Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 279

• 33 715
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив

Ако ви е домъчняло за Илкин.
..............
А пък аз гледах и гледам "Мръсни пари и любов" - до момента 13 серии, в очакване съм и на 2 сезон, предложени ми такива каквито са от екипа актьори, режисьор и сценаристки. Сериалът е динамичен и това ми говори за още много неочаквани неща. Важно е, че както споделиха сценаристките, излизат леко от клишетата.

# 376

Елиф и  Йомер ще имат съвсем други проблеми, предполагам че ще ги видим и дано ги преодолеят.

newsm10 Определено. Сексът няма да е сред тях. Simple Smile))
Само се чудя дали тепърва им предстои наистина да се обикнат един друг. Дано. Simple Smile Ако се решили да покажат този път нещата малко наопаки, т.е. - любовта идва след секса, аз нямам нищо против.

# 377
  • Пловдив

Той и обеща, че ще направи всичко възможно да и даде безусловната любов, но поиска и тя да му облещае нещо.Взаимното привличане е факт, остава да се изгради обичта според мен.

Елиф приема якето на Йомер......Йомер не му се съблича якето, защото ухае на Елиф.Толкова е естествено.

Фатмагюл в серия...не можеше да държи палтото на Керим.Дори когато Ф призна обичта си, пак се страхуваше от физическа близост.

Елиф и  Йомер ще имат съвсем други проблеми, предполагам че ще ги видим и дано ги преодолеят.

Приятно ми беше да го прочета, защото това е може би което е и харесал Енгин на този проект. Да няма влачене и провлачване. Дано де. Що серии има занапред, ще видим.

# 378
  • София
Здравейте   bouquet
Е то секса не е повод за запознаство, както се казва в един стар виц  Laughing но Елиф и Йомер са влюбени, това поне усетих аз. За голяма и легендарна любов е много рано да се говори newsm78 то и след всичките мизерии наистина трябва да е легендарна.  Hug

# 379
За голяма и легендарна любов е много рано да се говори newsm78

newsm10 То и за любов е още рано да се говори. Simple Smile Поне за мен това, което се случва с тях, все още е Le presentiment de l'amour (предчувствие за любов), както изтънко са успели да сложат определение французите (нали те уж били експерти в любовта? Wink) Защото Елиф си въобразява, че е влюбена, а Йомер все още се пита дали е така. Simple Smile Затова пък и двамата се съгласиха на безусловност... да видим как ще я реализират. Simple Smile Ако успеят, ще се превърнат в легенда наистина. Simple Smile))

# 380

Е, така сме свикнали съгласно неписаните правила. Първо опознаване, после влюбване,
после прегръдки, после целувки, после брак,  първа брачна нощ, т.е. секс и заживели
щастливо. Но, ако се окажат несъвместими в леглото, какво следва - развод или цял
живот саможертва.
Не, че ми харесва повече - здравей, здрасти - секс и после как се казваш. Но в живота
има от всичко и във всеки от случаите може да се роди истинска любов или обратното.
Ставаме свидетели на нещо нестандартно в нашия сериал и да си пожелаем това да
го направи по интригуващ и по интересен. Пред нас е втори сезон.

# 381

Ето ви малко слънчеви цветя и Тек за след обедно настроение.

# 382
В този ред на мисли,Комет,ами ако след брака не могат да имат деца,какво ще се случи.???Ето защо аз искам в редичката с приоритетите на първо място да е "безусловната любов",защото животът обича да ни прави изненади. Искам да обичам мъжа до мен и млад и стар и здрав и болен,заради неговата същност -характер,интелект . Искам и той да ме обича заради мен самата,а не заради това,че съм опитна в леглото или че съм успяла да изпълня размножителните си способности. Обичам освен това инициативата в една връзка да идва от мъжкото начало - прави ме по-сигурна,когато съм обект на покоряване или както казва самия Енгин,връзката е по-здравословна.  Комшиите,обаче,напоследък в желанието си да ни покажат колко са модерни показват нещата отзад напред,като словореда си , но не могат да ме накарат да им повярвам.

# 383
  • Пловдив

Я какво ни е работно момчето.
..................
А случвало ли ви се е да се влюбите изведнъж.... Или когато сте най-нещастни от някоя раздяла, да срещнете новата любов, ей така, напук на съдбата. Тя си е отредена за всеки различна. Пък каквото сабя покаже. Нищо планувано не е сладко.

