Отговори
# 585
И аз не знам, Дянкова като че ли, но....не знам.

# 586
А защо Ганчева се смята за толкова добра? Къде е работила преди частната практика, за да натрупа опит като онко-гинеколог? Не можах да открия в нета.
Питам сериозно, защото аз така и не отидох, когато имах час при нея и сега се чудя дали да чакам да се връща. Забелязала съм, че има лекари, които стават известни в бгмама и натрупват клиентела, но всъщност не са кой знае какво. Д-р Френгов /УНГ/ е такъв например.

# 587
  • София
Ковачев от ВМА не е ли опция? Редактирам се. За Карагьозов в Токуда съм чувала добри отзиви. Някой доволен от него?
Ганчева къде работи или е работила, освен на частно? Не можах да открия в нета.
Не съм ходила при много лекари, но Ковачев е изключително подходящ. Особено за хора с ограничени финанси. Все пак работи с НЗОК.

# 588
Ковачев от ВМА не е ли опция? Редактирам се. За Карагьозов в Токуда съм чувала добри отзиви. Някой доволен от него?
Не съм ходила при много лекари, но Ковачев е изключително подходящ. Особено за хора с ограничени финанси. Все пак работи с НЗОК.

Извинявам се, ако вече е споменавано назад в темата, Ковачев от ВМА онкогинеколог ли е? Може ли някой да разясни как се взема час при него. Благодаря

# 589
  • София

Извинявам се, ако вече е споменавано назад в темата, Ковачев от ВМА онкогинеколог ли е? Може ли някой да разясни как се взема час при него. Благодаря

Да, онкогинеколог е. Много добър, но малко сприхав като хареактер.
На сайта на ВМА има телефон, на който се записва час. Въпреки това обаче е възможно да се чака много. Приема и без записан час, но тогава се чака да минат записаните.
Работи с направления.

# 590
Ето тук може да видиш тел http://koog-vma.com/zanas-7.htm . Онкогинеколог е.

Аз съм ходила при него веднъж преди около 4 години на частно. Когато е на частно, не се чака много, получих час за след около седмица, редът се спазва долу-горе. Направи ми цитонамазка и колпоскопия. Говори  тихо и е малко дръпнат, но ми обясни какви може да са възможните причини за един проблем и кое след кое се изключва. Тази година понеже ходих в онкото с направление и останах крайно недоволна , затова искам ако ще давам пари, да отида наистина при някой  добър и с едно ходене да направим и цито, и колпо. Затова се чудя дали да чакам за Ганчева или да ходя пак при него.

# 591
Тази година понеже ходих в онкото с направление и останах крайно недоволна , затова искам ако ще давам пари, да отида наистина при някой  добър и да с едно ходене да направим и цито, и колпо.

Тази година при него ли мина и не си останала доволна или беше друг лекар?

# 592
Не, тази година ходих с направление в Онкологията. Минах при лекар от там, забравих му името, но някъде назад из темите съм го писала. Беше груб, намръщен, не ми направи колпоскопия. Размотаваха ме и т.н.

# 593
  • София
Д-р Ганчева дълги години е работила в Онкологията. След това напуска и в момента прави операции в болница Сердика. Аз я харесвам, защото е много спокойна, обяснява, изключително човечна, не прибързва и не на последно място е изключителен професионалист.

# 594
А защо Ганчева се смята за толкова добра? Къде е работила преди частната практика, за да натрупа опит като онко-гинеколог? Не можах да открия в нета.
А ти как реши,че тя се смята за толкова добра!?
Мисля,че пациентите й я смятат за такава ,една от които съм аз.Ганчева работеше в Онкологията /даже ме викаше за операция там/ ,сега приема на частно,има договор като външен лекар с болница Сердика,за да прави там операции.

Ковачев от ВМА е добър онкогинеколог,имам отзиви от негова пациентка.Особен човек  е,но си разбира от работата.
Бях хвалила и др.Виктория Благоева ,работи в клиниката на др.Славчев и Св.Панталеймон.В първата клиника цените са високи,във втората не знам.Ако някой се колебае къде да отиде ,може спокойно да й се довери.

# 595
  • София
Според мен Пролетен дъждец има предвид по принцип, защо хората я смятат за добра, а не че тя лично се смята.  Peace

# 596
Да, точно това имам предвид. Благодаря, Нонсънс! Щом е работила в Онкологията, явно има голям опит.

# 597
Според мен Пролетен дъждец има предвид по принцип, защо хората я смятат за добра, а не че тя лично се смята.  Peace
Дори и това да е мислила въпросът е странен,при положение че др.Ганчева присъства в тази тема от има-няма 7-8г. Crazy  Mr. Green

# 598
И какво като присъства от 7-8 г в темата?  Да не би да не е разрешено да питам и да се съмнявам? Още повече, че погледнах 4-5 линка, които ми излизат за нея и не видях къде е работила преди това. Ако бях видяла, нямаше да питам тук.

# 599
И какво като присъства от 7-8 г в темата?  Да не би да не е разрешено да питам и да се съмнявам?
Не,но толкова хора са писали за нея,че ми беше странно . Peace

Общи условия

Активация на акаунт