Да преправим старите мебели с любов - тема 27

• 130 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Мимозке, разкошно канапенце спретна от този на**ан куфар Hug. Браво!
Скрит текст:
Намести го под прозореца на светличко и заповядай в гобленарската тема Hug). Пък вечер и следобед ще използваш спалнята за любоФ Hug
Неузнаваем е Heart Eyes. Красота....и дамаската......изобщо цялата спалня така се преобрази   bouquet
Като чета темата  сега на работа и така се ентусиазирам......Викам си : Ах довечера като се прибера как ще си мажа... Party. Вечерта като се прибера от работа обаче, към 20.30ч и докато спретна нещо набързо за вечеря....около 22.00ч. съм толкова скапана вече..... Tired
Събота и неделя е моето време (ако не закарам децата на плаж Laughing).
Такава тапицерия с копчета много ми харесва Heart Eyes. Притеснява ме обаче, че не се сваля, за да се пере. То не че децата вече са малки, ама т'ва не им пречи да цапат много Stop. Та аз все клоня към практичното и лесно за почистване Rolling Eyes. Как се почиства така тапицирана седалка/облегалка Embarassed?
didiela чуден ви е гардероба  Peace

# 31
  • София
  Страхотна табуретка от куфар, Мимозка! Стаята е неузнаваема за нула време!
Всички сте голяма вдъхновение!  Heart Eyes

# 32
Благодаря на всички за идеите и отговорите.
Didiela, Labrex, тези гардероби с картинките рисувани ли са или са със стикери?
Снощи купих Боро контакта и ренде. Надявам се днес да имам време да остържа вратите, които не се затварят добре, и да измия с обезмаслителя. Боядисването ще е в следващите дни. Реших да не свалям вратите и да действам на място. Дали трябва да пазя пантите при боядисването или да боядисвам и тях смело?
http://prikachi.com/images.php?images/889/7487889F.jpg

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 09:38 от Staniolka

# 33
  • София
Staniolka пантите все пак не ги мажи де  Wink Като приключиш, капни малко масло или намажи с грес на снадките ивратичките на новият гардероб ще се отварят без скърцане  Wink

# 34
didida, при нужда ще я почиствам на място Grinning А когато се замърси много или ми омръзне ще сменя плата - двете части са подвижни, така, че проблема е никакъв Grinning
Май дойде ред на леглото, но ще го помисля още малко.

# 35
Кога успяхте и 3 страници да изпишете  Heart Eyes
Мимоза  Hug
Аз подготвих вратичките, сега чакат боядисване ,никой не ме гони  Embarassed
Отивам с малката на кино, пък като се върнем може да имам настроение за работа...
Лек и спорен ден, на всички дами .

# 36
И аз тук... Simple Smile

# 37
  • от Луната
Мимозке, продължаваш да твориш чудеса. Разкошотия е всичко   bouquet. Аз чакам ММ да намери време да ми помогне да преместя леглото и да го почвам, ма истината е, че нещо нямам кеф за работа точно сега и се оправдавам с него Mr. Green

# 38
  • София-в сърцата на моите деца
Правих гардероба - изчистване с обезмаслител, после бороконтакт и накрая бяла боя на водна основа сатен на Сократес/две ръце/! Ръбовете с кафява боя,каквато ми беше останала.Дръжките ги смених и..това е.Отгоре цветята ги купих от ДОМКО на картон със стикери.Комбинирах ги на око-даже ми останаха за шкафчето за обувки-също бяло! Вътре ,понеже е вграден му смених тапетите и стана като нов!А е на 25 години.Преди всички манипулации обаче му смених пантите-по 80-90ст.от магазин Балкан-Юг.
Ами това е ..боядисвах с  велурено мече. Направих го за 2 дни, но...след това имах мускулна треска на ръцете. Laughing Дан съм била полезна!Сега съм във фаза да преобразя още един такъв гардероб в друга цветова гама.., но ми трябва горещо време да съхне бързо!Дано Ви е харесало! Grinning

# 39

didiela, благодаря!  bouquet Значи и без шкурене може да мине. Не знам, засега само му се каня на моя, но не ми идва ищах да го подхвана. Другите два бели, които показах, са със стикери, но не помня обясненията на момичетата за преправянето им.

Чудих се къде, но ще питам и тук, може някой да е виждал. Става въпрос за кутийките-чекмедженца на бюрото, дали ги има някъде у нас?

Скрит текст:

# 40
  • София
labrex това всичко е икейско, заповядай  Simple Smile http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=83043

# 41

sofyia, благодаря!  bouquet И през ум не ми мина, че може да са от там, ама отде да ми мине, като.........чакам да направят сайт за онлайн поръчки, много ми е далече. При първа възможност ще се постарая да отида до магазина.Peace

# 42
Здравейте, боро контакта дали би бил вреден за мен, че съм бременна или да действам с шкурене?

# 43
  • София
Здравейте, боро контакта дали би бил вреден за мен, че съм бременна или да действам с шкурене?
Не изпарява, не мирише, работиш го с ръкавици и няма как да е вреден  Peace

Майсторки, препоръчайте лак на водна основа?

# 44
  • bad@ss
labrex, видях това и се сетих за твоята врата   Grinning
Убивам за такова червено  Heart Eyes

Аз, след цялата одисея със Сали Ман, разкарах и раклата и снимките от онази стена, и си подарих градски изглед  Blush
Сама си го лепих, не беше трудно да се сетя да тръгна от първи панел, изравнен със стената отляво и тавана горе. Нооо, нататък всичко се оказа криво и на снимката се вижда разликата дето "лъсна"  Mr. Green Идеи как да го прикрия? И да не ми излезе по-златно от цената на фототапета, която никак не бе малка  Confused Някакъв перваз ли да сложа? А, и ако може да е нещо леко и да се лепи, че ми писна да ангажирам Аморе да търчи след моите ла*на  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт