София, кв. Младост, тема 23

• 81 891
  • 800
  •   1
Отговори
# 285
Боядисват дрехи в РУМ-а на втория етаж.

# 286
  • София
Ейййй супер тема, много се радвам, че ви открих  Hug ! Аз съм родена и израснала в Младост 1, бл.11., а сега и семейството сме тук и малчо ще може да играе на местата, на които и аз съм играла. Запис и от мен!  Party

# 287
Записвам се и аз, от Младост 3 сме, имам бебче на 2 м. и кака на 10 години. Иска ми се да има с кого да бутаме количките из парка   Sunglasses

# 288
Petty, скоро и аз ще съм на линия, стига времето да позволява   Wink
И ние сме в Младост 3. Каката при нас е на 14  Grinning

# 289
  • София
Някой да знае до кога ще е затворено кръстовището на Младост 2 (за към РУМа)? Нали трябваше да е само за 13.10 или аз нещо не съм разбрала.

# 290
Здравейте,
имаше маршутна линия която тръгваше от младост 4, бл 442 в посока център. Дали знаете дали се движи още

# 291
  • София
anita7,затворено ще е кръстовището до 13.11.2014, т.е. един месец...

# 292
Измъкването от Младост е някакъв кошмар  Crazy Половин час се взема разстояние, което иначе се минава за 4-5 мин.  Crazy
Чух нещо, че кръстовището на Макдоналдс ще го пуснат чак април 2015. Дали има нещо вярно?!? Все си мислех, че тази година ще стане. Поне бяха дали пусков срок 15.09.2014 г.

# 293
Много благодаря за отговора !

# 294
  • София
Много благодаря за отговора !
Добре ли боядисват там? Имам едно черно памучно сако. Давах го в химическото на Аквапрес до пътеките, ама само ми взеха парите и намачкаха сакото. Уж беше памучно и даваха гаранция че ще се боядиса, ама...

# 295
  • София-Младост
Измъкването от Младост е някакъв кошмар  Crazy Половин час се взема разстояние, което иначе се минава за 4-5 мин.  Crazy
Чух нещо, че кръстовището на Макдоналдс ще го пуснат чак април 2015. Дали има нещо вярно?!? Все си мислех, че тази година ще стане. Поне бяха дали пусков срок 15.09.2014 г.
О искрено се надявам това кръстовище скоро да го отворят изцяло. Поне нещо подобно споменаха но БГ радио сутринта. Бяха дали 5.09, но после нещо 31.10. ми се върти в главата. А иначе април 2015 трябва да е готово и да го пуснат официално за Денят на Европа,  9-ти май. А на другото какво точно ще правят цял месец не мога да си обясня.

# 296
Охххх, дано скоро наистина го пуснат пустия Малинов . Живея до метрото на Младост 3 и трафика в момента е покрай нас е някакъв ужас. Надявам се като го пуснат да намалее тази лудница  Praynig

# 297
  • София
Абе най-тежко според мен е при нас на Киприян, който е алтернативен на Малинов. Става все по-зле и по-зле.
Много ме депресира това положение мен, не виждам никаква надежда.

# 298
Момичета движат ли се маршрутни линии в посока младост 4?

# 299
Пиле, другата алтернатива е точно уличката до меторото в Мл. 3 и там кошмарът е не по-малък  Wink
малките улички изведнъж се оказаха в положение на булеварди, а те си се задръстваха и като малки  Tired

Малиш, не знам, не съм ползвала маршрутка от години

Общи условия

Активация на акаунт