София, кв. Младост, тема 23

• 81 902
  • 800
  •   1
Отговори
# 465
Препоръчайте ми фото студио за детска сесия в района, моля! Трябват ми снимки за календари, картички....Мерси.

# 466
  • София
Супер въпрос и аз ще чакам отговора, че и аз искам да направя календари с моя бебо, но не знам дали да е фотосесия или просто да дам снимки които харесвам. Видях, че фотото в ХИТ е затворено, а мислех там нещо да свърша. И да не е в района ако сте доволни от някъде, предполагам и онлайн може, та ако някой го е правил и е доволен да сподели.....Simple Smile

# 467
  • София
В Метро Сити на бул. Ал. Малинов има фото!
Това е фотото, което от години си беше на кръстовището на Деница! Сега са вътре!
 Мисля. че те държаха и фотото зад общината! Аз от години ползвам тяхните услуги! А мисля, че правят и календари!

# 468
  • с/у ОколоМръсТното
Познавам страхотна жена-фотограф от Мл.3. Препоръчвам я горещо.
Снима предимно в домашни условия, което за бебе според мен е ОК.

Ще я питам дали мога да давам нейния гсм за да се уговаряте за условия, ден и цени.... Grinning

# 469
здравейте!
някой има ли представа за цената на една коронка при д-р мустафа и д-р милтенов? денсул беше казала за 225 при мустафа...

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 14:13 от arino

# 470
Колежката ми кара шофьорски курсове на пазара в Младост 1. Каза, че е много доволна.
Аз също ще следя за читаво фото. Не съм доволна от това на пътеките в Младост 1А и това в Принцеса.

# 471
# 472
Препоръчайте ми фото студио за детска сесия в района, моля! Трябват ми снимки за календари, картички....Мерси.

Моменти от Тонита - https://www.facebook.com/Momenti.ot.Tonita

# 473
  • Schwarzwald
Здравейте!
Преди много години (десетина примерно) ходех при една фризьорка в Младост 1. Малък салон с козметичка, който се намираше на завоя от Цариградско към Младост 1, преди спирка ХМС.
Дамата се казваше Мони.
Салона го няма вече май. Имате ли представа къде работи фризьрката сега..?
  bouquet

# 474
може ли да ме препоръчате личен лекар в младост-трябва да си го сменям

# 475
Имате ли отзиви за този клуб?

# 476
# 477
  • София
Клубчето е хубаво за най-малките. Залата за игра е доста постничка и според мен за деца до 2,5-3 г. Има и зала за празнуване. За РД на седем деца офертата беше 370 лв с включена торта и три неголеми плата за родителите, за 2 ч. За някакво тематично парти допълнително заплащане. За мен за предлаганото това е скъпичко.

# 478

На синът ми много му харесва. Каките са готини, и организират интересни неща за децата. РД не сме празнували.

# 479
  • Sofia, Младост 3
Разбрах, че в петък отпушват целия булевард "Малинов", дори горе при "А.Москов" също. Вече работели и нощем, за да успеят до петък и сигурно ще им останат странични довършителни работи само. Снощи би трябвало да са асфалтирали едната част. Хайде дано да стане  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт