Свети Влас - мнения и препоръки

• 7 190
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте на всички  Hug Изчетох доста теми, но не намерих тема за Свети Влас. Нека всички, които са почивали там, да споделят за хотелите, за плажовете, за заведенията Simple Smile Имам намерения да почиваме в началото на септември там и се надявам на всякакви отзиви, но като цяло се интересувам от хотели в близост до плажа и на поносими цени  Wink

# 1
Привет! Почивахме там преди 2 години, сега пак избрхме там. Много ми хареса курорта. Не е типичният претъпкан, гъмжащ от чалготеки и тълпи хора. По-малък е, много е чисто морето. Има заведения където да се похапне. За конкретни в момента не мога да се сетя да препоръчам. Спокоен курорт, тузарски. Отседнахме в едно много приятно хотелче-Черно море се казва. Любезен персонал, добри цени, чисто, с басейнче. От всички курорти на които досега съм била Св. Влас най-много ми хареса. Цените са като навсякъде.
За семейни двойки с деца/аз не съм/ това е идеалната почивка. Близо е до Несебър и Слънчев бряг, на 30 мин с автобус. Може да се отскочи и до там.Много приятно местенце.
Досега на едно и също място море не съм повтаряла. Това, че и тази година ще сме там е показателно.  Simple Smile
Аз много харесах курорта.  Simple Smile
Ето линк за хотела:
http://www.hotelblacksea.eu/
Доста похвалих и курорта и хотела, но има защо  Wink

# 2
Здравейте! Бих Ви препоръчала само да не избирате за заведение Вратата. Изключително отвратително поведение на лицето, което посреща на входа. След израза: Ако сте само за една цаца хич недейте влиза може да Ви стане ясно за какво става въпрос просто останахме като гръмнати. Иначе за почивка не е лошо. Но такова отношение рядко се среща, особено в курортно селище. Не му пишеше името иначе и него щях да споделя.

# 3
Само да не се излъжете да отседнете в недоразумението семеен хотел/къща за гости "Козарев".

# 4
И мен ме интересува темата и искам да следя за мнения. Как е плажът, морето? Изглежда ми страхотно място, но никога не сме ходили...  Grinning

# 5
  • Сф
http://www.bg-mamma.com/index.php?nomobile=1;topic=768869.0 виж тук съм писала за Влас - скъпичък е курорта, след това бяхме на Сънито и ни се видя евтино. Laughing В момента в Грабо има ваучери за Мистрал 2- мои познати бяха мин.година - много са доволни! http://grabo.bg/na-more-v-sveti-vlas-03kvszk?affid=15818 По принцип руски лагери водят, но до септември, освен това и да има някоя група ще е малка , а и са възпитани- така знам от познатитеа ми , които бяха.

# 6
  • Пловдив
Точно в Мистрал 2 повече кракът ми няма да стъпи. Бях там преди 4 години, дано да са се оправили нещата, ама нямам намерение да проверявам.

# 7
  • Сф
Точно в Мистрал 2 повече кракът ми няма да стъпи. Бях там преди 4 години, дано да са се оправили нещата, ама нямам намерение да проверявам.
добре де , разни хора, разни мнения, но 4 год е дълъг период.Както и да е! Ето този хотел работи с Томас Кук и на мен ми хареса, въпреки, че се хранехме там няколко пъти и басейна сме ползвали-не сме отсядали , но го огледах  Grinning .http://www.hotelconsul.com/vlas/bg/index.html за мен лично това , че предимно с немци си бачкат е ок като гаранция, близо до плажа на Марина Диневи

# 8
виждам че отдавна никой не е писал в темата, а мисля лятото да бъдем там заради детето ми казаха че е доста по-чист плажа спрямо другите места и ще бъда благодарна ако някой който е бил там даде отзиви за хотели

# 9
виждам че отдавна никой не е писал в темата, а мисля лятото да бъдем там заради детето ми казаха че е доста по-чист плажа спрямо другите места и ще бъда благодарна ако някой който е бил там даде отзиви за хотели
Аз съм била в "Триумф" и "Воденицата",чудесни места !! Изобщо всички хотели в часта на Марина Диневи са на ниво,няма да сбъркаш,който и да избереш !!

# 10
Аз съм била в "Триумф" и "Воденицата",чудесни места !! Изобщо всички хотели в часта на Марина Диневи са на ниво,няма да сбъркаш,който и да избереш !!
мерси ще ги разгледам и двата хотела

# 11
  • Сф
Да, обаче е малко скъпичко в тази част. Като пуснат и ранните, погледни Цезар Палас- инклузив. Може би трябва да поясниш какво търсиш , като цяло Влас си е скъп курорт. И стръмен  Grinning
А откъде тази информация, че е по- чисто там? То Влас и Слънчев бряг си е едно слято цяло и си е пълно с народ! Виж да ми кажеш, че на Камчия е чисто- ок, но Влас точно.....

# 12
Определено е по-чист курорт в сравнение с тези на юг и плажа се поддържа,на мен ми е любимо място точно по тази причина Grinning Не всички хотели на Диневи държат високи цени,а и те са много на брой,хубаво е да се огледат всички предложения.Мястото наистина е удобно за малки деца  Grinning

# 13
Триумф който ми препоръча dussie ме устройва като цени ние тази година бяхме на дост по-евтино място и се чуствах все едно съм си вкъщи само дето имаше и море неразбрах нищо от почивката, затова съм решила да е малко по-скъпо и за по-кратък период.

# 14
Триумф който ми препоръча dussie ме устройва като цени ние тази година бяхме на дост по-евтино място и се чуствах все едно съм си вкъщи само дето имаше и море неразбрах нищо от почивката, затова съм решила да е малко по-скъпо и за по-кратък период.
няма да съжаляваш,мястото е като райска градина  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт