Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 492
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Спечелих сакче от игра на Нивеа във ФБ, много съм доволна:

# 106
Не мога да си регистрирам кода от Активиа - не мога да вляза в сайта  #2gunfire

# 107
  • при късмета
Някой с обаждане от Капи  newsm78
Направих още един профил и го оставих на 3 ниво, да видим

# 108
Някой с обаждане от Капи  newsm78
Направих още един профил и го оставих на 3 ниво, да видим
Не трябва ли да минеш 3 ниво? И аз направих профил на мм, но го оставих на 4 ниво newsm78

# 109
  • при късмета
До сега поне 80% от спечелилите казаха, че са били на 3то ниво. С друг бях оставила на 5то и не спечелихме

# 110
  • София
Някой получавал ли е подобен имейл:

Поздравления сте спечелили € 800,000.00 в милиони евро Mid-Year
равенства проведени през юни 2014 година.
Попълнете формата по-долу за награда регистрирайте.

1. Пълно име
2. Адрес
3. Пол
4. Възраст
5. Професия
6. Телефон

Robert Avtandiltayn
Online координатор

Нямам представа от къде е.Може би съм се регистрирала в някой сайт,но със сигурност не съм си помислила,че наистина съм спечелила € 800,000.00   Laughing

# 111
Понеже се оплаках от новата игра на Кока кола, да споделя, че проблемът ми е решен. Днес получих обаждане от любезен господин от Кока Кола, който ме свърза с търговският им представител за тук. Той също беше изключително любезен, донесе ми колата на крака и обясни, че промоцията е закъсняла и затова са ме връщали от магазините. Били вече предупредени за играта. Благодарна съм за бързата реакция.

Спечелих още една кола Crazy

http://vsichkiigri.bg/igra/snimajte-se-s-mesi-i-spechelete-20-ka … -chips-lays/20144 не харесвам игри със снимки Crossing Arms

http://www.igraiteispechelete.com/2014/07/500-dm-15.html#.U9ZUXqPWU1k с покупка

http://www.igraiteispechelete.com/2014/07/120-kfc-fan-bucket-500 … html#.U9ZUfqPWU1k

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 18:45 от синя птичка

# 112
  • при късмета
Аз на Lays чакам последното теглене, регистрацията на кодове от опаковката беше до вчера. Как се надявам на смартфон  Praynig

# 113
  • Телиш/Плевен
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Спечелих хавлия от Активиа. Най-накрая!!! newsm03
Регистрирах кода с SMS в 11:15 ч. Peace
Интересното е, че вчера бях в магазина да си купя няколко Активии и видях тази новата с ананас и си взех две, като даже си казах  hahaha "нов вкус, нов късмет". И сега като си гледам кодовете, точно с ананасов съм спечелила. Laughing

Получих си пъзела от Барни. Някъде обсъждахте видове, аз само един спечелих, този ми дадоха:
Скрит текст:

Сега чакам таблета от Сачи. (И хавлията от Активиа, де, ама за нея ще си почакам. Crazy) Да го видим този таблет ще пристигне ли скоро... Whistling

Късмет на всички!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 114
Лале, таблет ли?! Бравоооо!! Дано дойде скоро и да му се радваш. На мен днес ми звъняха от Кнауф за дървения молив хахаха, ама не можех да говоря, а мъжът ми ме бъзика, че то молива струва колкото смс-а, който пратих.  Laughing Ама нищо.  Stop

# 115
  • Телиш/Плевен
Лале, таблет ли?! Бравоооо!! Дано дойде скоро и да му се радваш.
Те и други се похвалиха от темата, че са спечелили, ама още никой не го е получил. Ще я видим тая работа. Whistling
А за молива - късмет си е.  Flutter Аз се радвам на всяка печалба - и малка, и голяма. Heart Eyes

# 116
Наградата е "фото чанта": http://luckystar.bg/index.php?frid=NjY3MQ==

# 117
Обадиха ми се днес от Капи, че печеля Simple Smile Играх до 3то ниво, след като видях какво сте писали. Сега ще чакам сокчетата Simple Smile

# 118
от два дни съм на 3-то ниво на Капи и днес получих обаждане да си чакам 4 сока в четвъртък Simple Smile

# 119
  • при късмета
Явно от Капи няма да спечеля  Crossing Arms
Нали имаше някаква игра на крем на Д-р Йоткер. Някой откри ли промоционални опаковки. Играта тече отдавна, а никъде не намирам. От големите вериги Билла не ги предлагат в другите има, но неи със стикери

Общи условия

Активация на акаунт