Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 279

• 33 719
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Честно казано, много съм изненадана ,че в турски филм има такава сцена.
Без да съм гледала филма, съм сигурна че героинята е някоя лека жена или нещо такова.
Не мога да си представя, че ще направят такава сцена с главната героиня, която задължително трябва да е чиста,недокосната и прочее глупости

# 646
  • София
Че те са две жени, едната е съпругата му, тя беше недокосната, ама нямаше голям избор горката та почти го изнасили  Wink другата е любовницата на баща му  HugМожеш да предположиш, коя коя е.

# 647
  • Пловдив

Катрина, май трябва да се запознаеш вече с творчеството на Енгин.

Мариянка аз съм си запленена от него и без да съм запозната с творчеството му.
Страхувам се ,какво ще е положението ,ако взема да се запозная
Ще има да търча по сетовете в Инстамбул, като моите дружки Joy

А де, и от нашата тема да има някой по сетовете. Но си струва да се запознаеш. А сцените, които ти препоръчахме от АБО не са с водещите актриси.
.................
А, Шатци ти е пообяснила.

# 648
Ами аз имам много колеги в Турция, освен това част от приятелките ми наистина ходят по сетовете.
На мен ми е много странно ,никога не съм била фен в истинския смисъл на думата на който и да било артист или артистка.Да, може много да харесам дадения актьор в една роля, но в друга да не го харесам.Всеки творец има върхова роля и най -добър филм.Няма как всички да бъдат на върха всеки път.Колкото до Енгин, имам приятелки които от много време ме агитираха да го гледам, но както съм казвала неведнъж, аз КПА започнах да го гледам заради Туба и чак тогава открих Енгин.

# 649
  • Пловдив

Още любими моменти - нали денят преваля....
..............
Катрина, това е темата за Енгин и тук винаги ще намериш всичко за творчеството му. Да сме живи и здрави - и следващите му проекти с нови партньорки. Имам въпрос - изгледа ли "Малък септемврийски проблем"?

# 650
Не, не съм стигнала до проблема.Сега съм стигнала до  15 серия на КВФ, в момента я гледам даже.
Не смея да коментирам с вас, защото съм сигурна, че всичко сте го предъвкали поне 100 пъти
След КВФ съм запланувала облака и така, докато не ме вкарате с двата крака в магията на Енгин.........................

# 651

"Замълчи, комисар. Колкото повече дрънкаш, повече се оплиташ."

"Добре, станах за посмешище, добре."

"Какво е това, синьорина? Да не си правила кросове, без мое знание?Добре бягаш.Да не би да тренираш?Разбира се, не е лесно да развеселиш вещиците!"

# 652

Елиф:Дали не бягам прекалено бързо......................
Йомерчо, дай малко темпо де, как я караш само яваш-яваш....................

# 653

"Получи ли отговора? Струва ми се, че не беше достатъчно." Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 654
  • Пловдив

Красота.

# 655

"Животът ми е толкова простичък. Изобщо не може да се измерва с твоя модерен живот в Рим, пълен с лъскави диаманти. Ти разкажи, да ни развеселиш малко."

# 656

Ей тук имам чувството ,че Йомер я пита с очи :да или не
Направо ме разбива Енгин

# 657

Ей тук имам чувството ,че Йомер я пита с очи :да или не
Направо ме разбива Енгин

newsm10

Отлично чувство имаш, точно това я попита.
Хич да не говори, много лесно се разчитат погледите на Енгин,  майстор е в това, да.

# 658

Един толкова "елементарен" въпрос. Същевременно със скрит подтекст. Важен е отговора на Елиф. Решението как ще  "продължи" вечерта е нейно.

Да, ама предложението на Йомер да продължат да се разхождат, не е много удачно - "Не е ли вече хладно?"

Сладури  - топъл чай, музика, приятен разговор, изгрева ще посрещат ... newsm03 

# 659
  • Пловдив

Колко е хубаво да се събудиш и да видиш усмивката на любимия човек.

Общи условия

Активация на акаунт