Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 886
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Аз спечелих чаша на КокаКола, но не намерих от къде да си я взема, а сега вече не знам къде е капачката..  Rolling Eyes

# 76
Чакам само пъзел от Барни.

# 77
Ето какъв мейл получих от Кока Кола относно наградите чаши и топки ..............
Много ти благодаря!   bouquet

# 78
Има награди на продуктите на Кнауф, няма да зарадват вас, но може би мъжете. Ръкавици, метър такива неща, аз спечелих дървен молив. Grinning На мъжа ми може и да му свърши работа.

# 79
Ето какъв мейл получих от Кока Кола относно наградите чаши и топки ..............
Много ти благодаря!   bouquet

И аз получих, препратих и на роднини... които хвърлили капачките  Grinning

Пп: в Капи и ние спечелихме на 3-то ниво, видях дискусията малко по-назад Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 19:58 от iop61

# 80
някой има ли номера на капи от който звънят ?

# 81
  • Sofia, Младост 3
Аз имам проблем с изпращането на данните към Кока Кола- заявявам си наградата, която съм спечелила и всичко друго, адрес, имена и т.н. , и когато натисна Изпрати ми казва, че не съм посочила каква ми е наградата. Пробвах сто пъти, не и не, изписва си го .  ooooh! Някой има ли такъв проблем?

# 82
  • Пловдив
Eva [Cassidy], пред вида на самата награда имаше някакво символче, трябва да кликнеш върху него.

# 83
  • Sofia, Младост 3
Eva [Cassidy], пред вида на самата награда имаше някакво символче, трябва да кликнеш върху него.
Да, цъкам си, но понеже явно нямам от всеки вид награда, а само от един не ми позволява системата, друго обяснение нямам. А това е доста тъпо, явно ще раздават само на хора, които са спечелили награди от повече от един вид... Sad

# 84
Натисни в сивото поле пред описанието на наградата. Трябва да ти се появи червена нотичка. Peace

# 85
  • Варна
И аз имам само една заявена награда (чаша) и ми го прие

# 86
телефон на който да звънна за пъзелите на барни има ли?

# 87
  • Sofia, Младост 3
Да, сега стана, благодаря ви   bouquet

# 88
  • Русе
Да попитам някой да има инфо за играта на Болярка, първото теглене беше на 25-ти....та се зачудих newsm78???

# 89
Съобщенията на Кока Кола са за тези, които не са се свързали, нали?

Общи условия

Активация на акаунт