Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 279

• 33 731
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, понеже аз не съм гледала никакви търкалящи сцени на Енгин Embarassed
Моля, ако имате подръка нагледен материал да качите малко тук, белким се ограмотя
Hug

Щатци, тенкс
Прави сте ,жесток е Енгин в този клип/ сугурно е от облака,който все още не съм гледала/
Но аз не очаквам да има такива сцени в КПА
Туба винаги е обичала да се прави на скромна и да поддържа имидж на света вода ненапита
Някак си не си я представям в такива сцени

# 631
Момичета, аз приключвам с материала по преговора на I-вия сезон и смятам да се оттегля на заслужен отдих.  newsm53
Ще видим /така да се каже/ след няколко дни и без това ви досадих напоследък.
Желая ви хубаво настроение!

Приятен отдих. Наистина си го заслужила след  толкова много и то сполучливи колажи.
Не си досадила  обаче на никого, поне в това съм сигурна, защото никой на сила не е тук.
И на теб хубаво настроение.  newsm51

# 632

Той мисли, че е прав...

Тя мисли, че е права.....

Веднага комисарят прибягва до шегите....
Харесват ми, защото е ясно, че се ценят и не ги притеснява тона и начина на говорене.Няма я вече оная неловкост, която беше преди Йомер да реши да признае, че Елиф е неговата любима.

Light, Hug  bouquet

# 633

Момичета  Two Hearts истинско удоволствие е да ви чете човек !

Комет  Two Hearts направила си един чудесен анализ  smile3501

Свети  Two Hearts казваш много неща с колажите си, които според  единодушното ни мнение са прекрасни  smile3501

Мариянка  Two Hearts хем преговаряш с нас, но не изпускаш и нито една новинка или снимка свързани както със сериала, така и с актьорите  smile3501

Хармония  Two Hearts и на теб ти  се отдава да представяш  във фоторазказ плюс коментар  всичко важно  smile3501

Величка  Two Hearts имаш една  мечта - дали някога би станала реалност ? Не се знае - може и да се случи ... но най-хубавото е, че изпитахме истинска наслада и щастие да видим точно любимия си актьор в образа на Тек.  newsm51

Аурелия  Two Hearts днес си изключително приказлива, което си е много приятно  newsm51 Гласувала съм вече в посочените анкети и виждам само резултатите.

АниМариани  Two Hearts Марица  Two Hearts  Милка  Two Hearts днес нещо сте много лаконични ?

И за не кажете, че се измъквам леко  Joy Joy Joy предлагам
Скрит текст:
- луксозна вечеря с Елиф, но настроението ще е минорно, защото тя е тъжна. Втората опция - непретенциозна вечеря с Йомер и Арда - ама там пък Йомер е тъжния и настроението пак ще е кофти, освен ако не пийнете с него  Grinning

И третото предложение - вечеря "дюнер с дреболии" които са обаче полезни за кръвта ! - настроението ви е на макс. А-а, още нещо - ако хапнете дюнера - ще ви заведат в  "Сушимока" да хапнете пък суши ... Joy Joy Joy

Изборът е ваш ...  Grinning

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 16:35 от Марта_49

# 634

Йомер:Елифче, какво като си хукнала да тичаш като див кон, знам аз за кой ти трепери сърцето

Елиф: Може и да ми трепери Йомерчо, ама ми писна да тичам след теб, сега е твой ред........

Йомер:Елифче и да фучиш и да търчиш, ще те закова да знаеш.Така ще те закова ,че свят ще ти се завие................

# 635

Здравейте  момичета, newsm51

Аз не участвах в преговора, така, както ми се искаше, затова нали споменах, ще се включа
с един въпрос, който сама си зададох и ще се опитам  сама да му отговоря.

Много ли ме изненада развитието на действието в 13 епизод ?

В интерес на истината  -  Да ! Но ще се спра на трите най-големи за мен изненади.

1.   Не, че не е възможно в живота, но много ме изненадаха, че толкова бързо стигнаха
до леглото нашите герои.

