Отговори
# 120
  • София
Добър лекар от каква специалност?

# 121
Гинеколог-онколог?
Успях да запиша час за Д-р Янчо Делчев някакви впечатления да имате за него? newsm78
Часът е за 21 август,ако мога да се вредя и някъде по-рано ще съм много благодарна! Peace

# 122
Аз съм доволна от д-р Ковачев ( ВМА ). Особен му е характера, сопва се от време на време, но е изключителен професионалист.

http://koog-vma.com/zanas-7.htm

# 123
Момичета,след  биопсия с резултат: ектоцервикс: папилом с изразена възпалително-клетъчна инфилтрация на стромата(кондилом), епидермизация на криптите,на фона на умерено изразен хроничен цервицит, лекуваха ме с изопринозин и два пъти в седмицата мазане с Кондилин,докторът каза,че вече израстъкът на шийката значително е намалял и сега чакам да свърши МЦ и хайде пак на преглед.Каза,че ще ми прави течно базирана цитонамазка и изследвания за HPV.Дотук всичко добре,но преди да отида на преглед имах силно течение,парене и сърбеж,докато траеше лечението  всичко беше добре,но когато спряхме и сега чакам да свърши цикълът тези симптоми отново се появиха Sad Имам чувството,че вече започнах да се побърквам от притеснение,ами когато ида сега на преглед и ако кондиломът пак се е намърдал Sad ох,ще полудея вече....

# 124
Не се задълбавай в симптомите
тези симптоми отново се появиха Sad Имам чувството,че вече започнах да се побърквам от притеснение
Личен съвет  Hug

# 125
Ami zashto predsrochihme operaciqta zashtoto Sinat mi kato igral mach i skasal suhojilie i trqbva da se varna v hollandiq i da podpisha za operaciqta mu zatova profesora mi vlezna v polojenieto i se saglasi za po Ranna operaciq  à dokolkoto do vaprosa zashto tolkova barzo do histerektomiq profesora taka me posavetva minalata godina bqh pap 4a sled konizaciq 6 meseca i pak 3b  Sad imenno tova e prichinata za drastichnoto koeto poiska profesora

# 126
# 127
Благодаря на всички за подкрепата а българския синът ми ме опъти как да си го активираме   Grinning  bouquetи само добри резултати да чета baby_neutral

# 128
Благодаря  Heart Eyes

# 129
Момичета, покрай познатата, за която търсех лекари  в предната тема, реших и аз да си пусна цитонамазка. Няма да какзвам на какъв намръщен и груб лекар попаднах в Онкологията.
Днес звъннах за резултата, който е Пап2 и бил ок според сестрата, но трябвало да отида пак, защото се видяло някакво възпаление. Какво означава това според вас? Дали имаше предвид, че трябва да ми се пусне микробиология за гъбички и др. или че имам цервицит? или нещо съвсем друго? Беше много припряна и не можах да питам изобщо.

# 130
Не се задълбавай в симптомите
Личен съвет  Hug
Благодаря ти  Hug
Пролетен дъждец, не се стряскай и ти като мен-допълнително Simple Smile  Най-вероятно ще ти направят и микробиология,щом се е видяло възпаление. Пап2 е добре Simple Smile а относно отношението на докторите,няма какво да кажа  Mr. Green Преди малко бях да си запазя час за преглед и отношението на сестрата на рецепцията беше повече от ужасно,отнесе се с мен все едно съм някакво полезно изкопаемо Sad ноооо...
Желая ти само хубави резултати Simple Smile

# 131
Аз съм доволна от д-р Ковачев ( ВМА ). Особен му е характера, сопва се от време на време, но е изключителен професионалист.

http://koog-vma.com/zanas-7.htm

Благодаря Hug

# 132
  • в Низината
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно..
На вчерашния преглед се установи левкоплакия. Какво, по дяволите, значи това сега? Преди месец бях на преглед пак, защото имах  много дълго, извънциклично кървене и тогава нищо не казаха. Притеснена съм!

Fatma_79, надявам се вече да си по-добре! И физически, и психически.   bouquet

# 133
Здравейте, имам следния въпрос за тълкуването на:

"междинен и парабазален епител масово бактерии цито и кариолиза ПАП II"

# 134
  • гр. София
Момичета, имам 2 питанки. Първата - знаете ли дали в София освен в Геника се прави другаде тест за HPV ??? Втората ми питанка възникна след един разговор с позната гинеколожка днес ( то за това не се ходи при познати и никога не съм ходила на преглед при нея Laughing ) Та... днес и споделих перипетите си през годините и как цитото винаги ми е показвало ПАП 1 и ПАП  2, как цитото преди биопсията е ПАП 1, а биопсията показа ЦИН 2 , а пък теста за HPV е отрицателен за високорисковите и... тя меко казано ме изгледа ей така  #Crazy  newsm78 . Каза, че има нещо гнило да има такива големи разминавания и , че как така ще има ЦИН 2, а папиломата ще е отрицателен и от къде като е отрицателен се е взела тая биопсия ЦИН 2 и наличие на лезия  newsm78  След всичко изчетено в последните години не знам има ли връзка, няма ли, но ме накара да се замисля, защото 2-мата лекари при които ходих след HPV теста не реагираха така  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт