София, кв. Младост, тема 23

• 81 883
  • 800
  •   1
Отговори
# 540
  • София
ами в младост 4 се води ,частта където правят метрото сега и е оградено всичко..

Това някъде около  Lukoil ли е? Много странно, защото в Младост 4 си има вече Била!
близо е до лукойл да..пада се точно на спирката на 76 от страната на блоковете
Тази ще се отличава с факта, че няма нито 1 парко място  Mr. Green

# 541
  • София
Хаха, вярно е така.

# 542
Здравейте.Някой може ли да ми препоръча добър ортопед в Младост за бебе по ЗК? Благогодаря.

# 543
  • София-Младост
Здравейте.Някой може ли да ми препоръча добър ортопед в Младост за бебе по ЗК? Благогодаря.
Ортопед или педиатър? Защо държиш да е в Младост? Ортопедите в Горна баня, д-р Алексиев, д-р Драганов...

БЕЗ ВОДА:
Ж.к. Младост I - бл.64-ниска зона , бл.65 , бл.63 , бл.62 , бл.67 , бул. Александър Малинов №36 и №38 , хотел "Елейт Плаза , сграда между бл.55 и бл.67 , трафопост до бл.67
Описание: Прекъсване на старо сградно водопроводно отклонение,
Начало: 5 Декември 2014, 10:00 ч.
Край: 5 Декември 2014, 17:00 ч.

# 544
Д-р Пиперов в 25ДКЦ Бебета преглежда с предимство без предварително записан час.

# 545
  • Страната на чудесата
Привет, момичета! Препоръчайте в квартала медицински център, където да сменят постоперативни превръзки. Майка ми я изписват утре от Пирогов и ми се иска да и спестя разхождането до там, ако има къде в квартала да я направят.

# 546
Моля, препоръчайте ми личен лекар в 25-та поликлиника, за възрастен става въпрос, не за дете.

Освен това:
10.12.2014 11:33
ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗАПОВЕД НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА ЗА ОБЕКТ: ПРОЕКТ ЗА РАЗШИРЕНИЕ НА МЕТРОТО В СОФИЯ: ІІ ЕТАП- І ДИАМЕТЪР, ЕТАП ІІ, ЛОТ 2, УЧАСТЪК ОТ МС 13 /МЛАДОСТ І, КМ 15+450/ ДО МС 16 /БИЗНЕС ПАРК В МЛАДОСТ ІV, КМ 18+070/ - ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 1 – ПРОЕКТ ЗА ВОД ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА МЕТРОТО ПО БУЛ. „АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ” ОТ БУЛ. „АКАД. АНДРЕЙ САХАРОВ” ДО УЛ. „ДИМО ДИЧЕВ” /НАСТОЯЩА УЛ. „АКАД.РУМЕН ЦАНЕВ/ С МС 14 И МС 15 – EТАП 27 УДЪЛЖАВАНЕ НА СРОКА  ЗА СМР:

УДЪЛЖАВА СЕ СРОКА НА ПРОМЯНАТА - ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ППС ПО УЛ. Д-Р АТАНАС МОСКОВ МЕЖДУ БУЛ. АЛ. МАЛИНОВ И УЛ. СВЕТО ПРЕОБРАЖЕНИЕ И ПРОМЯНТА В МАРШРУТА НА АВТОБУСНИ ЛИНИИ 4, 76, 305, 314 И 413 ОТ ПРЕДХОДНО РАЗПОРЕЖДАНЕ ДО 24:00 ЧАСА НА 14.12.2014Г.

# 547
Здравейте!
Някой знае ли нещо за магазина за цигари до пицария Дино в младост 1а.
Разбрах че си търсят продавачка-дали си заслужава да почна?

# 548
  • София
Здравейте момичета.
Бих искала да ви попитам за кафене в Младост с хубав детски кът.
Благодаря Simple Smile

# 549
На предпоследната спирка на 306 има сладкарница с детски кът, не знам какви са очакванията за хубав, според мен е сносен и най-вече чисто.

# 550
  • София
На предпоследната спирка на 306 има сладкарница с детски кът, не знам какви са очакванията за хубав, според мен е сносен и най-вече чисто.

Да, още вчера се сетих, но не помнех номера на блока - 245, днес го видях от автобуса. Wink

Приятно е и кафето на детски клуб "Приказка без край" в Младост 1А.  Peace

Може да се пие кафе и в Принцес аутлет център ( зад ХИТ-а), докато детето се забавлява в джунглата. Много е шумно, но ако не ходите често, се издържа. Peace

# 551
В Пикадили на Йерусалим има кафе и малко безплатно детско кътче.

# 552
  • София
В Пикадили на Йерусалим има кафе и малко безплатно детско кътче.

което е ужасно и мръсно.

# 553
Ааа и в Технополис има, но пък няма кафе  Laughing

# 554
  • София
За колко годишно дете става дума?

Това Wiki kids' house не е лошо, но е за по-малки деца.

Общи условия

Активация на акаунт