Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Играта на Каменица вчера са я променили... Има ли някакъв шанс да се подаде жалба до някаква институция? Писна ми от такива некоректни истории.

"Организаторът си запазва правото по всяко време да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила веднага след публикуването им на: https://www.facebook.com/kamenitzabg/app_231113933749620."

Заложено е в правилата им да могат да ги променят когато и както си поискат. Затова преди да започнеш да участваш някъде се съгласяваш с правилата. Не са направили нищо некоректно, все пак не са някоя малка фирмичка дето си няма понятие от промоции, игри и правила.

Точно че не са публикували промяната на правилата.Дори днес се опитаха да ме убедят че няма промяна в механизма на играта. А такава видно си има.

# 361
  • София
Аз си я пуснах днес - не успях да разбера каква е промяната, но сигурно има такава - все пак не успявам да я играя толкова дълго време.

# 362
Някой играе ли в играта на цигари Ева? Вчера беше първото теглене - случайно някой да е получил обаждане, че печели?

# 363
За Каменица до колкото разбирам премахна ли са някаква пауза, поне така пише в коментарите на играещите.

Възможно е преди да е било бъг в приложението и сега да са го оправили. Но, ако е наистина промяна и не са я написали е грешка от тяхна страна. Аз не играя, защото е много изискваща играта, едва ли не по цял ден трябва да си само в нея.

# 364
Не трябва да си само в нея. Играеш веднъж правиш най-добро време и спираш. Не беше бъг това с паузата, играта беше направена така, но не го бяха доизмислили и просто го премахнаха

# 365
Някой играе ли в играта на цигари Ева? Вчера беше първото теглене - случайно някой да е получил обаждане, че печели?

Или поне обявяват ли ги някъде печелившите?

# 366
  • Русе
И аз сред чакащите от Ева....и надяващите се  Joy

# 367

Или поне обявяват ли ги някъде печелившите?
В правилата не пише, че ще се обявяват, а че до 5 дни спечелилите ще получат обаждане. Участвам с 12 кода и се надявам на ваучер Mr. Green

# 368
  • Русе
В предната игра с целофанчетата се обадиха на следващия ден Sad

# 369
  • Под гъбата
И аз това се питам? Не съм от печелившите Confused

# 370
Вчера ми се обадиха за топката от Кола,другата седмица куриер от Ин Тайм ще ми я донесе

# 371
  • Телиш/Плевен
Спечелих термометър от Hipp. Flutter Не е от игра, бяха задали въпрос на страницата си във Фейсбук, аз отговорих и са ме избрали. Simple Smile

# 372
  • София
вчера спечелих от кремчетата Оле ваучер за 33 лв  newsm44

# 373
За играта  на Милка трябва да пазя кодовете до 1-ви септември и да ги регистрирам тогава, така ли?  newsm78

# 374
  • София
Да, играта започва тогава.

Общи условия

Активация на акаунт