Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 013
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Тази е играта, да.

# 46
Честито на всички спечелили ! Да се похваля и аз с получен пъзел Барни и чадър от Теди  Grinning Чадъра си е голям, аз очаквах да е много детски.

# 47
  • I want it all and I want it now.
Честито на печелившите.  bouquet
Дано да имаме и ние късмет. Laughing

# 48
Van4aa ами нова е мисля защото спечелих една с логото от световното, а тази е различна. Лилава на цвят на кръгчета. Повече ми харесва

# 49
Van4aa ами нова е мисля защото спечелих една с логото от световното, а тази е различна. Лилава на цвят на кръгчета. Повече ми харесва

от нова игра ли е, сподели инфо ако имаш

# 50
  • Стара Загора
И аз чакам 1 топка и 3 чаши от кока- кола, но още никакви ги няма. Може би не са започнали да ги разнасят.

# 51
при нас в кварталния магазин има оферта- купуваш 2 бутилки кока кола и може да спечелиш чаша - синя,зелена..различна от футболните.но за топка - няма нищо написано...споделете още инфо моля

# 52
само да спомена,че е от nivea men

това различна игра ли е от тази на нивеа за която пуснаха линк?

да ето линк на играта http://www.niveamen.bg/highlights/Local/bg/combokick-cee#top-content

# 53
само да спомена,че е от nivea men

това различна игра ли е от тази на нивеа за която пуснаха линк?
за тази игра ли става дума http://vsichkiigri.bg/igra/spechelete-3-dvojni-bileta-za-mach-ot … ne-ot-nivea/19984

да

# 54
при нас в кварталния магазин има оферта- купуваш 2 бутилки кока кола и може да спечелиш чаша - синя,зелена..различна от футболните.но за топка - няма нищо написано...споделете още инфо моля

и тук в един магазин е така,даже има и на капи,купуваш два сока и ти дават веднага чаша,а на кола търкаш картончета и ако ти се падне чаша ти я дават.
Само да попитам,къде ги пишат печелившите от теди.

# 55
Запис и от мен. Дано ни е на късмет новата тема.

# 56
днес видях,че и в карфур тече промоцията с хладилната чантичка на милка. вече ни е в колекцията- не е лоша...напишете моля за лилавите топки от кока-кола...

# 57
още ми я няма чанта от Банкя,звъннах и казаха че ще дойде..чаках месеци нещо,ще почакам още.......някой да я е получил?

# 58
Аз спечелих чанта от Банкя още в началото,много бързо я получих. Съветвам те да им пишеш във фейсбук.  Peace

# 59
днес видях,че и в карфур тече промоцията с хладилната чантичка на милка. вече ни е в колекцията- не е лоша...напишете моля за лилавите топки от кока-кола...
не знам кой е споменал за лилави топки от кока-колата но ме забавлявате доста    Mr. Green  има игра на колата в момента  "купуваш 2 бутилки кока кола и може да спечелиш чаша - синя,зелена..различна от футболните"... Топките бяха от минала игра момичетата просто чакат да им дойдат топките  Joy

Общи условия

Активация на акаунт