София, кв. Младост, тема 23

• 81 883
  • 800
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,някой ходи ли на йога в Младост2?Можете ли да ми препоръчате студио в района?

# 151
А някой ходи ли на нещо в бг залата?

# 152

Кой час те интересува? При Вержи е много забавно и изпотяващо  Laughing а при Вера е много релаксиращо и одухотворено   bouquet
При другите не съм ходила ... ако нещо те интересува, питай   bouquet

# 153
Вера на йогата ли е? За Вера Захариева ли става дума или за друга?
Всичко ме интересува, най-вече супер натоварващите.  Simple Smile

# 154
  • София-Младост
На 12 септември 2014 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение до бл. 457  жк. „Младост” 4 , се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
жк. „Младост” 4 - бл. 448, бл. 449, бл. 452, бл. 453, бл. 454, бл. 455, бл. 457, бл. 459.

# 155
Ходи, ходи Simple Smile

Освен часовете при Вержи, може да ти хареса още Стил Тоника при Диляна, както и ако ти допадат музикални форми на тренировка Зумбата при Надето или Ели Simple Smile

# 156
  • с/у ОколоМръсТното
http://www.kinderoase.eu/

Попадна ми преди малко...
Само не знам, дали не е пак на терен на общинска ДГ...

# 157
Нещо ново в столичен квартал "Младост-1"! Simple Smile ЧЕСТИТО! Simple Smile

https://www.facebook.com/somladost/posts/693763874039678?ref=not … &notif_t=like

# 158
  • София
Мхмм мерси  Sunglasses Някой знае ли какви са таксите? Звучи ми като 7-800 лв месечно. Чакаме отварянето на 189-то ОДЗ срещу тази ......

# 159
http://www.kinderoase.eu/

Попадна ми преди малко...
Само не знам, дали не е пак на терен на общинска ДГ...

Да, на мястото на една бивша ДГ, която се рушеше, а беше прекрасна и никой не взе мерки да я възстанови. Чудесно решение - просто са продали терена ...
Таксата, както някой правилно предположи е там някъде ...

А иначе се озадачих, тъй като на същият адрес има и това

Детска арт градина, която се канех да посетя и да видя как стоят нещата.
Вероятно делят обща сграда.

# 160
Сградите са две отделни една до друга. Ние се записахме към занималнята на Щастливи деца, още не са завършили на 100% с ремонта/оборудването на сградата, но аз ги намирам за по-просторни и подходящи от останалите занимални около 125то.

# 161
Здравейте, момичета! Simple Smile
Ще пейстна тук мой коментар под новината на ФБ страницата на СО район "Младост".

"Обществен съвет към СО район „Младост“ под председателството на кмета на района д-р Цвета Авджиева се учреди на 29.05.2012г. и е създаден с цел да се обсъждат реалните проблеми на район "Младост". В него участват съвместно граждани, представители на районната администрация и представители на различни институции. На 26.06.2012г. обсъжданата тема беше: "Състоянието и проблемите в детските градини.", присъстваха граждани от района, представители на районната администрация и представители на различни институциии и на СНБМ /Сдружение настоящи и бъдещи майки/. Тогава още дискутирахме темата с това изоставено и изтърбушено бивше ОДЗ 52. Стана ясно, че сградата със земята са продадени още по времето на Софиянски, после препродадени няколко пъти. Д-р Авджиева пое ангажимента, /който и спази/ да защити интереса на гражданите на района и на новите собствениците не бе издадено разрешение за смяна на предназначението и статута на сградата. И ето го резултата. Нека ни е честит този нов детски център! Simple Smile "

За този Обществен съвет съм пущала тук покани, но ...... Важното е, че все пак може и малко да сме били, но се е чуло и разбрало мнението ни. Simple Smile Момичетата от СНБМ са много сериозен опонент и наистина защитават интересите на дечицата и родителите им! Нали помните, че те водеха дела със СО за отказ на обществена информация /за ЕСПА/ и печелеха делата? Simple Smile Е, ЕСПА вече ги няма, а ОДЗ-то се ремонтира и пак е общинско.

# 162
Сградите са две отделни една до друга. Ние се записахме към занималнята на Щастливи деца, още не са завършили на 100% с ремонта/оборудването на сградата, но аз ги намирам за по-просторни и подходящи от останалите занимални около 125то.
Какви са цените?

# 163
Вера на йогата ли е? За Вера Захариева ли става дума или за друга?
Всичко ме интересува, най-вече супер натоварващите.  Simple Smile

Да, за Вера Захариева става въпрос Simple Smile
Супер натоварващите са тае-бо, стил тоник и канго джъмп и трите са с хореография на динамична музика. Започват със загрявка, следва динамична аеробна серия, няколко серири за дупе, бедра и корем, след което разтягане и релакс Simple Smile

# 164
Какви са цените?

На щастливи деца Занималнята е около 230 лв на месец, не съм много сигурна защото ползвахме някакво намаление за ранно записване. За другата сграда не знам.

Общи условия

Активация на акаунт