Според мен, нямаше друг начин. Или минават през леглото баш сега, или Елиф никак нямаше да е доволна и тежко му на комисаря... ужас. Него в началото го показаха по-стеснителен... нали знаете - какво ще кажат клюкарите от махалата е жизнено важен и генерален въпрос в турското общество и който не се съобразява... дупе да му е яко. Та да не кажат нещо лошо за годеницата му (Сибел) - това Йомер го съблюдаваше скритно и по техните правила, разбирам го.
 (Само не разбирам - това в страни от филма - как така е "развратно" да целунеш момиче на пътя, а няма проблем да пребиеш жена на пътя. Едното телевизиите го показват набързо за секунди... колкото да не е без хич, а другото с най-ясни подробности, на дълго и широко. Е, те това лицемерие знам защо е, но не мога да го смеля... и никак не го харесвам у комшиите.)
Обаче Елифче е съвсем друга работа, тя е почти европейка и тези глупости, даже не й минават през главата - иска го Йомер - сега, веднага - и го взема. Но и той я искаше веднага. Да, не каза нищо - но достатъчно беше да се остави в ръцете й... за да получи желаното. Сутринта за по-сигурно се презастрахова, като я попита дали не е прекалил... и остана супер доволен от отговора. Та мисля, че не беше прибързано, но напротив - имаха нужда един от друг - обичат се и си легнаха... в точния момент.

2.  Изненада ме финала от очаквания сблъсък между Аслъ и милата й майчица.

И мен. Ако убиха майката, заради Небахат.... не знам, не ми хареса. Мисля, че можеше спокойно да поканят друга актриса за тази същата роля и филма да продължи по план. Във ВВ смениха главната актриса и се получи чудесно, а тук няма да сменят второстепенна с 5 до 10 думи в серия... не знам, ще видим какво ще ни покажат.

3.  Ето я и най-голямата изненада за мене - Хюсеин  -  убиец. newsm78
Ей, това е връх на сладоледа. newsm09 Всичко друго очаквах, но това - не. Дали съм
изненадана е малко да се каже. Аз бях шокирана, не, че още не съм.

Тук нищо не мога да кажа, толкова съм сащисана и аз, че нямам никаква идея.

За сериала, като цяло споделих мнението си преди време. Гледам го с интерес и очаквам
септември с нетърпение, въпреки, че не съм по криминалетата.
Дано през втори сезон наблегнат на любовта, заради мен.
Grinning Grinning Grinning

newsm10 newsm51

# 636

Аурелия  Two Hearts newsm51

# 637
Моля, ако имате подръка нагледен материал да качите малко тук, белким се ограмотя

Мила, специално за теб качих едно видео.
То е на Джейн Ейър, фенка на Енгин. Търсих го много, но е изтрито, беше в Stupeflix.
Но аз го бях свалила за себе си. Качих го във Вбокса и чакам да се конвертира. До минутки, ще ти дам линк.

# 638

Мила, специално за теб качих едно видео.
То е на Джейн Ейър, фенка на Енгин. Търсих го много, но е изтрито, беше в Stupeflix.
Но аз го бях свалила за себе си. Качих го във Вбокса и чакам да се конвертира. До минутки, ще ти дам линк.

# 639
Специално за теб, Катрина! newsm51
Подбрани секси моменти от "АБО", на фона на сръбска музичка  Smile
Видеото е на Джейн Еър.

# 640
  • Пловдив

Катрина, май трябва да се запознаеш вече с творчеството на Енгин.

# 641

С тези двамата никога не е скучно ...  даже и когато се карат Grinning

# 642

Катрина, май трябва да се запознаеш вече с творчеството на Енгин.

Мариянка аз съм си запленена от него и без да съм запозната с творчеството му.
Страхувам се ,какво ще е положението ,ако взема да се запозная
Ще има да търча по сетовете в Инстамбул, като моите дружки Joy

# 643
Видеото е на Джейн Еър.

Тенкс, Аурелия
Мога да кажа само УАУ

# 644
Видеото е на Джейн Еър.

Аурелия, благодаря много. Специално за Кати, но и ние се обагодетелствувахме. Хубаво нещо са приятните спомени. Grinning newsm51

Общи условия

Активация на акаунт