Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 870
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Записвам се в темичката.
Играя доста и хич да не е с упоритост се печели.
Успех на всикии Heart Eyes

# 61
Виждам, че още никой не си е получил таблета от Сачи и започвам да се чудя ще пристигнат ли изобщо... Бях прочела, че топките са ги доставяли за 10 дни, а те бяха 600 бр., а таблетите бяха само 20 и вече 24-ти ден не могат да изпратят...странно!

# 62
Все още си чакам бисквитките от ТУК и Белвита.
Късмет на всички   bouquet

# 63
ха ха - наистина сега като се зачетох отново- видях че съм се заблудила.по-напред някой беше писал,че е спечелил топка и чаша, после новият пост с чашата...и верно ММ ми се смее,че съм се вманиачила на тема топки....извинете...ако някой види лилава топка на точки..да свирка  Laughing

# 64
Вчера ходих до офиса на Тип-Топ куриер  по мои си работи,та надникнах какви награди имат там. Имаше неразнесени термоси от Милка, някакви награди от Туборг, които щели да ги връщат. Видях също и две кутии на  Теди, може би са чадъри, защото бяха дълги, правоъгълни и не много дебели. Друго от новите неща не видях. Топки, таблети, нЕма Laughing
Попитах ги, защо така са се забавили с разноса на наградите, като имах в предвид термосите на Милка, а човека ми отговори, че просто не могат да смогнат.

# 65
  • София
Аз изтървах играта с термосите на Милка и много ме е яд

# 66
  bouquetУспех на всички в новата тема!
Аз получих пъзела от Барни и вече нищо не чакам!
Изядох промишлени количества Активия, но нямам късмет там, както и в играта на Шел.

# 67
# 68
Миналата седмица бях извън града и бабичката от Тип топ ми се обади, искала да ми донесе кутията с бисквити на Белвита. Казах и че в петък ще съм в града, а тя ми се скара с един такъв тон.... че не можела да се разкарва заради мен. Казах и да ги остави в офиса, нямам намерение да ходя до центъра само заради една кутия бисквити. Издразни ме тона на госпожата!

# 69
Вчера звънях за неполучени бисквити Белвита. Не съм се била обадила да си дам адреса. А на тези 2 телефонни номера имам пратени по термос и 1 бисквити.

# 70
Обадиха ми се от някаква "немска" фирма, че съм спечелила ваучер за безплатно изпиране на килими, матраци и не запомних другите неща. Искаха да дойдат да направят демонстрация на някаква модерна технология. Laughing Поредната измама явно, но с това раздаване на телефона ми по разни игри, а уж участвам само в проверени игри и фирми.

# 71
  • при късмета
Обадиха ми се от някаква "немска" фирма, че съм спечелила ваучер за безплатно изпиране на килими, матраци и не запомних другите неща. Искаха да дойдат да направят демонстрация на някаква модерна технология. Laughing Поредната измама явно, но с това раздаване на телефона ми по разни игри, а уж участвам само в проверени игри и фирми.

Тези звънят на напълно случайни номера. Не е от раздаване на телефони. Поне преди не те търсеха по име, а звънят напълно случайно и направо започват да те убеждават, че си спечелил с телефонниа номер. Мислех, че са престанали вече. От повече от година се знае, че пробутват договори за прахосмукачки за по 5-6000 лв. на изплащане

# 72
Ето какъв мейл получих от Кока Кола относно наградите чаши и топки
Цитат
Уважаеми участници във футболната промоция на Кока-Кола,

Най-напред бихме искали да изразим своето съжаление за неудобството, което сте изпитали при търсенето на наградите в промоцията.

Благодарим ви за времето, което сте отделили, за да ни напишете.

Като организатор на промоцията, ние ще спазим ангажимента си да получите своите награди, като ги доставим с куриер. За тази цел учтиво ви молим да отворите прикачения линк и да попълните на кирилица вашите имена, адрес за доставка, телефонен номер за връзка, както и броя на спечелените от вас награди по вид.

Ще очакваме вашите данни най-късно до 01.08.2014 г.
Молим ви да запазите своите печеливши капачки и да ги предадете на куриера при доставката на наградите.

Доставката на наградите ще продължи до края на месец август.
http://www.ccredeem.bg

Благодарим ви за участието и ви пожелаваме слънчево лято!

С поздрави,
Coca-Cola

# 73
Ето какъв мейл получих от Кока Кола относно наградите чаши и топки
Цитат
Уважаеми участници във футболната промоция на Кока-Кола,

Най-напред бихме искали да изразим своето съжаление за неудобството, което сте изпитали при търсенето на наградите в промоцията.

Благодарим ви за времето, което сте отделили, за да ни напишете.

Като организатор на промоцията, ние ще спазим ангажимента си да получите своите награди, като ги доставим с куриер. За тази цел учтиво ви молим да отворите прикачения линк и да попълните на кирилица вашите имена, адрес за доставка, телефонен номер за връзка, както и броя на спечелените от вас награди по вид.

Ще очакваме вашите данни най-късно до 01.08.2014 г.
Молим ви да запазите своите печеливши капачки и да ги предадете на куриера при доставката на наградите.

Доставката на наградите ще продължи до края на месец август.
http://www.ccredeem.bg

Благодарим ви за участието и ви пожелаваме слънчево лято!

С поздрави,
Coca-Cola

Не ми дава да си напиша адреса и по точно не дава да пиша цифри. Някой да помага  newsm78

# 74
При мен с попълване на данните към Кока Кола нямаше проблем.

Общи условия

Активация на акаунт