Да преправим старите мебели с любов - тема 27

• 130 225
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Оф, много ми се иска да кажеш кажеш какъв е пълнежа на малкото кресло. Сигурно е написано някъде назад, а аз съм пропуснала Embarassed
Ако става въпрос за това, което показах, пълнежа е кълцан дунапрен Grinning Имах едни калъфки за възглавничкии, които се събраха след пране, та това е техния пълнеж. От остатъка от тапицерията си уших нови Grinning Не ми се влагат пари в цял лист дунапрен, за такива цели е скъпичък. Живот и здраве като си тапицирам спалнята с цял ще е Wink Релефа се постига с тапицирането, а не със самия материал...
Марчела, ще се справите! Още повече щом работите в екип и имаш опора до себе си Grinning

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 19:45 от mimoza7710

# 16
Момичета,

Сваляли ли сте блажна боя от дърво, със сода каустик+гасена вар, смес 1:1?  Sad  Става дума за врати и касите им, та ми трябва нещо евтино и много.

# 17
  • bad@ss
Мимозка, глътнах си граматиката!!!
Златни ти ръце  Hug
Направи стаята като нова. И толкова, толкова красива. Премина през какво ли не, ама си заслужава, нали  Heart Eyes Спомням си аз като пребоядисах всичко в дневната, как после и се радвах като цигане в сладкарница  Mr. Green
Много е хубаво всичко, много.
Много любов в тая спалня! Не сега да седнеш да ми реализираш гоблени  Mr. Green

# 18
Зверче, искрено ме развесели!
Любов, любов, ама с 14годишен брак и две момчета /да са ми живи и здрави/ и свекър и свекърва в пакет колко да е много?! Трето не ми требе та ай да го кажем умерено да е, че всичко "много" ми иде в повече...Да не говорим, че малчо е на седем и половина, а е такъв мамин гушльо, че татко му е забравил къде спи вече...всяка нощ го изритва от брачното ложе и се намества като кученце в каручка Grinning Истината е, че за толкова години със съпружието сме нямали щастието да се радваме на собствена отделна спалня по ред причини и за това влагам много емоция, но до колко се получава и дали съм закъсняла само времето ще покаже! Grinning

# 19
  • София
Мимозка,изплакнах си очите в тези красоти. Не съм се съмнявала,че ще е нещо страхотно,но това ми разби фантазиите..как успяваш,направо ти се чудя... страшно се потруди,но резултата е уау!!  bouquet

# 20
  • София
Мимозка, безмълвна оснатах! Креслото е станало вРъХтЪт  newsm10 smile3525 smile3501
И изпълнението, и дамаската са повече от прекрасни!!!
С много здраве и любов да си ползвате новата спалня  Heart Eyes

# 21
Сърчице, София, благодаря! Ценя мнението на всички ви и е важно за мен, стимулира ме Grinning
Пожелавам много вдъхновение, търпение и достатъчно финанси на всички майсторици да реализират идеите си! Grinning
Станиолка, пропуснала съм важен твой въпрос - вратите от ПДЧ се рендосват идеално с обикновено ръчно дърводелско ренде! Моите на гардероба бяха толкова плътни, че едва се затваряха! След като ММ ги хвана с ренде каза, че никога не са се отваряли и затваряли толкова леко Grinning Когато човек няма какво да губи и по-зле от това няма накъде, решава и пробва! Е, получава се, казвам го от опит. 
Относно пантите: Моите бяха същите! Sad Казват им ножици, от едната страна са ковани с пирони, а от другата с видии - на големите врати по 18 от всяко-разката ми се мамата! Ако решиш да ги оставиш не сваляй вратите, че не те виждам после... Ако ще сменяш панти имай предвид и тарифата от 0,50лв на дупка/гнездото на което ще легне пантата/ + цената на пантата /цитирах ги в предишен пост/. Не се лъжи с по-скъпи от тези панти, но и ефтини китайски от по 0,60лв не бих ти препоръчала.

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 22:02 от mimoza7710

# 22
  • В полите на Пирин планина
Мимозка, поздравления  newsm10

# 23

Eee, Мимозка, страхотно е! Crazy Чудесно си го направила, и крачетата, и възглавниците/тапицерията, супер!  Peace С Ема от темата за интериора направо ме изкефихте тая вечер. Досега се любувах на нейния бял интериор, сега за десерт и твоето кресленце. Адмирации, големи сте майсторици!  bouquet

Вдъхновение за Staniolka и още:

Скрит текст:

От темите са, не си спомням на кои момичета, за съжаление:

Сърчице, чудничко е станало шкафчето!  bouquet

# 24
Танче,  благодаря!  bouquet
labrex, далече съм от мисълта да се меря с майсториците на двете теми, а Ема не си и помислям да я гоня Simple Smile Творите чудеса, а аз още се уча...толкова е трудно с оскъдни средства да сътвориш нещо читаво...Sad

# 25
  • София-в сърцата на моите деца
Мимозке ,страхотно се е получил! Hug

# 26
  • София-в сърцата на моите деца

Това направих от един стар вграден соц.гардероб в коридора на панелен апартамент!По-рано пак го бях показвала.Държи се прилично и на нас ни харесва. Мисля да пробвам и с друг гардероб, ама искам да е в зелен пастел!Дано Ви е харесало! Laughing

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 23:01 от didiela

# 27
Мимоза , браво , браво и на всички момичета!  bouquet

# 28
Това направих от един стар вграден соц.гардероб в коридора на панелен апартамент!

didiela, по начина от темата ли го прави - шкурене, бороконтакт и боя? И, ако не си забравила, каква боя използва? Запазила съм си две снимки на подобни гардероби, малко по-горе в поста ги сложих заради Staniolka, харесаха ми много, когато ги показаха момичетата, за съжаление, не помня кои бяха. Миоки ми се върти в главата newsm78, но не съм сигурна. Имам абсолютно същия гардероб, но като го гледам какво е чудовище, не ми се захваща с него.

# 29
Мимоза, спалнята е неузнаваема, браво! (Само черните контури ми бодат очите, не знам защо)
didiela, с каква боя го прави, дано помниш?

Общи условия

Активация на акаунт