Аз изгледах "Булката" едва сега ... Принцеса Сугна...
Ми пише ми се, ама ми пласираха внука-тийн (дъщеря ми де, не младоженците
) и компът ми е зает целодневно
.Мисля си, че Сугна-та все още се чуди какво и се е случило. Още не може да осъзнае, че детската любов не е като да се влюбиш в правилната възраст, въпреки, че за влюбването няма правилна възраст
. Когато и да го направиш - все ходиш кат' гламав.Погледнато с нашите очи - за нея няма по-добра партия от Шиам (Шам, Шаам, Шиям...), обаче, погледнато с нейните - 3-4 месеца след смъртта на "мъжа" си, бременна от него - да го забрави и да се влюби - някак си не върви. От време навреме я дават в кадър, как и светва лампичката - значи има светлинка в тунела, ама е доста далече.
Той е като водата - не дълбае камъка със сила, а с постоянство
.Наистина няма - Аз не си спомням някой досега де влязъл така ловко под кожата на Калу.
Даже си мисля, че проекта за водата Шам го измисли с тая цел - колкото се може по-често да влиза в дома им, та белким Сугна се загледа в него, ама засега не му се получават нещата.
Иначе погледнато тя посред нощите отиде да го прибере. Още като се събуди от вятъра - първата и мисъл беше, че той спи навън, на дъжда и му занесе чадър, а сама тръгна да се прибира в дъжда.
А бе влакът е на линията, ама все още не може да тръгне
. Пък и ако се беше влюбила от пръв поглед - щяхме да я одумваме, че е @к...
. После тия дето бяха по-окумуш избягаха, а Джаги и още едно (или две) момченце/ца не успяха и попаднаха в полицията. Едното даже го биха в полицията и Джагдиш се уплаши много, че и неговият ред ще дойде, но тъкмо да се вреди с полицейски бой - дойдоха Бейрон, Васант и баба Калинка та му платиха гаранцията и се отърва на косъм. Мисля, че днес или утре ще се сбогуваме със Сундар, но като че ли в по-късните серии пак ще се появи.
. Готино е да се съобразяваш само със себе си
. Е липсват ми в интериора, ама иначе живеят наблизо. Нали знаеш - колкото по-далеч от свекърва - толкова по-добре. И те си го спазват "децата"
. Ма и аз не се натискам де
.
Толкова ли не може да събере две и две,и да осъзнае,да признае поне пред себе си,че мъжът,който я обича истински...мисли за нея...поставя над всичко и всички нейното добро...е Шиам?! ... Ако Пратап я обичаше поне наполовина,колкото него,никога,ако ще да умира от желание,нямаше да я изнудва и да я притиска,да спи с него преди гауната...само при мисълта за едната и най-най-малка опасност,да й докара проблеми (някакви!...каквито и да било!) ... Пратап обичаше на първо място и най-много,себе си ... чрез нея ...
" ...
... Аз пък виждам точно обратното!
Абе,да не би,ниЙ,с теб,да гледаме различни сериали?!