Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 883
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Да попитам някой да има инфо за играта на Болярка, първото теглене беше на 25-ти....та се зачудих newsm78???

В правилата пише, че звънят по телефона на печелившите, но не и че някъде ще ги публикуват. Така че явно се чака обаждане.

Някои има ли идея какви нови промоции има на Кока-кола? Във фейсбук страницата им една девойка споменава за промоция, в която могат да се вземат синя, розова и зелена чаша и друга с награди тениски, магнити и парти очила. Като я попитах какви точно са промоциите, тя ме прати да търся в някой хранителен магазин, но при нас разбира се няма, та ако някой има инфо, ще го помоля да сподели.

# 91
http://vsichkiigri.bg/igra/1-000-000-nagradi-ot-coca-cola/20077
Аз пък коли от такава игра не мога да намеря, в магазина на дистрибуторката няма, тя мисли, че търся бутилки от старата игра и въобще не знае да има нова ..

# 92
Тези новите на Кока-кола са бутилките с песните на тях. Една приятелка днес спечели кола. Та от нея видях че изобщо има промоция.

# 93
В нашия магазин купуваш 2*2л. продукт на Кока Кола и ти дават скреч карта. Може да спечелиш чаша. Crazy

# 94
Тези новите на Кока-кола са бутилките с песните на тях. Една приятелка днес спечели кола. Та от нея видях че изобщо има промоция.

Дано намери откъде да си вземе спечелената кола ooooh!
По- смотана организация на играта до сега не са правили.
Спечелих в четвъртък кола и отворих сайта да видя къде са наградните центрове. Излизат над 20 магазина за моя град. От един ме върнаха, от втори, трети... ядосах се и реших да звънна на националният им номер. Една госпожа ме отряза, че магазините, които съм посетила / Била и СБА/ изобщо не участват в промоцията - само най- малките магазини, обясни тя. Казвам в сайта това е обявено, тя не вярва. Поисках да ми каже кои са въпросните малки магазини, не знаела, ще се свърже с колегите и ще ми върне обаждане. Реших да звънна отново на следващият ден за информация, колежка каза, че жалбата ми е заведена и да си чакам обаждането. Според нея, но непотвърдено, магазините участващи са СБА. Там не са чували пък  за тази игра. Та така, чакам си аз. Идеята май е да се откажеш от наградата. Не съм за една кола, майната и, но няма да съм само аз прецаканата.
Та, успех на приятелката ти.

# 95
  • София

Вчера в Пикадили видях едно момче да си взима бутилките. Обаче, съдейки по възторга му, май много ги беше търсил.  Laughing

# 96
Аз си взех наградата от капачката кола 0,5 от Карфур.

# 97
Вчера получих пъзела на Барни.

# 98
Благодаря Ви, но тук нямаме Пикадили и Карфур. Аз още си чакам обаждане.

# 99
Здравейте,
Спечелих очила от скреч карта на Кока Кола, но никъде не успях да намеря информация затова как мога да си ги получа. Някой може ли да помогне?

# 100
къде ги пишат победителите от Теди ?

# 101
Здравейте,
Спечелих очила от скреч карта на Кока Кола, но никъде не успях да намеря информация затова как мога да си ги получа. Някой може ли да помогне?
Обикновено щом е със скреч карта е на място в магазина или кафенето. Но за тази игра още не съм видял плакат за да кажа със сигурност. В кафене или в магазин получи картата?

# 102
  • Пловдив
И аз попълних данните си за чашите и топката на Кола. Изпратих ги. Но пише, че раздаването е 1 месец. В средата на август планираме едноседмична почивка. Какво се случва ако точно тогава решат да ги донесат? Искам си топката пък ...   Laughing 

# 103
Донесоха ми хладилната чантичка от Revive малка е може би за 4 кенчета,вътре има тестери - 21 на различни техни продукти.

# 104
Здравейте,
Обикновено щом е със скреч карта е на място в магазина или кафенето. Но за тази игра още не съм видял плакат за да кажа със сигурност. В кафене или в магазин получи картата?

В кафене, явно ще се разходя до там Grinning Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт