Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли януарска група, в която мога да се присъединя?
Как мога да се справя с предродилната депресия и страха от предстоящото раждане?
Какво да очаквам по време на раждането и как да се подготвя за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли януарска група, в която мога да се присъединя?
-
Как мога да се справя с предродилната депресия и страха от предстоящото раждане?
-
Какво да очаквам по време на раждането и как да се подготвя за него?
-
Какво да очаквам след раждането и какви са нормалните симптоми?
-
Как да се грижа за новороденото си и какви са нормалните грижи след раждането?
Успех и скоро да гушкате малки човечета 

Да не стане объркване - да уточня, че самичка се оправям с всичко още от изписването и никога баби не са идвали у нас да помагат (няма и да идват!
) Елица е много кротка и си спи поне по 3-4 часа, та аз през това време успявам да си свърша всичко, даже и време за мързелуване остава (което, както е видно, прекарвам тук и във Фейсбук
) Та ММ замина и както често се шегувам - останах само с двете деца (Елица и котката
Ох, стига съм се оплаквала. Обичам си го много и се радвам, че се прибра, но просто цяла седмица бях свикнала на по-лек режим и сега ми трябва малко време да се адаптирам.
То докато се адаптирам, той пак ще замине (след седмица), ама айде.

показваме се на терасата по малко и това е. А вие как ги облякохте бебоците за първата разходка?
Само не се депресирай, че и това влияе. Като бях в болницата и Лили все имах чувството, че не и стига кърмата и дадох 2 пъти АМ и тя се сцепваше от сън и не искаше да суче, и аз попитах педиатърката какво да правя и тя ми каза, я я остави да огладнее хубаво, защо и даваш АМ, като огладнее ще се събуди и ще яде. Послушах я и не съжалявам. Давах и да суче, първо едната, после другата гърда, след това рев и айде пак първо едната после другата гърда и така, не съм ползвала помпа изобщо, само с бебето. Като няма къде да ходи и не даваш нищо друго, ще суче