Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 024
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • I want it all and I want it now.
Не може да се появи отново след като затвориш.
Тогава почва от начало ,садиш,береш,правиш сок.
То затова е доста тромаво и скучно.
Явно някое от парчетата на пъзела не е било поставено на правилното място.

# 31
  • София
Не може да се появи отново след като затвориш.
Тогава почва от начало ,садиш,береш,правиш сок.
То затова е доста тромаво и скучно.
Явно някое от парчетата на пъзела не е било поставено на правилното място.

Tам е работата, че не мога да започна отначало. Излизам от профила, влизам след време, но помни докъде съм стигнала и излиза само полето със събраните на 100% портокали. И нищо повече не става. Иначе е възможно някое парче да не е било наместено съвсем.

Дали има значение браузера?  newsm78  Да е някакъв бъг? Аз съм с Windows Explorer.

# 32
Късмет на всички , чакам пъзел и спечелих чаша на кола .   bouquet  bouquet

# 33
  • I want it all and I want it now.
Не знам.
Аз съм с Мозила.
Пробвай да изчистиш хисторито.

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 13:36 от Syn

# 34
Късмет на всички , чакам пъзел и спечелих чаша на кола .   bouquet  bouquet
Нова игра ли има кока кола? Или от стара игра?

# 35
# 36
  • при късмета
Таня трябва да кликнеш на първата икона след секция "победители". Там където има кутия сок с разрязан портокал. Там ще излезе "направи сок" и след него цифра(броя на соковете които може да направиш), ако цифрата не е нула кликни там и пусни сока да се прави.
Ако си го направила се върни на дървото. Отгоре ще има парче пъзел, ако трябва да изиграеш игра, за да го заредиш. Игрите (пъзелите, кошницата и въпросите са на случаен принцип, каквото се падне) изиграй играта за да ти даде точки и на дървото вместо парче пъзел ще излезе разрязан портокал. Пак кликаш на дървото ще излезе надпис "засади портокали", кликни на него. Процеса отнема езин час. След това ще ти каже да събереш портакалите и като ги събереш от тях да правиш сокове.
Ако затвориш игра (пъзел, тази с кошницата или въпроси) пак ще ти даде да засадиш портокали, просто няма да ти даде точки

# 37
# 38
сега влизам в пощата и какво да видя,печеля от нивеа ,то да не повярваш,много съм щастлива

# 39
само да спомена,че е от nivea men

# 40
 Simple Smile няма сок  капи  и за мен

# 41

това различна игра ли е от тази на нивеа за която пуснаха линк?

# 42
  • София
Ма ко, Syn , благодаря за напътствията за "портокаловия" проблем!  Hug Нямаше ме няколко часа и сега като пуснах компютъра си излезе всичко - и сока цедя в момента, и на някакви въпроси отговорих.  Laughing Сега остава и да спечеля сокове и ще ви черпя.  Wink

# 43
Изядох щайга Активии и нищо newsm78

# 44

това различна игра ли е от тази на нивеа за която пуснаха линк?
за тази игра ли става дума http://vsichkiigri.bg/igra/spechelete-3-dvojni-bileta-za-mach-ot … ne-ot-nivea/19984

Общи условия

Активация на акаунт