shte lysnat izrisuvani i naki4eni,Р’В  v blqskavi sarita ili anarkali kostjumi pred vratite na hotelskite restoranti. Dnes moje da se razhojdat dori s visoki tok4eta i razpusnati kosi. Shte ima tomboli i zabava, tanci-manci, vkusnotii i podobavashto koli4estvo jenski kljuki Simple Smile)) Svekyrvite, myjete, Bolivud, drehite i mendi-to na vsi4ki ot grupata, hranata shte bydat obstoino obsydeni..Izobshto dnes indiikite shte si slojat krilca i shte poletqt zdravo iz visinite na shtastieto, taka 4e da gi dyrji do sledvashtiq Tiju ili pone do Diwali.
Ot men, drugarki- nazdrave! Radvaite se, 4e ne se nalaga da jiveete s me4tata za tozi edin den vsqka godina...

Hehe, Marvelke- shte q pravq az Lorka edno guru po fundamentalnite vyprosi tuk, useshtam Simple Smile Da vzeme da gi vkara malko "v relsi" tiq hindustanci..
Lore, Visocki e pravo "v desqtkata"! Blagodarnosti zaР’В spodelqneto :-*

Despina, blagodarqР’В  i na teb za truda i kiriliziraneto na predniq mi posting!

Sega otlitam da se prigotvqm.
Usmihnat slyn4ev predposleden den na juli vi jelaq!

# 204
Какъв е този празник? А и как успяват индийките да имат дружки при този напрегнат трудов ден около печките и мъжете си?  newsm78 Mr. Green

# 205
Какъв е този празник? А и как успяват индийките да имат дружки при този напрегнат трудов ден около печките и мъжете си?  newsm78 Mr. Green

...и свекървите си  Joy

# 206
Другарки и другари, днес тук е Тижу и жените на целокупния индийски народ ( или поне тези от северните части) официално ще видят един \бял ден\ в годината Simple Smile))  демек: с най-голямо удоволствие  ще пратят мъжете и свекървите си да пийнат по една студена водица и според традицията на обяд ще се изнесат на женско парти с дружките си. Днес никой няма право да ги закача, ще могат с кеф да висят по магазините ( шопинг-моловете) и да пръскат парите на мъжете си за щяло и нещяло ( така де, сега им се е паднало), да обикалят пазарите и да ядат така любимото им пани-пури до припадък, да се разхождат, да танцуват, да се забавляват и дори да си позволят ( о, чудо!) да не сготвят изобщо вечеря. Сутринта обаче задължително приготвят нещо специално ( наи-често нахутено къри с плоски пържени питки пури) и заедно с нещо сладко + 101 рупии го даряват на свекървата. Казват му \баина\, дарява се от респект към по-възрастна жена в семейството .В отговор на това свекито ще подари на снаха си козметика, бинди, гривни, бижу или нещо типично женско, което ще закрепи \любовта\ помежду им во веки веков (хехеее надаи се, Калино Simple Smile))). С 2 думи днес мъжете са изпратени за зелен хайвер и почти не се вписват в пеизажа, освен надвечер, когато по традиция, ще се раходят със съпругата до някои парк, където той ще я люлее на люлките и ще похапнат дружно кулфи ( традиционен индийски сладолед на клечка с конусовидна форма и много ядки). Нямам идея откъде се е наложил тоя ритуал, но наистина е много симпатично да видиш паркове, изпълнени със женски смях и емоции - толкова непринудено и безгрижно по детски, сякаш забравят напълно, че животът се връща в рамката на следващия ден....Може би това е и целта..да забравят поне за миг орисията си...А мъжете на Индия явно може да бъдат и кавалери..хммм...
Днес жените са удивително дръзко накипрени. Снощи нежния пол вися по салоните до 10-11 ч вечерта да рисува ръцете и стъпалата си с къна, маникюри, педикюри, лакове, прически. Някои се ражождаха с маски и ролки из терасите да говорят   по телефона с приятелките си и да обсъждат тоалетите. Пълна истерия! Нещо, което няма как да им се  позволи в друг ден от годината...
Та така...след не повече от 3 часа дамите ще лъснат изрисувани и накичени, в бляскави сарита или анаркали костюми пред вратите на хотелските ресторанти. Днес може да се рахождат дори с високи токчета и разпуснати коси. Ще има томболи и забава, танци-манци, вкуснотии и подобаващо количество женски клюки Simple Smile)) Свекървите, мъжете, Боливуд, дрехите и менди-то на всички от групата, храната ще бъдат обстойно обсъдени..Изобщо днес индийките ще си сложат крилца и ще полетят здраво из висините на щастието, така че да ги държи до следващия Тижу или поне до Дивали.
От мен, другарки- наздраве! Радвайте се, че не се налага да живеете с мечтата за този един ден всяка година...

Хехе, Марвелке- ще я правя аз Лорка едно гуру по фундаменталните въпроси тук, усещам Simple Smile Да вземе да ги вкара малко \в релси\ тия хиндустанци..
Лоре, Висоцки е право \в десятката\! Благодарности за споделянето :-*

Деспина, благодаря и на теб за труда и кирилизирането на предния ми постинг!

Сега отлитам да се приготвям.
Усмихнат слънчев предпоследен ден на юли ви желая!

[/яуоте]

# 207
Цветовете: Аз от доста време се чудя защо Малти ходи с покрита коса. И даже си спомням в една серия как каза, че ще си махне сарито от главата и някой й направи забележка (Вину май) и каза, че е неудобно, защото семейството е там, нещо от сорта, беше отдавна, не си спомням. Да не би това пак да е свързано с положението в обществото?

# 208
  • Варна
Другарки и другари, днес тук е Тижу и жените на целокупния индийски народ ( или поне тези от северните части) официално ще видят един "бял ден" в годината  Simple Smile )) ... наистина е много симпатично да видиш паркове, изпълнени със женски смях и емоции- толкова непринудено и безгрижно по детски, сякаш забравят напълно, че животът се връща в рамката на следващия ден....

Честито Tiju на всички дами в Индия!  

Бандитке,да предадеш нашите най-искрени поздравления,на де що индийска жена срещнеш!  Grinning Да са живи,да са здрави...и по-често да излизат от тая тяхна рамка!  Wink  Mr. Green Ама ха!  Crossing Arms Предай им,че много им съчувстваме,много ги мислим...С тях сме! ... ВЕНСЕРЕМОС!

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 11:24 от Lora-Di

# 209
Bandit Queen  Честит празник, изпълнен със забавления и женски глезотийки.
Ако ти остане време би ли погледнала това https://www.youtube.com/watch?v=ju2lu7asaYM ли е другия сериал в който играят заедно Ангад и Сара.

Lora-Di Мнението ти  за Маути  страшно много ме развесели, но е много вярно. Голямо ку-ку е.
Снощи гледах стар епизод по БТВ Лейди с майка й /предстоеше връчването на прословутите 200 000 рупии награда/. Не ги слуша главата и двете. Crazy Crazy Crazy

Аз вчера не успях да гледам никой от сериалите, защото трябваше да поработя и днес нямам търпение да видя какво става.
И докато чакам -  Wink https://www.youtube.com/watch?v=RCQWVynHeE0

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 14:52 от poli24

Общи условия

Активация на акаунт