Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 487
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Аз спечелих от крем Оле като регистрирах кода в 8 сутринта ,но след това регистрирах още 4 кода и нищо.

# 346
  • София
Току що си получих продуктите спечелени от Крема Оле.Бях избрала от сайта за козметика,най-интересното беше че трябваше да си платя доставката - 4,46лв  Confused

# 347
  • София
Днес си купих шоколад Милка с Тук и на опаковката има промоционален стикер за игра, която започва на 01.09, доколкото си спомням наградите са флашки, телефони и таблети.
Айдееее, пак ще се дебелее с Милка. Crazy
От къде?

Купих го от Фантастико. Не е лош, за който обича съчетание солено и сладко. Прдполагам, че по- късно ще се появят и други видове с промоционални етикети.

# 348
  • I want it all and I want it now.
Честито на спечелилите   bouquet
Регистрирах 2 кода от Оле и нищо  Wink

Имаше и игра с краве сирене, дали са публикувани някъде печелившите ?
Благодаря.

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 15:35 от Syn

# 349
Здравейте!Има ли други,които не са получили бисквитките Белвита от играта - Бисквитената земя?Писах им преди месец,уж щяха да проверят и все още си чакам........ Rolling Eyes Rolling Eyes

# 350
Честито на спечелилите   bouquet
Регистрирах 2 кода от Оле и нищо  Wink

Имаше и игра с краве сирене, дали са публикувани някъде печелившите ?
Благодаря.

На фейсбук страницата им пише, че днес следобед ще ги обявят, но още няма нищо.

Моят мъж получи така дълго чаканите бисквити от играта на ТУК във фейсбук, но не каза да има нещо допълнително. Нали бяха обещали бонуси, явно са били само за тези с картите. И аз чакам едни бисквити от тях, но моите се бавят.

# 351
Ами то във фейса има снимки на получени кутии от днес и 2-3 пакета бонус към тях, но не знам как са закачени към пратката, та може случайно да са останали някъде по трасето.  Flutter

# 352
Благодаря.  bouquet Сега видях и аз за сиренето  Wink
 И аз спечелих от Авон душ гелове и нито ми писаха , нито се обадиха.  Laughing
Да видим дали изобщо ще получа нещо.

# 353
Играта на Каменица вчера са я променили... Има ли някакъв шанс да се подаде жалба до някаква институция? Писна ми от такива некоректни истории.

# 354
Играта на Каменица вчера са я променили... Има ли някакъв шанс да се подаде жалба до някаква институция? Писна ми от такива некоректни истории.

"Организаторът си запазва правото по всяко време да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила веднага след публикуването им на: https://www.facebook.com/kamenitzabg/app_231113933749620."

Заложено е в правилата им да могат да ги променят когато и както си поискат. Затова преди да започнеш да участваш някъде се съгласяваш с правилата. Не са направили нищо некоректно, все пак не са някоя малка фирмичка дето си няма понятие от промоции, игри и правила.

# 355
При мене играта на Каменица забива на едно и също място и не ме пуска да продължа.
Затова и се отказах.

# 356
може ли линк за сиренето  Praynig

# 357
Здравейте!
На спечелилите от играта на Барни пъзел с коя куриерска фирми ви ги доставяха?
Голяма и мудна история се оказа всичко. Не бих се занимавала, ако детето не питаше за наградата, спечелена още края на май. ooooh!

# 358
# 359
Здравейте!
На спечелилите от играта на Барни пъзел с коя куриерска фирми ви ги доставяха?
Голяма и мудна история се оказа всичко. Не бих се занимавала, ако детето не питаше за наградата, спечелена още края на май. ooooh!
Тип топ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт