Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли януарска група, в която мога да се присъединя?
Как мога да се справя с предродилната депресия и страха от предстоящото раждане?
Какво да очаквам по време на раждането и как да се подготвя за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли януарска група, в която мога да се присъединя?
-
Как мога да се справя с предродилната депресия и страха от предстоящото раждане?
-
Какво да очаквам по време на раждането и как да се подготвя за него?
-
Какво да очаквам след раждането и какви са нормалните симптоми?
-
Как да се грижа за новороденото си и какви са нормалните грижи след раждането?
Макар че може би плаче, защото умира от глад (къпя я вечер като се събуди от сън, което значи, че се буди, за да яде, ама мама има други намерения

Аз си мислех че ще го хване като се приберем но педи като го видя каза че вече няма как УРА! Вчера беше буден почти целия ден. Взе да мрънка чак вечерта обаче. От снощи успяваме да спазим някакъв режим аз се будя малко преди него източвам млекцето и така папа от шише
дано се задържи така ситуацията. Вчера взех чай Бебезан, аптекарката казала на майка ми да пия по една чаша дневно нали да няма колики да не го боли коремчето. Той колики няма за сега де ама ми се струва че някой път го боли коремчето.

. От витамин К нш казаха, ч нямаме нужда и няма да даваме препоръчаната в епикризата доза. За витамин Д нищо не ни казаха.
и мрази да сменяме памперс