# 384
  • София
Привет и от мен.
Ще се включа в дискусията за отношенията на Елиф и Йомер. Аз мисля, че това, което малко набързо се случи между тях е логично. Те и двамата бяха поставени в една екстрена ситуация и подложени на голямо напрежение в едни много динамични събития. В такива случаи човек има изострена чувствителност. Както се видя, Елиф можеше да разчита единствено на Йомер, Йомер както каза след напиването си - само на нея има доверие и само тя не го е лъгала /поне така си мислеше той/. Те взаимно се подкрепяха и споделяха болката си. Освен това мисля, че още от началото между тях имаше неосъзнато физическо привличане, което не се подчинява на разума, такова с което не можеш да се бориш. Както се казва - химия. Всичко това нямаше как да не доведе до емоционална и физическа  връзка между тях, въпреки опитите за съпротива  от Йомер. Понякога дори след един ден общуване с някой, можеш да усетиш на подсъзнателно ниво, че това е твоят човек, въпреки съпротивата на разума.

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 14:16 от Light /Свети/

# 385
  • София
Когато запърхат 'пепрудите" в стомаха , всякакъв разум оставете на страни. Тия неща не могат да се контролират, поне аз и повечето хора не са могли... А дали ще се стигне до семейство, деца... Ми не е задължително, но е вероятно толкова, колкото и в обратния ред- сватба, първа брачна нощ и т.н.

# 386
  • Пловдив

Да отгатнеш и доставиш радост....

# 387
На мен любовта на Елиф и Йомер ми е по реална, отколкото на повечето турски филми.
Никой не може да ме убеди, най-малко пък турците, че един мъж ще има връзка с една жена, даже ще е женен за нея и няма да я докосва.И няма да прави секс с друга жена дори.Ей така ще си кара на пост и молитва.
Такива фантасмагории за 21 век ми са супер нереални.
Нереална ми беше и любовта на Йомер и Сибел.Виждат се 2-3 дни в месеца и хоп голяма любов.
Че той комисарио прекара повече време с Елиф , отколкото със Сибел.
Сина ми имаше 2 години такава връзка и тя се разпадна заради разстоянието и виждането един път в месеца.За това и не му повярвах на комисарио за голямата мъка по Сибел, когато научи че е прала пари.Вероятно по нормално щеше да е силно засегнат, но такива викове и бутане на маси, на мен лично ми дойдоха в повече.
Идва ми в повече и това,че всички обвиняват Елиф за всичко.Чак се чудя как не са я обвинили за войната в Косово.
Когато върна Нил в къщи ,майка и посегна да я удари, а останалите я навикаха като за световно.
Да, тя наистина беше муле, но го направи за да спаси малката неблагодарница и не виждам защо всички я обвиняват за това.Аз бих направила същото, само дето бих се побъркала от страх .
Въобще за мен има много неразбираеми неща в турците като мислене и логика.
Това пък за девствеността наистина ми идва в повече.
Едно време и в България са развявали кървавия чаршаф след първата брачна нощ, но това отдавна е отживелица.И не виждам как ще убедят някого комшиите че са модерни и демократични(ако изобщо това е целта им)

# 388
  • София
Елиф не беше девствена, това е абсурно с нейното поведение и годините в Рим. Че даже и чаршафите в хотела показаха, ачик бели. Извинявам се ако звучи цинично ма така беше.
И за мен е съвсем в реда на нещата да не е девствена, другото е безумно решение...'Девствената "Елиф се облича предизвикаелно и съблазнява мъж, е такова животно няма. Девствените жени на 30 имат съвсем друго поведение, то направо не знам и как да го опиша  Joy

# 389
Здравейте, момичета. newsm51
Отдавна не съм се обозначавала, но гледам да не ви изпускам от поглед.
Вече съм ви казвала, че съм математик по душа, та затова направих едно измерване. Елиф съблече Йомер точно за 50 секунди. Дали някоя е от вас е толкова чевръста в реала?   newsm78  Joy Joy Joy Доста бързо действа, като за девствена. Или пък, ако е девствена явно много и е писнало от това състояние на нещата та бърза да се отърве от досадното бреме. Освен това засякох и кадър.

Аз лично никъде не виждам следи от девственост.
Във всеки уважаващ себе си турски сериал биха подчертали факта с девствеността.

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 15:09 от fantasya

Общи условия

Активация на акаунт