"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 596
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Снимките от рождения ден някак си сами говорят. И двамата изглеждат леко пийнали, а тогава хората са най- искрени.  smile3521 txtloves Two Hearts newsm76 Heart Eyes

Така си е! Mr. Green  newsm76 Two Hearts  txtloves newsm44

# 676
Според вас дали е имало нещо между Сара и Ангад, докато са снимали филма или след това? Особено сериите около първата брачна нощ , където изглеждат истински влюбени и сякаш преоткрили любовта. Интересно ми е само на мен ли ми се струва, че са прехвърчали искри.  newsm78 newsm78 newsm78

Ами според мен от край време има нещо между Сара и Ангад - дори сега са ми доста съмнителни! Наистина са си много близки приятели, но тяхното определено надхвърля тези граници. Когато и да ги видя заедно - с тези погледи, прегръдки и т.н. ми става ясно, че прехвърчат искри. Все си мисля, че има нещо повече. А докато гледах сцената с първата брачна нощ на Садна и Алек не можех да отлепя поглед от тях. Такава страст е трудно да се изиграе, ако не се чувства. Така си мисля де - мои си разсъждения ...  Mr. Green   Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves  ppp    Hands Clap

А като се сетя за снимките им в колата на рождения й ден просто няма как да не си помисля нещо. Сигурно си ги видяла ...  Flushed Flushed    mrstraetz

Освен това Сара и Ангад често казват, че са като едно семейство. Това много ме радва ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мен също много ме радва.Искам да ги виждам  заедно smile3521 smile3503 Когато ги виждам заедно(и то много след сериала)някак по лесно преживявам смъртта на Садна smile3521  love001 Two HeartsНе мислиш ли?
Напълно съм съгласна. И аз много им се радвам като ги гледам заедно. Много сладка двойка са! love001

# 677
Според вас дали е имало нещо между Сара и Ангад, докато са снимали филма или след това? Особено сериите около първата брачна нощ , където изглеждат истински влюбени и сякаш преоткрили любовта. Интересно ми е само на мен ли ми се струва, че са прехвърчали искри.  newsm78 newsm78 newsm78

Ами според мен от край време има нещо между Сара и Ангад - дори сега са ми доста съмнителни! Наистина са си много близки приятели, но тяхното определено надхвърля тези граници. Когато и да ги видя заедно - с тези погледи, прегръдки и т.н. ми става ясно, че прехвърчат искри. Все си мисля, че има нещо повече. А докато гледах сцената с първата брачна нощ на Садна и Алек не можех да отлепя поглед от тях. Такава страст е трудно да се изиграе, ако не се чувства. Така си мисля де - мои си разсъждения ...  Mr. Green   Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves  ppp    Hands Clap

А като се сетя за снимките им в колата на рождения й ден просто няма как да не си помисля нещо. Сигурно си ги видяла ...  Flushed Flushed    mrstraetz

Освен това Сара и Ангад често казват, че са като едно семейство. Това много ме радва ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мен също много ме радва.Искам да ги виждам  заедно smile3521 smile3503 Когато ги виждам заедно(и то много след сериала)някак по лесно преживявам смъртта на Садна smile3521  love001 Two HeartsНе мислиш ли?
Напълно съм съгласна. И аз много им се радвам като ги гледам заедно. Много сладка двойка са! love001

Определено е така - и аз като вас обожавам Сара и Ангад! Невероятна двойка са - радвам се, че феновете им тук се увеличават ...  newsm51 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

# 678
Много пишете бе момичета.  Laughing Терезка да се захваща с нова тема, че тази е към края си! Mr. Green
А иначе инициативата е много добра! Peace  Жалко само, че човека който я измисли - Кори Грифин, почина този месец в нелеп инцидент - удави се. Мир на праха му.

# 679
Здравейте! Хубава неделя на всички. В момента по БТВ излъчват индийския игрален филм "Императорът и розата" - днес е 2-ра част. Ще продължи до 17 часа - който иска може да го гледа ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 680
В кой епизод беше първата брачна нощ на Садна и Алек, да го потърся да го гледам?

# 681
В кой епизод беше първата брачна нощ на Садна и Алек, да го потърся да го гледам?

Здравей! Първата брачна нощ на Садна и Алек беше в 327-ми епизод от сезон 2 по номерацията на БТВ. Така го водят те. Иначе се пада 587-ми епизод по оригиналната номерация в Индия. Намерих ти го в оригинал. Дано го намериш и на българки. Но за първата брачна нощ не са нужни думи - всичко се вижда. Садна и Алек са уникални - такава страст лъха от тях. Браво на Ангад и Сара ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=eraL_m7hbUQ

# 682
Исках да ви попитам някой гледа ли индийския игрален филм "Императорът и розата" - "Djodhaa Akbar". До колкото разбрах той е по-действителен случай. Пресъздава събитията в Индия през миналото. Става въпрос за престолонаследника на Индия и за голямата му любов с едно индийско момиче.  newsm10

Друго ми направи впечатление и реших задължително да го споделя с вас ...  Hug

Една от песните, които пускаха в този филм е именно песента на Алек и Садна от първата им брачна нощ. И тук я пуснаха с тази цел - за брачната нощ на главните. Но този път се превеждаше със субтитри отдолу. Лелеее, какъв чувствен текст само - сега вече добих представа какво са си пели Алек и Садна и какво се пее в тази песен. За сцената няма какво да кажа - тази на Алек и Садна е ненадмината. Толкова чувствена ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Heart Eyes    mrstraetz

Ето откъса от сцената с песента с бг превод. Качеството е кристално. Само вижте текста - аз направо си представях първата брачна нощ на Садна и Алек... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

Ако някой може да слага субтитри и има желание - може да сложи превода на частта със Садна и Алек. Ще е готино ...
 txtloves txtloves txtloves

http://www.vbox7.com/play:436832713e

Препоръчвам ви да изгледате този филм. Намерих го с бг аудио и хубаво качество за теглене от Замунда, както и онлайн във vbox7. Сега ще ви пусна частите, който иска да го изгледа. Благодаря на хората, които са го качили ...  newsm51 ppp    Hands Clap

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=388057&hit=1

Онлайн:

http://www.vbox7.com/play:86dc5a8af9

http://www.vbox7.com/play:60dc6fe21f

http://www.vbox7.com/play:3e9da2d990

http://www.vbox7.com/play:91abab1fd3

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 03:57 от Roxis

# 683
Днес Ангад не се поля - дано го направи утре, но при всички положения щом е предизвикан от Сара - трябва да дари пари за каузата. Само погледнете каква снимка с цитат пусна днес Ангад - направо паднах от смях. Този човек ще ме разбие. На снимката не е той - но всичко е красноречиво. Дори Сара писа отдолу и се хилеше ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Mr. Green  smile3532

Жената: Скъпи, днес е нашата сватба!
Мъжа: Не, почакай! Днес е ден за заточение!

Ох и жената влачи мъжа за краката принуждавайки го да се жени ... hahaha hahaha hahaha

Имам чувството, че Ангад нарочно го е пуснал - пак си прави намеци човека. Забележете най-интересното. Някаква позната на Ангад какво му пише - той какво отговаря и какво пише Сара после ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

adaakhann
Its soooooo u @angadhasija

angadhasija
@adaakhann yaaa, haha

ssarakhan
Hahaha

Познатата: Това ти ли си Ангад

Ангад: Дааа, хаха

Сара: Хахаха

# 684
Сара също пусна нова прекрасна снимка - много е красива ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 685
Ето и една невероятна снимка на другия хубавец в сериала Киншук - той също ми е голям любимец. Много го обичам - жалко, че няма instagram. Каквото и да говорим без Сара и Киншук няма да е същото - тези сценаристи са луди. Накрая да съсипят и двете готини двойки - аз обаче ще си пускам и ще се наслаждавам на хубавите им моменти ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 686
Здравейте! След малко започват новите епизоди на цветовете - ще бъдат уникални. Нямам търпение ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Петъчните също бяха страхотни - Васу разбра истината за Каран ...  Hug

Най-много ми хареса, че Садна е бременна - на няколко пъти й стана лошо. Накрая припадна пред Каран - тогава се видя, че той не е толкова лош. Доста се притесни за нея - веднага извика лекарката и тя каза на Садна, че очаква дете. Милата толкова се зарадва. Днес трябва да каже на Алек ...  txtloves txtloves txtloves ppp  Hands Clap Flushed Flushed

И Каран се зарадва на новината, но пред всички се прави на лош. Садна обаче му каза, че е видяла добрата му страна ...
  Mr. Green

# 687
Здравейте момичета връщам се от почивката си в БГ и отварям темичката......много сте писали,беее.
След малко закъснение и аз да честитя внучето на Мама-Ан.Да и е живо и здраво и ти покрай него...и много радост да ви носи.

# 688
  • в страната на абсурдите
 Roxis, ти си съкровище. Толкова усърдно търсих песента от първата брачна нощ на Алек и Садна, не успях да я открия. Пък ти и с превод си я дала   bouquet  Ето го филма в IMDb http://www.imdb.com/title/tt0449994/?ref_=nm_knf_i2

# 689
Имам предложение към админите.След 50-тата страница да се направи отделна тема за Цветята.Виждам ,че някои потребителки като Roxis бълват огромен  материал само за тоя сериал,така ,че ще има предостатъчно постове за тая тема.

Аз например гледам само Булката и от време на време и Кармата.За това за мен тези мнения са ми излишни и доста се ровя и препускам през постовете ,за да намеря това което ме интересува -мнения само за Булката и така малко ми се губи нишката .
Надявам че да подкрепите това мое предложение.

Общи условия

Активация на акаунт