Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 387
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • при късмета
Игра на "Народен" за билети за "Комиците" и дребни награди
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/naroden.bg/app_1496429707250169

# 196
  • Велико Търново
Печеля спортен сак от играта на Фа...не я помня дори,но съм многооо щастлива!! Laughing

И аз получих мейл от Фа, само че за награда - футболна топка, ето от тази игра са наградите: www.care-and-football.com/bg,
днес са изтеглили печелившите за 30 топки, 30 сака и 1 двоен билет за мач на Байерн Мюнхен.
Дали е ясно в какъв срок ще ги доставят, за да се ориентирам какъв адрес да дам...

Аз от тази игра не печеля, но накарах мъжа ми да си провери имейла щото рядко го отваря и се оказа, че и той печели топка  Simple Smile

# 197
Игра на Якобс и Нова бразилия с награди 3000 раници
http://konkurs-bg.blogspot.com/2014/08/3000-ranici-nova-brasilia-jacobs.html

# 198
Здравейте, има ли някой друг, който още да не си е получил наградата от Nivea Men? Получих мейл на 23 юли и след това ни вест, ни кост.

# 199
Здравейте, има ли някой друг, който още да не си е получил наградата от Nivea Men? Получих мейл на 23 юли и след това ни вест, ни кост.

вчера по еконт я получих и друга дама каза,че и е пристигнала.

# 200

Да, видях и затова се зачудих дали няма някакъв проблем. То почти изтекоха двете седмици, кой знае дали изобщо ще я получа. Здраве да е... Simple Smile

# 201
Да, видях и затова се зачудих дали няма някакъв проблем. То почти изтекоха двете седмици, кой знае дали изобщо ще я получа. Здраве да е... Simple Smile
На мен ми се обадиха от Nivea по телефона в четвъртък да уточнят адреса и в петък балсамът пристигна с Еконт.

# 202
  • София
Днес ми донесоха чашите от Кока-кола. Куриерът е Ин тайм.

# 203
А някой да знае нещо за кодовете на кока кола от 250мл?

# 204
  • на 4-ия етаж до асансьора
В играта на капи ,не ми отчита направените сокове от вчера.Има ли и друг с такъв проблем?

# 205
от кой град си?

# 206

ще я получиш,ако има офис на Еконт при вас ще е скоро,ако ли пък не може да се забави,пиши като я получиш Simple Smile

# 207
Здравейте, вчера пазарувах в един магазин и видях ,че има реклама за игра. Трябва да купиш прах Персил за 20.00 лева и с касовата бележка играеш за екскурзия (но не разбрах само това ли е наградата) ако някой е запознат да сподели Hug

# 208
  • София
Здравейте, вчера пазарувах в един магазин и видях ,че има реклама за игра. Трябва да купиш прах Персил за 20.00 лева и с касовата бележка играеш за екскурзия (но не разбрах само това ли е наградата) ако някой е запознат да сподели Hug

Наградата е само една и то за всички магазини. Събират се касови бележки до края на август. Шансът е почти като да спечелиш шестица от тотото.  Wink

# 209
  • София
от кой град си?

В момента съм в къмпинг Градина и ги донесоха тук.

Общи условия

Активация на акаунт