Отговори
# 660
  • София
Аз лично не съм имала болки. Няколко дни след конизацията имах лека тежест, като че ли ми се пърди, а не мога. (извинете ме за простащината).
Държах мъжа на сухо 2 месеца, а не било имало нужда чак толкова време да се въздържаме.

# 661
  • София
Аз също имах леки болки около седмица но зацапване дълго време до Хистеректомията около 25 дни.
Валенце,сладка Hug

# 662
  • София
Връщам се от доктор. Така както щяха да ме конизират и отидох за кръв и урина, така ми каза докторът да изчакаме още десетина дни да минат и да ми взема нова цитонамазка. Допуска, че при абразиото и биопсията може да е премахнат и засегнатия участък и да няма нужда от конизация. Е ще се гръмна вече. Не знам какво да мисля. Просто за мен това е игра на нерви. Ще се оперираме, няма да се оперираме. Какво да правя?

# 663
  • София
Или изчакай, или потърсии второ мнение. Аз бих отишла при друг.

# 664
И аз бих отишла при друг  Peace
Сега....днес в 6,30 сутринта се озавах в Пирогов и нечовешки болки в корема. Аз си ги имам 2 месеца вече, но снощи и сутринта беше ужааааас  #Crazy След много неща установиха на ехо 4 см киста в десен яйчник и песъчинки в бъбреците. Дадоха ми Оргаметрил да пия 7 дни. И след МЦ следене пак на преглед.
Това ли е верният път? Да не се съгласявам да режат веднага нали така? Уфф нещо се притесних с тия болки

# 665
  • София
То малко е за другата тема, но аз бих пуснала СА 125. Ако е повишен, почти сигурно става дума за ендометриоза.

# 666
Е ти ме уби  Shocked  Това не е ли туморен маркер  #Crazy

# 667
  • София
Да, такъв е. Но показва ендо. Моят беше 128 при горна граница 35. Не винаги е повишен при ЕМ, но ако е повишен, работата е ясна.

# 668
Кръвно ли се изследва? И въобще това чудо лекува ли се? Егати  Tired

# 669
  • София
Nefertari,защо да те режат?Има различни кисти и не всяка е за операция,възможно е сама да изчезне.Казаха ли ти за какво става въпрос и всъщност на какво се дължат болките?

# 670
Силно вероятно е болките да са от кистата и/или песъчинките. Объркана съм.

# 671
Ех, нямат край тези проблеми..... Tired
Гинеколозите в Пирогов ли искат да те режат, и за какво?

# 672
Ууу, не, не, никой за рязане не ми е говорил. Даже тая киста не я отразиха почти  Thinking И ми казаха, че няма за какво да се притеснявам

# 673
И аз бих отишла при друг  Peace
Сега....днес в 6,30 сутринта се озавах в Пирогов и нечовешки болки в корема. Аз си ги имам 2 месеца вече, но снощи и сутринта беше ужааааас  #Crazy След много неща установиха на ехо 4 см киста в десен яйчник и песъчинки в бъбреците. Дадоха ми Оргаметрил да пия 7 дни. И след МЦ следене пак на преглед.
Това ли е верният път? Да не се съгласявам да режат веднага нали така? Уфф нещо се притесних с тия болки
Аз разбрах, че са искали да те режат  Thinking

# 674
Силно вероятно е болките да са от кистата и/или песъчинките. Объркана съм.

нефертити,преди два месеца се озовах в света Анна със силни,непоносими болки в слабините и кръста...оказа се,че имам камъни,песъчинки,всякакви чакъли....кистата предполагам си я знаела,а за песъчинките причиняват наистина нечовешки болки..на мен в спешното ми казаха,че е четвъртата по сила болка в тялото,но тогава като ме приемаха по спешност ме пратиха и на гинеколог,за да изключат киста...не знам.....при мен киста нямаше,но това,което изживях с бъбреците на никой не го пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт