Отговори
# 420
Леми, здравей,
Скрит текст:
радвам се да те "видя"  Crazy Минавам да се отчета, че оная вагинална тежест изчезна, оказа се на психическа основа, ходя на психотерапия от съвсем скоро, опитваме секса и пих 30 дни Магнезии + Б Комплекс, а преди това и Милгама Н  Crazy
Явно психиката ми сдаде багажа, но я боря при добър човек и лекар   bouquet

# 421
Супер, много се радвам, че си добре Нефертари! То от толкова ходене по доктори не ще психяса човек, ами не знам какво  Hug

# 422
  • София
И аз съм тругнала по тоя път. Постоянно си откривам симптоми на какви ли не болести и колкото повече задълбавам, толкова по-зле става.

# 423
Приеми съвет - недей! Живей си живота както до сега  Hug Не искам да влизам в подробности

# 424
  • София
 offtopic
Права си. То и аз знам, че така трябва, но на практика...

# 425
Момичета аз си взех направление за кюретаж и вземане на праби след като имах 4 цитонамазки 2-3А. Колпоскоп чист и вагинална ехография - чиста. Като чета вашите постове сте си правили изследвания за ЧПВ, а мен лекарят не ме е съветвал за такова изследване. Много се страхувам и имам колебания за кюретажа. Няма ли тази операция да раздразни лигавицата и да имам проблеми след това? Аз съм на 51 г. и нямам цикъл от 1година.

# 426
според мен няма да ти навреди един кюретаж, може само да помогне недай си боже ако нещо е започнало да се развива защото 3А е неясен съмнителен резултат знеш нали ? пожелавам ти добър резултат  bouquet

# 427
fatma, благодаря ти, че ми вдъхна поне малко кураж /изобщо аз съм много страхлива/. Да, знам, че 2-3А е съмнителен резултат. Благодаря ти още веднъж!

# 428
Няма ли тази операция да раздразни лигавицата и да имам проблеми след това? Аз съм на 51 г. и нямам цикъл от 1година.
Не мисля  Hug
сте си правили изследвания за ЧПВ, а мен лекарят не ме е съветвал за такова изследване.
Изобщо не ти трябва тоя тест. И да имаш или нямаш ЧПВ ще ти изпишат Изопринозин по схема. Не е нужно психически да се натоварваш  Hug
Скрит текст:
+ 90 лв за теста  Crazy

# 429
  • Бургас
благодаря за отговорите.
а вие кои лаборатории ползвате?

# 430
Nefertar, благодаря ти за подкрепата.

# 431
Момичета, предстои ми колпоскопия. Знаете ли как вървят цените горе-долу?

# 432
  • София
В Шейново при Станков е 40 лв.

# 433
Благодаря!   bouquet

# 434
  • София
Здравейте момичета. И аз се записвам в темата. края на Август месец ходих на профилактичен преглед и ми взеха цитонамазка и се оказа ПАП3а. След това ми направиха колпоскопия и ме пратиха за биопсия за уточняване. Биопсията си я правих в I-ва АГ "Света София". Днес говорих с лекарката, тъй като са ми излезли изследванията и се оказа, че нещата са сериозни. Казаха, че имам тежка дисплазия и ми препоръчаха евентуално висока конизация в най-добрия случай, иначе премахване и на матката. Препоръчаха да си направя ядрено-магнитен резонанс и да се реши дали и как ще се извърши конизацията. Днес трябва и епикризата ми да излезе и към обяд ще отида да взема документите. На 26 години съм и не съм раждала до сега.
Та въпросът ми е дали сте ходили на ЯМР и имате ли впечатления от I-ва АГ в София.
Възнамерявам да си направя една цитонамазка някъде другаде за всеки случай. Може ли да ми препоръчате гинеколог в София?

Също така има ли някоя която да си е правила Течно-базирана цитология? Къде сте я правили и колко струва ?

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 10:12 от Offito

Общи условия

Активация на акаунт