София, кв. Младост, тема 23

• 80 510
  • 800
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Балгодаря Шани.
bubanka явно си веща по темата. Ще се радвам да помогнеш и на мен.  Blush Засега съм в процес на изследвания на щитовидната жлеза, но когато имам някаква яснота ще споделя.

# 721
  • София
anita7, Соня Галева в полоклиника "Младост" е много добра. Обаче не записва часове по телефона и доста се чака.

# 722
  • София
Аз съм доволна от др.Начев в мед.център панацея(близо до Пирогов е).Много хора ходят при него. За Младост не знам, защото от скоро съм тук.
В началото на март ще правят лека операция на детето и трябва да му пусна изследвания. Някаква надежда лаборатория? В Младост 2 съм, но няма толкова значение къде е.Гледах че в Младост 1, близо до Зора има няколко една до друга  Rolling Eyes

# 723
  • София
Аз съм доволна от др.Начев в мед.център панацея(близо до Пирогов е).Много хора ходят при него. За Младост не знам, защото от скоро съм тук.
В началото на март ще правят лека операция на детето и трябва да му пусна изследвания. Някаква надежда лаборатория? В Младост 2 съм, но няма толкова значение къде е.Гледах че в Младост 1, близо до Зора има няколко една до друга  Rolling Eyes
Това с лабораториите ми е болна тема... Точно до "Зора" са три. Предимно ходих в "стратегия за здраве" за носен секрет на малкия. Винаги го изкарваха с мораксела и още някаква и реших да отида в съседната - "кандиларов". Там казаха, че няма абсолютно нищо - нормална флора. Ако искаш пробвай третата Simple Smile
Между другото - хвалеха ми някаква лабораторя на малинов между Младост2 и Младост3 (някаква болница е било).

# 724
В Младост 3 има и Рамус.  Peace

# 725
Това с лабораториите ми е болна тема... Точно до "Зора" са три. Предимно ходих в "стратегия за здраве" за носен секрет на малкия. Винаги го изкарваха с мораксела и още някаква и реших да отида в съседната - "кандиларов". Там казаха, че няма абсолютно нищо - нормална флора. Ако искаш пробвай третата Simple Smile
Между другото - хвалеха ми някаква лабораторя на малинов между Младост2 и Младост3 (някаква болница е било).

От "Стратегията" бях много доволна, но вече май не съм.
"Кандиларов" не правят нищо на място, само пункт за събиране е, аз предпочитам на място да правят изследванията.
"Св. Панталеймон" е на Малинов http://www.sphospital.com/bg/ , там си правят на място изследванията или поне кръвните. Обади се и питай кога какво правят, защото не всички дни взимат кръв за захарен профил например, а в петък /почти/ не работи лабораторията.
Ходя в лабораториите в 25 п-ка, но там е лудница винаги.

# 726
Аз препоръчвам лабораторията на болница София мед в близост до колелото на 4 ти км.Доволна съм, не експериментирам с кварталните лаборатории.Изследванията се правят на място, което е много важно, пробите не се разнасят по други лаборатории.

# 727
  • София
Питах днес в Стратегия за здраве, там не взимат кръв от бебета.После в Бодимед и там взимат. Само, че жената ми каза, че доста кръв се взима за тези изследвания, а той е малък.Сега не знам как да процедирам.
"Операцията" е козметична, две рязвания и после само кръвоносните съдове трябва да се оправят..може би има 2 шева. Мисля, че няма да го приспиват. Но от болницата са ми оградили изследвания за средна операция, то там и рентгенови снимки на сърце и бял дроб се правят  Tired Май ще звъня на педиатърката да я питам всичко ли да правим.
Аз досега съм ходила в Цибалаб(в Люлин) и съм доволна.Но гледах, че има чак в Младост 4, пък чаак до там не знам как ще се докарам  Laughing Но ще измислим нещо.
Може наистина в София мед  или в св. Панталеймон. Thinking  Педиатърката днес ми каза, че не на всякъде взимат кръв от бебета.

# 728
  • София
Ирайн, защо не звъннеш по телефона да ги питаш, за да не се разкарваш. Има лаборатирия Кандиларов на последната спирка на 306, дано ти свършат работа. Успех  Hug

# 729
  • Тра-ла-ла
Относно ендокринолозите...не съм доволна нито от д-р Соня Галева, нито от д-р Начев.

# 730
  • София
А някой да знае свестен дерматолог или алерголог?
За атопичен дерматит ми трябва.
Този в 25 ДКЦ не става.

# 731
  • София
Този в 25 ДКЦ не става.

Евантуално в Александровска, тука едва ли. А най-добре хомеопат. И аз се чудя още къде да отида...С АД сме и ние.

# 732
  • София
Кандиларов имат лаборатория в Перлите, Младост 2. И взимат кръв на бебета, вчера пусках ПКК на малкия

# 733
Аз съм много доволна от жената,която преглежда в Младост Мед 1. Не съм ходила за атопичен дерматит. Ходих за едно много жестоко подсичане, стигнало до кръв, което 4ма педиатри преди това не можаха да оправят, както и за един обрив, който се оказа стафилококи. Изписа много адекватни неща, щадящи за бебета точно и в същото време супер ефективни.

# 734
Този в 25 ДКЦ не става.

Евантуално в Александровска, тука едва ли. А най-добре хомеопат. И аз се чудя още къде да отида...С АД сме и ние.
Мога да препоръчам прекрасен дерматолог, който е и хомеопат, но не е в Младост. Става дума за д-р Евгения Божикова в МЦ "Лора" на Позитано. Който иска, мога да му дам телефон на лични.
Жената работи и със ЗК, страхотна е, много точна и добър диагностик.

Общи условия

Активация на акаунт