Отговори
# 600
  • София
Доста хора сме споделяли прекрасни впечатления от Ковачев, но пък го няма на първа страница.

Няма лошо в това човек да иска да е информиран.

# 601
И какво като присъства от 7-8 г в темата?  Да не би да не е разрешено да питам и да се съмнявам?
Не,но толкова хора са писали за нея,че ми беше странно . Peace
Ама за мен това, че във форум някой е писал за нея не е достатъчно. Стана ми интересно, защото видях само частен кабинет  и непозната за мен частна болница, която е едва от 3 години на пазара, където няма какво да се лъжем е невъзможно да се прецени колко опит може да се натрупа. Това че е работила в Онкото плюс положителните отзиви тук вече прави нещата съвсем други (поне за мен).

# 602
  • София
Нефертари,аз съм конизирана от Дянкова,но определено предпочитам Ганчева.Ще я изчакам,а ако не се върне,ще пробвам при Ковачев от ВМА.

# 603
Моля ви за мнение за д-р Балтаджиева, ако някой е бил при нея.

# 604
Здрaвейте, кaкто ви бях писaлa преди време,  имaх кондиломи и преди 1 седмицa ми ги мaхнaхa. Днес ми излезе хистологичния резултaт- островърхи кондиломи с койлоцитнa дисплaзия. Кaзaхa, че нямa нищо притеснително вaжното е че сa мaхнaти нaвреме. Искaм дa попитaм някой поне зa успокоение, че чaк утре ще се свържa с мойтa лекaркa, дaли е имaл тaкъв резултaт и нaистинa ли трябвa дa си гледaм животa . Зaщото мaлко или не тaзи дисплaзия не звучи добре.

# 605
Здравейте,
Продавам няколко сашета от крема Алдара  - 11 лева/сашето. Чисто нов е - миналата седмица е закупена опаковката. Не знам колко ще ми останат, но предполагам около 6 броя ще ми останат излишни.
Наистина този крем действа и е най-доброто но и най-скъпото на пазара. Ако някой има интерес, моля на лични. Пращам с куриер с наложен платеж.

# 606
Искам да помоля всеко който е видял че на първа страница липсват координати на специалисти от който сте доволни нека да ги публикува в отделен пост. Темата не е за реклама на козметика и продажба на такава. 

# 607

Д-р Камен Ямаков
                                          /акушер - гинеколог/

АГ кабинет
                                           гр. Пловдив , кв.Капана
                                           ул."Стефан Веркович" 3 ,ет 1
                                          /в сградата на  Агенцията по вписванията/
                                           GSM : 0888 65 23 47

# 608
Искам да помоля всеко който е видял че на първа страница липсват координати на специалисти от който сте доволни нека да ги публикува в отделен пост. Темата не е за реклама на козметика и продажба на такава. 
Алдара беше крема за лечение на кондиломи. Grinning

# 609
Дано все пак има желаещи, успех  Peace
pipilotka87 браво, казвам го защото установявам че координатите са не досатъчни а има много от който сте доволни като лекари!

# 610
момичета, нова съм в темата и не съм я изчела цялата. два пъти са ми горили раничката на шийката на матката. сега прочетох, че е опасно. родих преди два месеца, като малко преди да забременея пак ми откриха раничка. лекарката при която ходя искаше да я гори за трети път, но забременях и така се отложи. искам да отида при лекар кито наистина е специалист, за да ми направи нужните изследвания. от София съм, видях специалистите от първа страница, но искам да ви питам, има ли някой от тях, който работи със здравната каса, по принцип ако няма, ще си платя, здравето ми е по-важно. и един последен въпрос - бихте ли ми препоръчали вие някой. извинявам се предварително, но не съм чела цялата тема. благодаря

# 611
  • София
момичета, нова съм в темата и не съм я изчела цялата. два пъти са ми горили раничката на шийката на матката. сега прочетох, че е опасно. родих преди два месеца, като малко преди да забременея пак ми откриха раничка. лекарката при която ходя искаше да я гори за трети път, но забременях и така се отложи. искам да отида при лекар кито наистина е специалист, за да ми направи нужните изследвания. от София съм, видях специалистите от първа страница, но искам да ви питам, има ли някой от тях, който работи със здравната каса, по принцип ако няма, ще си платя, здравето ми е по-важно. и един последен въпрос - бихте ли ми препоръчали вие някой. извинявам се предварително, но не съм чела цялата тема. благодаря

Няма го на първа страница, но препоръчвам Ковачев от ВМА. Работи с Касата.
http://koog-vma.com/
тук ще намериш телефон за записване на час.

# 612
  • гр. София

Няма го на първа страница, но препоръчвам Ковачев от ВМА. Работи с Касата.
http://koog-vma.com/
тук ще намериш телефон за записване на час.
Да, сега забелязах, че в тази тема го няма д-р Ковачев... Добавете го моля, голям особняк е, но е прекрасен специалист! Не мога да си обясня, как може да фигурира толкова некомпетентен човек като Ралчева ( пред нейното име няма да сложа титлата доктор никога) а е пропуснат д-р Ковачев

# 613
  • в Низината
Здравейте, момичета! На мен ми предстои реконизация.  Confused Притеснена съм, въпреки че вече съм го преживявала това, в повече обаче, е страхът, който ме е обзел..

# 614
Здравейте, момичета! На мен ми предстои реконизация.  Confused Притеснена съм, въпреки че вече съм го преживявала това, в повече обаче, е страхът, който ме е обзел..
Що така стана? Сори, но не мога да запомня кой какво е писал преди време  Embarassed
Кой ще я прави и защо?
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт