Отговори
# 105
Здравейте момичета.

Пиша с молба да ме насочите към добър гинеколог в София и по възможност да е жена.
От доста време търся да сменя лекаря, че предишния беше....да кажем, че определено ме караше да се чувствам доста конфузно и неприятно по време на прегледите.
Може би е добър, но за мен на първо място е да те предразположат, (за мен това си е доста лично и интимно преживяване, а и съм доста притеснителна) а не да ти подмятат неуместни шеги и закачки. Иначе ми беше казал, че имам раничка за горене и т.н. и не ми се иска да отлагам още дълго, а да си се прегледам както трябва.

Благодаря предварително Simple Smile

# 106
  • София
По здравна каса, с фонд или е без значение?

# 107
О, определено няма значение.
Просто държа да е компетентна и да си разбира от работата Simple Smile

# 108
  • София
Конкретно гинеколог-онколог или?

А от чисто любопитство, защо предпочиташ жена. Аз, като обиколила много гинеколози (наистина много), съм с наблюдения, че мъжете са много по-внимателни. И личн за себе си винаги предпочитам такъв. Simple Smile

# 109
Да и аз съм чувала от не малко хора, че мъжете са по внимателни, но ...
Не знам, може да ви е смешно , но съм супер срамежлива и много се притеснявам когато съм при мъже, просто не се чувствам никак добре.
Но пък ако ми препоръчате някой добър,за който си заслужава да преосмисля мнението си, ще съм благодарна така или иначе Simple Smile.
Трябва ми лекар при който да си правя редовните прегледи и всичко останало.

# 110
  • София
Д-р Ганчева,но не преглежда по здравна каса.Координати на 1 страница от темата. Peace

# 111
Д-р Ганчева,но не преглежда по здравна каса.Координати на 1 страница от темата. Peace
Взе ми думите от клавиатурата  Hug

# 112
# 113
  • София
Аз ходя при Ненов в Шейново.

# 114
  • гр. София
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, може да сте писали многократно, но да съм пропуснала... Д-р Ганчева къде приема? За тази година се отчетох с преглед, но се интересувам заради приятелка, на която не бих и препоръчала лекарката при която ходих, не за друго, а защото не е и онколог....

# 115
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, може да сте писали многократно, но да съм пропуснала... Д-р Ганчева къде приема?
На ул. Поп Богомил 23, близо до Лъвов мост.

# 116
  • гр. София
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, може да сте писали многократно, но да съм пропуснала... Д-р Ганчева къде приема?
На ул. Поп Богомил 23, близо до Лъвов мост.
А това частен кабинет ли е или мед. център? Говорехте и за операции, а тях къде ги прави?

# 117
Частен кабинет е. Операциите са в болница Сердика.

# 118
  • гр. София
Частен кабинет е. Операциите са в болница Сердика.

Много благодаря за информацията.   bouquet

# 119
Момичета,спешно ми трябват координатите на добър лекар в София,който да не е все още в отпуск!
Ако някой помогне с препоръки ще съм много благодарна,за преглед ,който не търпи отлагане може и платен прием Hug
Всички с който успях да се свържа са със заангажирани часове или пък вече са в отпуск Sad

Общи условия

Активация на акаунт