Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 369
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
е и аз имам раница на кафето ,  много съм доволна ,дано да е хубава ,

# 616
  • Варна
 Аз пък съвсем забравих, и съм изхвърлила касовата бележка. Сега се чудя изобщо да звъня ли за наградата...

# 617
Само при мен ли се получава така- като попълня всички полета на талона на играта на Милка в сайта им и натисна бутона регистрирай  и нищо не се получава. Замръзва и може да си седи така вечно. Сега не знам кода участва ли в играта, печеля ли и има ли смисъл да вкарвам още кодове  Rolling Eyes

# 618
Провери печелившите! Хайде, дано се похвалиш! Simple Smile

# 619
То при печелившите го има номерът ми, поне съвпада. Но кодът е различен и не знам какво става.

# 620
То при печелившите го има номерът ми, поне съвпада. Но кодът е различен и не знам какво става.

Как разбра, че съвпада като не се виждат последните три цифри? Обади се и провери.

# 621
Добре де,ами като регистрираш директно в сайта им(Милката де)?Никъде не излиза

# 622
  • при късмета
Бонболина, какво не излиза?

# 623
Бонболина, какво не излиза?

Отговорих си  Laughing

# 624
Аз пък съвсем забравих, и съм изхвърлила касовата бележка. Сега се чудя изобщо да звъня ли за наградата...

И аз май така съм направила  Rolling Eyes Ще ходя до магазина да искам дубликат на бележката ако е възможно да ми извадят.

.... той номера не бил мой  Whistling Ще си спестя ходене до магазина за бележка  Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 15:49 от agnesana

# 625

Как разбра, че съвпада като не се виждат последните три цифри? Обади се и провери.
Е, точно последните цифри не се знае дали съвпадат, тъй като не се виждат. И никак не е сигурно, че съм аз.

# 626
Успях и аз да направя 4 кода, но продължавам да не печеля. Успех момичета!

5 и пак нищо..  Rolling Eyes Дъската от Милка я спечелих на втория шоколад в предишната игра.  Laughing

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 10:14 от kleopatra8

# 627
  • Русе
Аз да питам...в момента са дадени 441 таблета...днес е петък, 5 дена по 11 таблета са 55,като извадим от 500 общо, остават 445 ...къде греша????

# 628
Аз да питам...в момента са дадени 441 таблета...днес е петък, 5 дена по 11 таблета са 55,като извадим от 500 общо, остават 445 ...къде греша????

отдолу пише остават още 441 бр......

# 629
  Засичах ги всеки ден и установих, че раздават по 12 от вид (на ден)

Да се похваля с раничка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт