Отговори
# 375
  • Бургас
kashmir ако питаш за LEEP конизация, аз правих скоро при Славчев. Избрах да е с местна упойка и е много лека процедура, всичко минава за 10 мин. Почти нищо не се усеща, мен малко ме заболя след около 1 час след процедурата, но като взех болкоуспокояващо и ми мина. Относно резултата още не мога да кажа, защото не ми е излязла хистологията.  Peace

# 376
  • София
Мерси! Колко време чака за час?

# 377
  • Бургас
Ами понеже колпоскопията и биопсията ми я правиха пак там, като се обадих за резултата от биопсията ми казаха, че имам карцинома ин ситу и веднага ми предложиха конизацията. Казаха ми като ми дойде цикъла, да се обадя за да си запазя час за някой от първите 4 чисти дни след него. И аз така и направих, обадих се като ми дойде и ме записаха веднага за след седмица.

# 378
  • София
 Hug Мерси, ще звънна утре

# 379
  • Бургас
Моля, няма защо! Пожелавам ти успех!  Hug

# 380
Привет дами,
Да се похваля. 3 месеца след конизация при мен всичко е наред включае и теста за HPV - отрицателен за всички 33 щама.

Искам обаче да отида на преглед при д-р Ганчева, до сега ходех само при д-р Ковачев. Причината е, че искам да сверя мнения за възстановяването ми и по нататъшно наблюдение. Координатите на д-р Ганчева ще взема от първа страница, въпроса ми е някой знаели колко струва пълен преглед ( цитонамазка, колскоп ехограф и прочие ) при нея?

# 381
колко струва пълен преглед ( цитонамазка, колскоп ехограф и прочие ) при нея?

60 лв

# 382
колко струва пълен преглед ( цитонамазка, колскоп ехограф и прочие ) при нея?

60 лв
благодаря   bouquet

# 383
  • София
Колко е възстановяването след конизация, тъй като се борим за бебе от доста време?  Thinking

# 384
Привет момичета,
влизам да попитам за отзиви
от д-р Недялков и дали прави
пълен преглед в частния си кабинет

# 385
Снощи гинеколожката се обади, че материала от конизацията е карцином ин ситу.Думите и бяха, че мисли че е изрязан и ме вика на контролен преглед и цитонамазка на 17.10.Но в мен взе да зрее съмнението дали всичко е изрязала както трябва, тя е гинеколог, а не онкогинеколог?Как мога да съм спокойна , че всичко е наред?Какво следва от нататък?Още доста въпроси ми се въртят из главата.Докато дойде време за прегледа ще се побъркам от притеснение.

# 386
Колко е възстановяването след конизация, тъй като се борим за бебе от доста време?  Thinking
най- добре питай доктора
На мен ми беше забранено два месеца секс, море и возене на мотор
На последния преглед, точно два месеца след конизацията, доктора ми каза, че мога и да забременявам и да си живея нормално.
Всичко е индивидуално предполагам

# 387
  • Инсбрук

При мен след 1 месец всичко си беше нормално. Докторът каза, че е напълно заздравяло./Но аз бях бременна повраме на конизацията /

# 388
  • София
  bouquet Благодаря ви! Следва да изберем по кой начин ще е. Специалистът по репрудоктивна генекология, с който се борим за бебе, иска да е по-щадяща. Утре съм при Станков да видим той какво ще каже, а при Славчев ми записаха час за 23 (тъкмо се пада след цикъл та може и направо да действаме).

# 389
  • София
Снощи гинеколожката се обади, че материала от конизацията е карцином ин ситу.Думите и бяха, че мисли че е изрязан и ме вика на контролен преглед и цитонамазка на 17.10.Но в мен взе да зрее съмнението дали всичко е изрязала както трябва, тя е гинеколог, а не онкогинеколог?Как мога да съм спокойна , че всичко е наред?Какво следва от нататък?Още доста въпроси ми се въртят из главата.Докато дойде време за прегледа ще се побъркам от притеснение.

Поискай си материала, занеси го за хистологично изследване в подходяща лаборатория. После в резултата отиди при проверен онкогинеколог.

Общи условия

Активация на акаунт